تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بازشدن صفحات اينترنتي؟!

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض بازشدن صفحات اينترنتي؟!

سلام

چند وقتيه همينطوري كه دارم كارمي كنم، يهو يه صفحه اينترنتي باز مي شه! هر دفعه هم آدرس اش فرق مي كنه! يك دفعه كه آفلاين بودم، ديدم كه گويا كد جاوا اسكريپت هستش توي آدرس بار

از اين نرم افزار ها استفاده ميكنم و هنوز اين مشكل رو دارم:

آنتي ويروس آويرا نسخه پرميوم
    آنتي تروجان: Trojan Hunter

به نظر شما مشكل كجاست؟

با تشكر از دوستان
    Last edited by p30time; 17-03-2010 at 17:35.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک سری از نرم افزار هاست که مانع از باز شدن صفحه های ناخواسته ی اینترنتی میشه الان اسم دقیقشو یادم نیست

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

چند وقتيه همينطوري كه دارم كارمي كنم، يهو يه صفحه اينترنتي باز مي شه! هر دفعه هم آدرس اش فرق مي كنه! يك دفعه كه آفلاين بودم، ديدم كه گويا كد جاوا اسكريپت هستش توي آدرس بار

از اين نرم افزار ها استفاده ميكنم و هنوز اين مشكل رو دارم:

آنتي ويروس آويرا نسخه پرميوم
    آنتي تروجان: Trojan Hunter

به نظر شما مشكل كجاست؟

با تشكر از دوستان
    برنامه ی زیر رو دانلود کن. بعد از نصب حتما آپدیتش کن و بعد هم سیستمت رو از قسمت اسکن با انتخاب گزینه Full Scan اسکن کن.

برنامه مجانیه و احتیاجی به کرک نداره و همیشه هم قابل آپدیت شدن هست.

Malwarebytes' Anti-Malware

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

در مورد ان برنامه توضيح بيشتري ميدي دوست من...؟

مرسي

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

در مورد ان برنامه توضيح بيشتري ميدي دوست من...؟

مرسي
    معمولا آنتی ویروسها در مقابل ویروسها, کرمها و Rootkit ها دیتابیس خوبی دارند و قدرت پاک کنندگیشون هم در حد خوبی هست اما متاسفانه کمتر آنتی ویروسی وجود داره که بتونه Adware, Riskware و Spyware ها رو بکلی از سیستم پاک کنه چون آنتی ویروسها معمولا خود فایل Setup رو شناسایی و پاک میکنند اما اگر فایل Setup مانند Xp Antivirus 2010 که یک آنتی ویروس قلابی هست اجرا بشه نمیتونند شناسایش بکنند و حتی اگر فایل اجرایی فایل آلوده را هم پاک بکنند اما متاسفانه نمیتونند فایل های Registry را اسکن و پاک بکنند. به همین دلیل پیشنهاد میشه که در کنار آنتی ویروس اصلی سیستم خودتون همیشه از یک برنامه مخصوص که در شناسایی اسپای ور ها و Adware ها تشخیص خوبی داره استفاده بکنید.

MalwareBytes AntiMalware همراه SuperAntiSpyware جزو این برنامه ها هستند و هیچوقت هم مشکلی برای سیستم بوجود نمیارند چون نسخه های مجانی این 2 برنامه بصورت غیر فعال نصب میشه و هر وقت کاربران نیاز داشتند میتونند برنامه را باز کنند, آپدیت کنند و بعد سیستمشون رو توسط یکی از این دو برنامه اسکن کنند.

7. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

معمولا آنتی ویروسها در مقابل ویروسها, کرمها و Rootkit ها دیتابیس خوبی دارند و قدرت پاک کنندگیشون هم در حد خوبی هست اما متاسفانه کمتر آنتی ویروسی وجود داره که بتونه Adware, Riskware و Spyware ها رو بکلی از سیستم پاک کنه چون آنتی ویروسها معمولا خود فایل Setup رو شناسایی و پاک میکنند اما اگر فایل Setup مانند Xp Antivirus 2010 که یک آنتی ویروس قلابی هست اجرا بشه نمیتونند شناسایش بکنند و حتی اگر فایل اجرایی فایل آلوده را هم پاک بکنند اما متاسفانه نمیتونند فایل های Registry را اسکن و پاک بکنند. به همین دلیل پیشنهاد میشه که در کنار آنتی ویروس اصلی سیستم خودتون همیشه از یک برنامه مخصوص که در شناسایی اسپای ور ها و Adware ها تشخیص خوبی داره استفاده بکنید.

MalwareBytes AntiMalware همراه SuperAntiSpyware جزو این برنامه ها هستند و هیچوقت هم مشکلی برای سیستم بوجود نمیارند چون نسخه های مجانی این 2 برنامه بصورت غیر فعال نصب میشه و هر وقت کاربران نیاز داشتند میتونند برنامه را باز کنند, آپدیت کنند و بعد سیستمشون رو توسط یکی از این دو برنامه اسکن کنند.
    مرسي.. ممنون.........

9. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •