با تشکر
ویه سوال دیگه من به طور مثال یک تصویر 64 در 16 پیکسل رو باز یا ایجاد میکنم
خب همونطور که میدونید این اندازه خیلی کوچیکه و نمیشه باهاش راحت کار کرد برای اینکه هر پیکسل جایی بزرگتر از حد معمولش رو اشغال کنه باید چه کنم ؟( یه جورایی زوم کردن )
.................................................. ................
بله کاربر هم باید بتونه به صورت دستی مقادیر پیکسلها رو تغییر بده( البته فک کنم براش باید اینطوری عمل کرد که هرگاه کاربر روی نقطه مورد نظر پیکچر باکس کلیک کرد اطلاعات x و y موس رو برنامه بخونه و براساس اون اطلاعات به کمک set pixel اطلاعات اون نقطه را تغیرر بده درسته ؟)
.................................................. ................
با تشکر از راهنمایی هاتون رفتم یکم net و msdn رو گشتم
العان میتونم متن رو روی فرم چاپ کنم و چند تا مثال هم گرفتم که متن رو روی عکس چاپ میکنند اما فکر کنم فقط متن رو چاپ میکنه و اطلاعات رو نمایش نمیده فکر کنم مثال شما هم همینطور باشهمانند زیر:
Bitmap myBitmap = new Bitmap("C:\\myImage.jpg");
Graphics g = Graphics.FromImage(myBitmap);
g.DrawString("My\nText", new Font("Tahoma", 40), Brushes.White, new PointF(0, 0));
حالا برای اینکه تغییرات صورت گرفته در تصویر ( منظورم متن اضافه شده به اونه ) رو در یک پیکچر باکس نمایش بدم باید چه کنم؟
2 تصویر از 2 نرم افزار مشابه دیگه هم براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سورس دومی رو هم دارم که از یک panel به جای پیکچر باکس استفاده کرده
اما اولی رو نمیدونم
به نظر خودم دومی مناسبتر باشه برای منظور من
راستش بعدا کدهای استخراجی توسط پورت USB به میکرو کنترلر منتقل میشند که از این لحاظ مشکلی ندارم و خودم میتونم برنامه نویسی سمت PC و میکروش رو بنویسم فقط تو همین تبدیل متن به تصویر و استخراج کدهای تصویر مشکل دارم
باز هم تشکر و سال نو و پر از Code ای را براتون آرزومندم