تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: aql server 2005مشکل در نصب(مهم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض aql server 2005مشکل در نصب(مهم)

من 2 مشکل در نصب این نرم افزار دارم، یکی اینکه نصب ایننرم افزار چند مرحله جلو میره به جایی میرسه که مجوز ادمین میخواد ، یه username,password,domain
    یا اینکه میتونیم ئسترسی رو local بزاریم . من چون نمیدونستم اون یوزر و پسورد رو از کجا باید بیارم دسترسی محلی یعنی local رو زدم، اما در مرحله آخر تو نصب sql reporting ، error میده ونصبش نمیکنه و در نتیجه من اصلا نمیتونم محیط sql رو باز کنم.لطفا راهنماییم کنید

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من 2 مشکل در نصب این نرم افزار دارم، یکی اینکه نصب ایننرم افزار چند مرحله جلو میره به جایی میرسه که مجوز ادمین میخواد ، یه username,password,domain
    یا اینکه میتونیم ئسترسی رو local بزاریم . من چون نمیدونستم اون یوزر و پسورد رو از کجا باید بیارم دسترسی محلی یعنی local رو زدم، اما در مرحله آخر تو نصب sql reporting ، error میده ونصبش نمیکنه و در نتیجه من اصلا نمیتونم محیط sql رو باز کنم.لطفا راهنماییم کنید
    reporting Service به دردتان نمیخورد که تیک نصب آنرا هم زده اید ، اگر میخواهید ساده و سریع SQL را نصب کنید نسخه Express را نصب کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون

نسخه express رو بگیرم در زمان نصب دیگه یوزر و پسورد نمیخواد؟

اگه میخوادمیشه بگید این یوزر پسوردی که میخواد چیه ، همان کاربری هست که تو ویندوز ایجاد میکنیم یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستی من sql server 2005 رو میخوام، sql server 2000 را نمی خوام

نسخه experess در 2005 هم هست ؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگر بصورت عادی نصب کنید (فکر میکنم اگر گزینه Advanced) را نزنید بدون User و Pass نصب میکند .

نسخه 2005 و 2008 هر دو نسخه Express Edition دارند که 2008 کمی سنگین تر و پیچیده است ، بهتر است همان 2005 را دنلود و نصب کنید .

سپس از سایت مایکروسافت برنامه SQL Managment Studio 2005 Exprees Edition را هم دانلود کنید که بتوانید در یک محیط گرافیکی با Engin اس کیو ال ارتباط برقرار نمایید .

6. این کاربر از bad_boy_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •