تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مادربورد ASUS P5B تا چه کارت گرافیکی رو ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مادربورد ASUS P5B تا چه کارت گرافیکی رو ساپورت میکنه؟

سلام به همه اساتید

من با کارت گرافیک فعلیم به مشکل خوردم یه خورده زیادی کم میاره برای بازی های خفن

مشخصاتش تو امضام هست ، تصمیم گرفتم با کمک شما یه چیز بهتر بگیرم

فقط چند تا سوال!

1- مادر بوردم ASUS P5B هست ، کارت گرافیک DDR5 هم میتونم استفاده کنم یا تا DDR3 جواب میده!؟

2- واقعا یه کارت گرافیک 512 مگابایت DDR5 قوی تر و سریعتر از DDR3 یک گیگ هست!؟

تو یه مغازه بودم دیدم فروشنده داره به طرف یه مدل MSI رو پیشنهاد میده DDR5 با 512 مگابایت و میگفت خیلی قوی تر از 1 گیگ DDR3 هست و قیمتشم حدود 100 تومن بود!

3- این کارت گرافیکم رو چند بر دارن خوبه؟

و در آخر هم یه پیشنهاد بم بدید که چه کارتی بخرم که با مادربوردم مشکلی نداشته باشه و توپ هم باشه تا 150 تومن!

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

سلام دوست عزیز من هم همین مادربورد رو دارم مشکلی نداره DDR5 هم میتونی روش استفاده کنی.
    در مورد دو هم بله تقریبا DDr5 512 قویتره!
    به نظر من تو این رنج قیمت میتونی HD 4850 1GB بگیری که بهترین انتخابه! ولی اگه 20 تومن روش بزاری میتونی HD 5750 1GB بگیری که DDR5 هستش و خیلی قویتره

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به نظر من تو این رنج قیمت میتونی HD 4850 1GB بگیری که بهترین انتخابه! ولی اگه 20 تومن روش بزاری میتونی HD 5750 1GB بگیری که DDR5 هستش و خیلی قویتره
    در این صورت PSU هم باید عوض بشه.........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه میتونید بودجه رو ببرید بالا تا 200 و پاور Green GP535A بگیرید به قیمت 50 تومن + همون گرافیکی دوستمون گفتن

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

پاورت کمه عزیزم باید عوض بشه

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

پاورت کمه عزیزم باید عوض بشه
    تایید میشه دوست عزیز. پاورت باید عوض شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از همه عزیزانی که لطف کردن و پاسخ دادن متشکرم فقط متاسفانه چند ساعت دیر جواب دادید

تا امروز صبح منتظر موندم ولی خبری نشد ، خوب بگذریم

طبق جستجو های خودم نظرم رو چیپست جدید 250GTS Nvidia گرفت بعد از گشتن تو بازار و دیدن مارک های مختلف با این چیپ (xfx , gainward , msi , asus و ...) نظرم رو msi گرفت خوب البته گرون تر از همشونم بود اکثر جاها 190 و 193 میدادن
    یه جا 180 بم داد کارت خودم رو هم 20 برداشت

2 سال کامل ضمانت matrix داره

در مورد پاور جالب بدونید 10 روز پیش سر جریانی این پاور رو تازه خریدم و الان واقعا پشیمونم فکر نمیکردم کارت گرافیک بخوام عوض کنم

طرف فروشنده هم گفت power کم میاره ولی همونجا با یه نماینده green که صحبت کردم گفت کم نمیاره برو خیالت راحت

خدا رو شکر فعلا هم واقعا کم نیاورده تو این چند ساعت

افت ولتاژ پاور هم فقط تو شاخه 12V از 12.249 به 12.196 بوده و بدون نوسان بقیه شاخه ها هم ثابت و عالی

حالا در مورد کارتی که خریدم نظرتون چیه!؟ خودش یه برنامه به نام بوستر داره که نصب کردم خیلی راحت میشه o.c کرد ولی دلم نمیاد باش فعلا از این کارا بکنم

بازم ممنون از همگی

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

از همه عزیزانی که لطف کردن و پاسخ دادن متشکرم فقط متاسفانه چند ساعت دیر جواب دادید

تا امروز صبح منتظر موندم ولی خبری نشد ، خوب بگذریم

طبق جستجو های خودم نظرم رو چیپست جدید 250GTS Nvidia گرفت بعد از گشتن تو بازار و دیدن مارک های مختلف با این چیپ (xfx , gainward , msi , asus و ...) نظرم رو msi گرفت خوب البته گرون تر از همشونم بود اکثر جاها 190 و 193 میدادن
    یه جا 180 بم داد کارت خودم رو هم 20 برداشت

2 سال کامل ضمانت matrix داره

در مورد پاور جالب بدونید 10 روز پیش سر جریانی این پاور رو تازه خریدم و الان واقعا پشیمونم فکر نمیکردم کارت گرافیک بخوام عوض کنم

طرف فروشنده هم گفت power کم میاره ولی همونجا با یه نماینده green که صحبت کردم گفت کم نمیاره برو خیالت راحت

خدا رو شکر فعلا هم واقعا کم نیاورده تو این چند ساعت

افت ولتاژ پاور هم فقط تو شاخه 12V از 12.249 به 12.196 بوده و بدون نوسان بقیه شاخه ها هم ثابت و عالی

حالا در مورد کارتی که خریدم نظرتون چیه!؟ خودش یه برنامه به نام بوستر داره که نصب کردم خیلی راحت میشه o.c کرد ولی دلم نمیاد باش فعلا از این کارا بکنم

بازم ممنون از همگی

اول که مبارک باشه انتخاب بدی نیست ولی یکم گرون خریدی

معمولا 4850 و GTS250 از نظر کارایی در یک سطح هستند ولی 250 تا حدودی قویتره که مدل های اور شده 4850 که قیمتشون بین 140-150 هست از نظر کارایی در یک سطح هستند

در کل بجز مسئله قیمت انتخاب شما خوب بود هر چند که من معتقدم که حدود 200 تومن کارتی مثل SAPHIRE HD5770 چه به لحاظ کارایی و مصرف و قیمت از تمام مدلهای بالا بهتر جواب میده

همچنین فرکانس پردازنده شما هم یکم پایین هست که با اورکلاک به راحتی جبران میشه ولی محدودیت پاور شما مانع از این کار میشه

در پایان من چندتا بنچ مارک برای شما می ذارم که خودتون انتخابتون را با این چند مدل مقایسه کنید :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنونم از لطفت دوست من ، با این حساب کارت گرافیک آشغالیه که!

در مورد قیمت ، msi ش گرون بود ، مارک gainward با همین چیپ حدود 150 اینا بود ، اصل هم همون چیپِ ولی دلم نیمد مارک متفرقه بگیرم

الان بازی های سنگین رو تو رزلوشن 1650 بدون ریپ اجرا میکنه من فکر کنم به نسبت قیمتش خیلی بد نباشه

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ممنونم از لطفت دوست من ، با این حساب کارت گرافیک آشغالیه که!

در مورد قیمت ، msi ش گرون بود ، مارک gainward با همین چیپ حدود 150 اینا بود ، اصل هم همون چیپِ ولی دلم نیمد مارک متفرقه بگیرم

الان بازی های سنگین رو تو رزلوشن 1650 بدون ریپ اجرا میکنه من فکر کنم به نسبت قیمتش خیلی بد نباشه
    خیر کارت خیلی خوبیه و مبارکتون باشه
    فقط گرون گرفتین دوست من

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •