تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سوال در مورد لاجيتك Z5500

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سوال در مورد لاجيتك Z5500

سلام دوستان من اسپيكر لاجيتك Z5500 خريدم و الان دارم از اون كابل هاي معمولي كه سبز و زرد و مشكي هستند استفاده ميكنم يا به عبارتي DIRECT والا من ميخواستم از وردي كواكسيال و اپتيكال هم استفاده كنم دوستان من كارت صدايي ندارم به نظرتون آيا خيلي فرق بين اين خروجي ها هست و آيا من با اين اسپيكر بايد كارت صدايي بگيرم آيا كارت صدا تاثير آنچناني داره يا نه يا نه شما چه كارت صدايي پيشنهاد ميكنيد البته نميخام بالاي 30 تومان باشه كه ورودي اپتيكال و كواكس داشته باشه

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مینتون چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

msi k9n neo
    اسلات pci فقط يه دونه داره اونم كارت گرافيك روشه و براي صدا هم 6 تا خروجي داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب مسلما در کنار همچین اسپیکری باید یه کارت خوب که بتونه انواع کدکهای صدا رو دیکد کنه پیشنهاد میشه ///
    روی پیکان که نمیشه موتور بنز گذاشت بزاری هم حداکثر توانو نمیتونی داشته باشی .
    باز اساتید نظر بدن خوبه ....
    راستی چند خریدی ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

510 تومان
    ..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    QAZVIN

پيش فرض

حتما باید یه کارت صدای توپ بخری تا بفهمی این چه هیولاییه
    سعیکن یه کارت صدایی بگیری که خروجی اپتیکال داشته باشه

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

z -5500
    به شفافيت واقعيت، به وضوح تصوير و به كيفيت ماوراءِ تصور

داراي استانداردTHX فن آوري منحصربفرد لاجيتك از دنياي ديجيتال و Dolby Digital نسخه ديجيتال ارائه شده از خانواده دالبي و بهره مند از سخت افزار DTS صداي تئاتر گونه ديجيتالي، جهت ايجاد صداي فراگير 5.1 كانال ديجيتال.
    اسپيكري بي رقيب و استثنائي با قابليت خروجي 500 وات RMS (317 وات RMS توان مجموع بلندگوها، 62*2 مقابل، 62*2 پشت و 69 وات مركزي) و بهره گيري از يك ساب ووفر 25.4 سانتي متري (10 اينچ قطر دهانه و 188 وات RMS توان ساب ووفر)، جهت توليد صدائي فاقد اختلال و آشفتگي و بسيار دقيق و واضح و قابليت اتصال با 6 منبع صوتي (رايانه هاي شخصي، CD، DVD، كنسول هاي بازي، MP3 Players و Optical)، پيشرفته ترين اسپيكر دنيا را در بالاترين سطح كيفيت، به كشف صداهاي Dolby Digital، Dolby Prologic II نسخه نهائي ارائه شده از خانواده دالبي، Dolby Sorrund نسخه شبيه ساز فراگير ارائه شده از دالبي، DTS و DTS 96/24 شبيه ساز صداي استوديوئي (96 كيلوهرتز بر 24 بيت صداي ديجيتال) و در نهايت PCM (صداي استريوي فشرده نشده 44.1 كيلوهرتز بر 16 بيت) توانمند ساخته است. در اين پديده استثنائي، ورودي اپتيكال اين امكان را ايجاد مي كند كه صدائي فاقد هرگونه زوائد و نويز را جهت رسيدن به بالاترين حد لذت از حجم و كيفيت صداها خلق نمايد.
    و اين معناي شناور بودن بر سطح امواج صوتي است.
    همچنين ادغام عملگر دوگانهTweeter و Mid-Range در يك بلندگوي خاص با روكش خاص آلومينيومي با جديدترين فن آوري توليد و طراحي، ارائه صدائي شفاف و لطيف را با هر حجمي امكان پذير مي نمايد. مركز كنترل ديجيتال SoundTouch در اين ربات خارق العاده، اين امكان را ايجاد مي كند، كه علاوه بر كنترل حجم و كيفيت صداي خروجي، تمامي دستگاه هاي ورودي تان را نيز با راحت ترين حالت مديريت نمائيد. LCD تعبيه شده در مركز كنترل با رنگ دلنشين آبي فام، زيبائي اين اسپيكر را چندين برابر نموده است. بلندگوهاي اقماري قابل نصب بر روي ديوار و يا استقرار روي ميز، با طراحي ويژه و تغيير پذير، هدايت امواج صوتي را در ساده ترين وضعيت در اختيارتان قرار مي دهد. جك ورودي چندكاره و انحصاري اين مجموعه بي نظير، جهت هماهنگي با تمامي دستگاه هاي ورودي آنالوگ و ريموت كنترل بي سيم، جهت مديريت از راه دور صدائي كه دوستش داريد، ويژگي خاص ديگري از خصوصيات پديده لاجيتك است.

8. 2 کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

سلام
    ديروز از باساز ايران منم 5500خريدم 520قيمت داد 480خريدم
    البته كارت صداي من حرفه ايي
    M-AUDIO Revolution7.1
    ببخشيد موبايلم ويندوز عربي حروف فارسي نداره!

10. این کاربر از شهنام89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من اسپیکری که دارید جزو بهترین های رده خود محسوب میشه
    می تونی با همان کابل های آنالوگ صدا از این اسپیکر استفاده کنی اما در این صورت از افکت های ویژه صدای Surround تقریبا بی بهره میشی مانند افکت دالبی دیجیتال در فیلم ها(اما چرا تقریبا؟چون بعضی نرم افزارها و کارت های صوتی می توانند این افکت را تولید و توسط همان کابل های آنالوگ سنتی پشتیبانی کنند)
    در ضمن مزیت ورودی های دیجیتال کواکسیال یا اپتیکال کیفیت صدای نسبتا بالاتر و جمع وجور بودن نسبت به دیگر کابل ها است(در حالت5.1 فقط یک کابل استفاده خواهی کرد نه 6کابل 12 سوکت)
    پیشنهاد می کنم برای بهره بردن از حداکثر کیفیت این بلنگوها از کارت صدای با کیفیت مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی که کیفیت مناسبی هم دارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

حتما باید یه کارت خوب بخری ولی نه 30 هزار تومنی، 30 هزار تومن رو هزینه نکنی خیلی بهتره، برای یه تفاوت محسوس حداقل باید 100000 تومان رو خرج کنی،
    می دونی چند وقت پیش یکی تو پاساژ ایران نزدیک بود به خاطر این اسپیکر بمیره!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •