سلام
من موزیک های بیس دار زیاد گوش میدم // میخام بدونم تا قیمت 400 تومن سیستم صوتی خانگی بگیرم بهتره یا سینمای خانگی؟
اگر مدل پیشنهادی هم دارید بگید.
سلام
من موزیک های بیس دار زیاد گوش میدم // میخام بدونم تا قیمت 400 تومن سیستم صوتی خانگی بگیرم بهتره یا سینمای خانگی؟
اگر مدل پیشنهادی هم دارید بگید.
یکی کمک کنه خوشحال میشم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بستگی به سلیقت و نوع کاربردت داره.اگر صرفا فقط واسه موزیک می خوای خرید کنی بهتره که سیستم صوتی خانگی بگیری.
اگر هم طرفدار بیس زیاد هستی پیشنهاد می کنم یه مدل درست و حسابی از سونی بگیر چون سیستم های صوتیش فقط بلده مخ آدمو بیاره توی دهن آدم.
اگر خواستی سیستم صوتی یا سینمای خانگی بگیری فقط و فقط پایونیر
تفکیک صدا و وضوح و بیس کاملا نرم صدای ریز شفاف و دلنشین و سگجون بودنش واقعا عالیه
سیستم سونی مدی LBT-ZUX10D بد نیست!
جون می ده واسه پارتی !!!!!!!!
این سیستم یه هیولاست!
البته یکی از ایرادات بزرگ این دستگاه نداشتن پورت USB است.
Last edited by hashemi_ali_reza; 17-03-2010 at 15:19.
با این هیولا آشنا هستم. قیمت داری بهم بگی.؟؟؟
من عاشق لوازم صوتی و تصویری سونی هستم ولی میگن عین سابق نیست و شرکت های دیگری از اون بیشتر پیشرفت کردن.
من از این سیستم صوتی سونی هم خوشم آمده که ال سی دی 7اینچی هم داره. قیمتش 520000 هست. نمیدونم می ارزه یا نه.
GZR99D
اگه واقعا مخ بیاره تو دهن آدم که حال نمیده. یه چیز باشه که تفکیک صدای خوبی داشته باشه.بستگی به سلیقت و نوع کاربردت داره.اگر صرفا فقط واسه موزیک می خوای خرید کنی بهتره که سیستم صوتی خانگی بگیری.
اگر هم طرفدار بیس زیاد هستی پیشنهاد می کنم یه مدل درست و حسابی از سونی بگیر چون سیستم های صوتیش فقط بلده مخ آدمو بیاره توی دهن آدم.
تاکید می کنم سونی نخرید پشیمون میشید
ممنون.
از همون پایونیر مدل پیشنهادی داری معرفی کنی؟
اگه شما عاشق فقط بیس هستی همون سونیه واقعا کوبندس!!!!
تو یه مهمونی شنیدم صداشو
(یه عروسی بگیروم که به صد میلیون بیرزه جشن و بزن وبکوب که زمین و زمون بلرزه)!!!
تا چندی پیش Technics داشتم و بسیار صدای دلنشینی داشت![]()
قیمت این دستگاه حدود 700 تومنه!!!
البته این دستگاه خیلی وقت که داره تو بازار عرضه می شه و یه کم قدیمیه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)