تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: hd 4870 sapphire 512 =140

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض hd 4870 sapphire 512 =140

دوستان سلام..........
    دوستم یدونه 4870 sapphire دست دوم داره میخوام ازش 140 تومن بخرمش البته 512 مگ هست میخوام بدونم ارزش خرید داره یا نه البته گارانتی نداره ..........
    کارت خودم رو میخوام بدم 120 خوبه.gts 250 1g palit
    پاورم گرین 535a هست و cpu هم x4 620 خریدم و میخوام اورکلاک کنم جواب میده..........
    حافظه ی کارت با توجه به رزولیشن مانیتور(1680*1050) کم نیست و به مشکل بر نمیخورم..........
    البته شاید جاش نباشه اما اگه میشه چند تا مادربورد am3 که رم ddr2 میخوره تو محدوده ی قیمتی 80 بهم معرفی کنید.........
    و یک سوال دیگه اونم اینه که مادربورد msi k9a2 cf از cpuهای phenom II پشتیبانی میکنه و مشکلی با x4 620 نداره..........
    زیاد شد ببخشید
    لطفا سریع جواب بدید بعدازظهر میخوام برم کارتم رو بفروشم.............
    ممنون...........

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوستان سلام..........
    دوستم یدونه 4870 sapphire دست دوم داره میخوام ازش 140 تومن بخرمش البته 512 مگ هست میخوام بدونم ارزش خرید داره یا نه البته گارانتی نداره ..........
    کارت خودم رو میخوام بدم 120 خوبه.gts 250 1g palit
    پاورم گرین 535a هست و cpu هم x4 620 خریدم و میخوام اورکلاک کنم جواب میده..........
    حافظه ی کارت با توجه به رزولیشن مانیتور(1680*1050) کم نیست و به مشکل بر نمیخورم..........
    البته شاید جاش نباشه اما اگه میشه چند تا مادربورد am3 که رم ddr2 میخوره تو محدوده ی قیمتی 80 بهم معرفی کنید.........
    و یک سوال دیگه اونم اینه که مادربورد msi k9a2 cf از cpuهای phenom II پشتیبانی میکنه و مشکلی با x4 620 نداره..........
    زیاد شد ببخشید
    لطفا سریع جواب بدید بعدازظهر میخوام برم کارتم رو بفروشم.............
    ممنون...........

خوب قیمت 140 برای 4870 اونم دست دوم و با حافظه 512 یکم زیاد هست اگر حدود 120 بده ارزشش را داره

کارت شما هم قیمتش حدد 120 هست(البته دست دوم) البته اگر بخرن

پاور شما هم برای اورکلاک منطقی جواب میده البته منظور از منطقی مثلا فرکانس 3 تا 3.2 هست

کارت هم برای اکثر بازیها در این رزلوشن مشکلی نداره

خوب اگر قصد خرید 620 را داری دقت کن که حرف سون استپینگ حتما C باشه تا از 6 مگ کش L3 هم بهرهمند بشی (البته باید آنلاک کنی)

برای برد هم حدود 85-90 مدل GIGABYTE MA 770-UD3 هست که از رم DDR2 ساپورت میکنه

حدود 60-65 هم ASROCK M3A770DE+ هست

هر دو هم امکان آنلاک کردن کش L3 را دارند

MSI K9A2-CFF هم گزینه بدی نیست ولی امکان آنلاک کردن را نداره

پیشنهاد من همون مدل گیگابایت هست تا امکان آنلاک کردن کش هم برای شما فراهم باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون که زود جواب دادید.............
    کارت رو کمتر از 140 نمیده چون خودش 320 تومن خریده البته 1 سال پیش ........
    کارت خودم رو 120 فروختم البته نه به مغازه دار به دوستم فروختم..........
    حالا به نظرتون ارزش داره بخرمش چون من میخوام 20 تومن بیشتر بدم در صورتی که قدرتش حدود 30 درصد بیشتر از کارت خودم هست......
    راستی برای اورکلاک چه طوره میشه به 4890 رسوندش با این پاور چون فکر کنم این 4870 به خاطر کولرش دمای بالایی داره البته دوستم میگفت تو فول لود بیشتر از 63 نمیره............
    راستی نگفتید msi k9a2 cf از phenom II پشتیبانی میکنه یا نه چون اون مدل 770 گیگا اینجا بالای 90 هست و بیشتر از 80 نمیتونم هزینه کنم.......
    راستی سریال cpu باید چه جوری باشه تا بشه l3 رو فعال کرد .............
    ممنون..........

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    این مدل 4870 بیشتر از 120 اصلا ارزش خرید نداره به خصوص اینکه گارانتی هم نداره.
    قیمت نو این کارت 180 هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون که زود جواب دادید.............
    کارت رو کمتر از 140 نمیده چون خودش 320 تومن خریده البته 1 سال پیش ........
    کارت خودم رو 120 فروختم البته نه به مغازه دار به دوستم فروختم..........
    حالا به نظرتون ارزش داره بخرمش چون من میخوام 20 تومن بیشتر بدم در صورتی که قدرتش حدود 30 درصد بیشتر از کارت خودم هست......
    راستی برای اورکلاک چه طوره میشه به 4890 رسوندش با این پاور چون فکر کنم این 4870 به خاطر کولرش دمای بالایی داره البته دوستم میگفت تو فول لود بیشتر از 63 نمیره............
    راستی نگفتید msi k9a2 cf از phenom II پشتیبانی میکنه یا نه چون اون مدل 770 گیگا اینجا بالای 90 هست و بیشتر از 80 نمیتونم هزینه کنم.......
    راستی سریال cpu باید چه جوری باشه تا بشه l3 رو فعال کرد .............
    ممنون..........

این کارت 140 گرون هست

کارت خودتون را خوب فروختین

در اورکلاک که به 4890 نمی رسه ولی میشه به اون کارایی نزدیک شد

K9A2CFF با آپدیت بایاس از تمام فنوم 2 ها ساپورت میکنه ولی من این مدل را توصیه نمی کنم

اگر برای شما مقدور هست اون مدل گیگا را تهیه کنید چون به روزتر هست

در مورد پردازنده هم 5 حرف اولش باید بدین شکل باشه XXCXX یعنی حرف سومش باید C باشه

به هر حال اگر اون مدل MSI را بگیرید برای خریدن پردازنده دیگه اهمیتی نداره که حرف سومش چی باشه چون امکان آنلاک کردن نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چون کارت رو خوب فروختم میخرمش چون به نظر خودم ارزش 20 تومن هزینه ی اضافه رو داره بالاخره هر چی باشه 4870 هست دیگه
    ولی تو پاور تو شکم برای اور کلاک کم نمیاره میخوام کارت رو بترکونم mem 2000 --- core 820
    راستی در مورد cpu کسی نظر نداد برای گیم خوبه با فن استوک تا چند میشه اورش کرد به نظرتون x2 555 بهتر نیست .......

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان هرچی گشتم این دو مدل مادربورد گیگا و ازراک رو پیدا نکردم اگه میشه چند تا مدل دیگه معرفی کنید.........
    هر برندی باشه مشکلی نیست تا 90 هم جا داره...........

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حدود 60-65 هم ASROCK M3A770DE+ هست
    این که سوکت AM3 ه ! رم 3 ساپورت هم هست و قیمتش هم حدوده 80.000 هست ! منظورتون +ASROCK A770DE بوده !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چون کارت رو خوب فروختم میخرمش چون به نظر خودم ارزش 20 تومن هزینه ی اضافه رو داره بالاخره هر چی باشه 4870 هست دیگه
    ولی تو پاور تو شکم برای اور کلاک کم نمیاره میخوام کارت رو بترکونم mem 2000 --- core 820
    راستی در مورد cpu کسی نظر نداد برای گیم خوبه با فن استوک تا چند میشه اورش کرد به نظرتون x2 555 بهتر نیست .......

خوب اگر کارت را فروختید که همین را بخرید دیگه ولی اگر می خواهید تا این اندازه کارت را اور کنید که ممکن هست پاور محدودیت ایجاد کنه

620 و 630 پردازنده های خوبی هستند هم خنک و هم کارایی به قیمت خوبی هم دارند و با فن استوک تا حدود 3.2-3.4 میشه اورشون کرد که در کارایی اونها هم تاثیر محسوسی داره

در مورد X2 550 هم اگر انلااک کنید که از 630 در شرایط استاندارد بهتر عمل می کنه ولی چون قصد اینکار را ندارید پس همون 630 خوبه

دوستان هرچی گشتم این دو مدل مادربورد گیگا و ازراک رو پیدا نکردم اگه میشه چند تا مدل دیگه معرفی کنید.........
    هر برندی باشه مشکلی نیست تا 90 هم جا داره...........
    خوب شما می تونید MSI 770T-C45 را بگیرید حدود 80 که این هم AM2+ هست

این که سوکت AM3 ه ! رم 3 ساپورت هم هست و قیمتش هم حدوده 80.000 هست ! منظورتون +ASROCK A770DE بوده !؟
    بله منظور من مدل AM2+ بود که قیمتش 60000 هست!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از دوستان...........
    امروز رفتم و msi 770t-c45 رو خریدم 80 تومن ...........
    البته am2+ هست ولی روش نوشته am3 پس نباید با phenom II مشکلی داشته باشه ............
    راستی با این مادربورد میشه l3 رو فعال کرد............
    ess -1362 جان به نظرتون پاور محدودیت ایجاد میکنه اخه مصرف 4870 با توجه به مطالبی که تو وب دیدم حدود 250 وات هست که با cpu و بقیه ی اجزا به 450 هم نمیرسه پس فکر نکنم پاور محدودیت ایجاد کنه ........درسته.........
    در ضمن دوستم که کارت رو ازش گرفتم رو سیستمش 460 وات کولر مستر بود با cpu e8400 که تو این مدت مشکلی براش پیش نیومده بود......البته برام عجیب بود............
    راستی پاور 535 گرین رو که تازه خریدم رو شاخه ی 3ولتش زده 150 وات در صورتی که روی پاور قبلیم که 480a بود روی شاخه ی 3 ولتش زده بود 175 وات به نظرتون این میتونه مشکل ساز باشه اخه میخوام cpu هم اور کنم و فکر کنم مصرفش بیشتر از 150 وات باشه ...........درسته.........
    و یه چیز دیگه چرا پاور یدونه سوکت 6 پین داره در صورتی که برادرم هم همین مدل رو داره و دو تا سوکت 6 پین برق داره و برای گرافیک باید یدونش رو با تبدیل وصل کنم مشکلی که نداره.............

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •