هدفون های Philips سری SHP
هدفونهای فول سایز فیلیپس سری SHP یه مزیت عمده دارند که راحتی اونها و عدم اذیت گوش در استفاده های بلندمدتش هستش
بزرگی گوشی های سری SHP و جنس پارچه روی آنها بگونه ایست که نه تنها هیچ فشاری به گوش و سر وارد نمیشود
بلکه سبب تعریق یا گرمای روی گوش هم نمی شوند
من خودم به شخصه 12 ساعت هم این سری هدفون روی سرم باشه ، اصلا احساس درد یا خستگی گوش نمی کنم
سری SHP مدلهای گوناگون داره مثل : SHP8500 - SHP5400 - SHP2700 - SHP2500 - SHP2000 و ....
مدلهای پایین سری SHP مانندمدل 2000 ، 2500 و 2700 دارای بدنه بسیار ساده و نسبتا شکننده ای هستند
برخلاف اونها مدل های بالاتر مثل 8900 بدنه با کیفیتی دارند
هدفون های سری SHP اکثرا فاقد تنظیم گر صدا هستند ... صرفا مدل 2500 دارای تنظیم گر صداست
(مزیت دیگه مدل 2500 اینه که 6 متر سیم داره تا به راحتی بتونید در طول اتاق راه برید و ازش استفاده کنید)
هدفونهای فیلیپس بصورت نیمه باز هستند یعنی در صورت بالا بودن صدا ، از گوشی ها به بیرون درز میکنند
اما بیشترین ایرادی که به گوشی های سری SHP فیلیپس وارد میشه ، کم بودن صدای اون و باسش هستش
این نقیصه بیشتردر مدلهای پایین مشهوده
البته کیفیت صدایی اونها چندان پایین نیست و با توجه به قیمت و راحتی اونها ، گوشی های بسیار خوبی هستند
البته اگه دنبال یه هدفون حرفه ای فیلیپس میگیردید که ضمن راحتی ، کیفیت کاملا حرفه ای داشته باشه
مدل SBC HD 1000 هستش که با محصولات قوی سنهایزر و AKG مقایسه میشه