سلام دوستان بنده يك LCD الجي مدل 22LF150R گرفتم ميخواستم بدونم چطوري ميتونم به عنوان مانيتور كامپيوتر ازش استفاده كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام دوستان بنده يك LCD الجي مدل 22LF150R گرفتم ميخواستم بدونم چطوري ميتونم به عنوان مانيتور كامپيوتر ازش استفاده كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
خوب معلومعه یک فیش وی جی ای می خری بعد کامپیوتر را به فیش وی جی ای تلویزیونت وصل می کنی راستی چند خریدی؟
دوست عزيز پشت تلويزيون يك پورت HTMI هست يك پورت 15 پين بنام SERVICE ONLY هست و ورودي AV IN كه شامل (VIDEO-AUDIO) هستش و يك ورودي COMPONENT IN كه شامل (VIDEO-AUDIO) هست كارت گرافيكمم چون قديمي هستش فقط داراي پورت VGA هست و فقط يك خروجي AV براي تصوير داره حالا با اين اوصاف چكار بايد كرد درضمن دوست عزيز اين TV هديه LG هستش چون يك LED 42 خريدم اينو بهم هديه دادن
Last edited by kourosh_sos; 16-03-2010 at 18:05.
این تلویزیون فکر کنم ورودی VGA یا کامپیوتر نداره چون الان اکثر LCD های جدید این ورودی رو دارن، باید از تبدیل استفاده کنی دیگه مثلاً همونطور که دوستمون گفتن تبدیل VGA به کامپوننت شاید تبدیل برای HDMI هم باشه. البته یه مشکل دیگه هم که این تلویوزن داره رزولوشن پائینشه که شاید خیلی تصاویر کامپیوتر جالب نشن روش بازم باید تست کنی.
آره همينطوريه
اگه ميشه در مورد تبدیل وی جی ای به component يكمي توضيح بدين چه شكلي هست و قيمتش چنده و اينكه نحوه استفاده ازش چطوريه؟اينم عكس پشت تلويزيون و كارت گرافيك
![]()
Last edited by kourosh_sos; 18-03-2010 at 23:22.
من گرفتم یک مدلشو البته composite که برام کار نکرد 15 تومن
حالا دوست عزيز من بالاخره بايد چيكار كنم كه جواب بگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)