تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: چه کارت حافظه ای بخرم ؟

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10 چه کارت حافظه ای بخرم ؟

سلام
    من می خوام برای Panasonic LUMIX FZ35 یک حافظه 8 یا 16 گیگابایتی بخرم که سرعت رایتش هم کم نباشه تا تو فیلمبرداری مشکلی پیش نیاد

تو سایت ساندیسک برای این مدل دوربین کارت Sandisk Ultra II 15MB/s Class 4 رو پیشنهاد داده
    این کارت تو تست ها سرعت رایتش حدود 8 مگابایت بر ثانیه هست ولی کلاس 4 هست !

حالا با این توضیحات Sandisk UltraII 16GB Class 4 رو پیشنهاد میدین یا Toshiba 16GB Class 6 ؟
    کدوم سریع ترن ؟
    البته تا جایی که من می دونم Class 4 ها باید سرعت رایتششون حدود 4MB/s باشه ولی ظاهرا به دلیلی نا معلوم این کارت کلاس 4 سرعتش بیشتره !

از قیمت این کارت ها خبر دارین ؟
    این کارت ها با چه گارانتی به فروش می رسن؟

متشکرم
    Last edited by rostamiani; 15-03-2010 at 18:16.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من می خوام برای Panasonic LUMIX FZ35 یک حافظه 8 یا 16 گیگابایتی بخرم که سرعت رایتش هم کم نباشه تا تو فیلمبرداری مشکلی پیش نیاد

تو سایت ساندیسک برای این مدل دوربین کارت Sandisk Ultra II 15MB/s Class 4 رو پیشنهاد داده
    این کارت تو تست ها سرعت رایتش حدود 8 مگابایت بر ثانیه هست ولی کلاس 4 هست !

حالا با این توضیحات Sandisk UltraII 16GB Class 4 رو پیشنهاد میدین یا Toshiba 16GB Class 6 ؟
    کدوم سریع ترن ؟
    البته تا جایی که من می دونم Class 4 ها باید سرعت رایتششون حدود 4MB/s باشه ولی ظاهرا به دلیلی نا معلوم این کارت کلاس 4 سرعتش بیشتره !

از قیمت این کارت ها خبر دارین ؟
    این کارت ها با چه گارانتی به فروش می رسن؟

متشکرم
    من در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند خطی توضیح دادم.. کارت های کلاس 4 و 6 رو توصیه می کنن برای فعالیت هایی مثل فیلمبرداری سنگین .. اینا فعالیت هایی هستند که نیاز به انتقال سریع داده داره ... اصولاً سرعت 15 میتونه یه سرعت خوب باشه ... باید روی وب تست هایی که روی سرعت اینا انجام شده رو پیدا کنی و مقایسه کنی (سرعت هایی که خود کمپانی اعلام می کنه قبول نیست!)

قیمت ها رو باید از جمهوری و اون سمت بگیری و البته یه روش مطمئن تر اینه که بری توی نمایندگی های معتبر و از اونها بپرسی که آیا گارانتی خاصی برای کارت ها وجود داره یا نه .. بهرحال کارهای کلاس بالای 8 گیگ باید حدود 50-60 تومن باشه فکر کنم.

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند خطی توضیح دادم.. کارت های کلاس 4 و 6 رو توصیه می کنن برای فعالیت هایی مثل فیلمبرداری سنگین .. اینا فعالیت هایی هستند که نیاز به انتقال سریع داده داره ... اصولاً سرعت 15 میتونه یه سرعت خوب باشه ... باید روی وب تست هایی که روی سرعت اینا انجام شده رو پیدا کنی و مقایسه کنی (سرعت هایی که خود کمپانی اعلام می کنه قبول نیست!)

قیمت ها رو باید از جمهوری و اون سمت بگیری و البته یه روش مطمئن تر اینه که بری توی نمایندگی های معتبر و از اونها بپرسی که آیا گارانتی خاصی برای کارت ها وجود داره یا نه .. بهرحال کارهای کلاس بالای 8 گیگ باید حدود 50-60 تومن باشه فکر کنم.
    خیلی متشکرم
    ممکنه بگین چه شرکت هایی این مموری ها رو گارانتی می کنن؟
    برند های مورد اعتماد توی کارت حافظه کدوم ها هستند؟
    Sandisk Ultra با Sandisk UltraII که هر دو Class 4 هستند چه فرقی دارن ؟؟؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ظاهرا Sandisc UltraII Class 2 خیلی سریع تر از کلاس دوه!!!
    اینجا رو ببینید :

this is only a Class 2 card and the Ultra2 would be a Class 10 device if there was such a class.

http://www.aselabs.com/articles.php?id=237"]http://www.aselabs.com/articles.php?id=237
    Last edited by rostamiani; 17-03-2010 at 20:08.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی متشکرم
    ممکنه بگین چه شرکت هایی این مموری ها رو گارانتی می کنن؟
    برند های مورد اعتماد توی کارت حافظه کدوم ها هستند؟

متشکرم
    ترانسند رو مرآت گارانتی می کنه ظاهراً ...

توشیبا هم هست که البته من گارانتی خاصی براش ندیده ام و احتیاط داره.. ولی ظاهراً بانیان (نمایندگی پاناسونیک) این رو هم گارانتی می کنه... برو نمایندگی های پاناسونیک رو چک کن.

ساندیسک هم فکر می کنم گارانتی های معتبری داشته باشه .. الان اسمی تو ذهنم نیست.

باز هم هست PNY - lexar و پاتریوت .. من توصیه می کنم برای خرید کارت حافظه بیای سمت بازار رضا و پاساژ ایران ... تنوع بیشتری باید ببینی و ضمناً مفهوم گارانتی هم بیشتر برقراره! ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ترانسند رو مرآت گارانتی می کنه ظاهراً ...

توشیبا هم هست که البته من گارانتی خاصی براش ندیده ام و احتیاط داره.. ولی ظاهراً بانیان (نمایندگی پاناسونیک) این رو هم گارانتی می کنه... برو نمایندگی های پاناسونیک رو چک کن.

ساندیسک هم فکر می کنم گارانتی های معتبری داشته باشه .. الان اسمی تو ذهنم نیست.

باز هم هست PNY - lexar و پاتریوت .. من توصیه می کنم برای خرید کارت حافظه بیای سمت بازار رضا و پاساژ ایران ... تنوع بیشتری باید ببینی و ضمناً مفهوم گارانتی هم بیشتر برقراره! ...
    خیلی متشکرم
    فکر می کنم Sandisk از بقیه معتبر تر باشه. درسته ؟
    این تست رو ببینید :

نمودار خاکستری تیره Sandisk UltraII Class 2 هست !!!

مموری های Sandisk Ultra II 16GB Class قیمتشون دور و بر 40 دلاره. اینجا قیمتشون چقدره؟
    ظاهرا سرعت خیلی خوبی دارن

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی متشکرم
    فکر می کنم Sandisk از بقیه معتبر تر باشه. درسته ؟
    این تست رو ببینید :

نمودار خاکستری تیره Sandisk UltraII Class 2 هست !!!

مموری های Sandisk Ultra II 16GB Class قیمتشون دور و بر 40 دلاره. اینجا قیمتشون چقدره؟
    ظاهرا سرعت خیلی خوبی دارن

متشکرم
    نمیشه قطعی گفت یکی بهتره یا بدتر .. عین بحث دوربین ها می مونه .. آیا میشه بگی "فکر کنم canon از بقیه بهتر باشه؟" ... یا توی پلیرها ... مارک های معروف اصولاً خوب و خیلی خوب هستند و کاربر رو راضی می کنن .. بخصوص بحث کارت حافظه که یه وسیله تک کاره اس و کارآیی نهایی اش میتونه به خیلی چیزا در تجربه کاربر برگرده .. ولی بهرحال-ساندیسک بین 3 تای اوله قطعاً.

//

والا قیمت ها رو ندارم .. باید بری خودت بپرسی ... ما هم مثل شما مصرف کننده هستیم و مغازه دار نیستیم! (شوخی) ... اما اگه قیمت یه قطعه 40 دلار باشه فرض کن ایران هم بالای 50 تومن بشه..

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من با Panasonic FZ35 تو حالت Jpeg+RAW عکس می گیرم برای همین هم حجم هر دو عکس با هم حدود 15 مگابایت میشه
    ذخیره کردن این فایل ها 2-3 ثانیه طول می کشه
    آیا با کارت حافظه سریع تر میشه این زمان رو کم کرد یا این تاخیر به خود دوربین هم مربوط میشه ؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من با Panasonic FZ35 تو حالت Jpeg+RAW عکس می گیرم برای همین هم حجم هر دو عکس با هم حدود 15 مگابایت میشه
    ذخیره کردن این فایل ها 2-3 ثانیه طول می کشه
    آیا با کارت حافظه سریع تر میشه این زمان رو کم کرد یا این تاخیر به خود دوربین هم مربوط میشه ؟

متشکرم
    یه تاخیر ذاتی وجود داره هنگام ثبت RAW ... در بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اشاره شده.

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه كسي اطلاع داره بگه چرا
    مموري دوربين من با رم ريدر يا كابل خود دوربين هم وصل ميكنم نه فورمت ميشه نه ميشه از كامپيوتر فايلي رو كپي كرد رو مموري
    فقط از طريق دوربين فورمت ميشه
    مشكل از چيه ضمنا مموري قفل هم نيست
    مموري SD مدل HP هستش 8 گيگ و دوربينم canon sx 200 هستش
    Last edited by vvc; 01-04-2010 at 09:20.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •