تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: مروري بر مهم‌ترين رويدادهاي کنگره جهاني تلفن همراه در بارسلونا (MWC 2010

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    پست ها
    20

    پيش فرض مروري بر مهم‌ترين رويدادهاي کنگره جهاني تلفن همراه در بارسلونا (MWC 2010

    شهر زيبا و بندري بارسلونا از 15 تا 18 فوريه سال جاري ميزبان بيش از 55 هزار متخصص، کارشناس و روزنامه‌نگار فعال در حوزه تلفن همراه و کسب‌وکارهاي وابسته به آن بود. نگاهي اجمالي خواهيم داشت بر اهم رويدادهاي بزرگ‌ترين و معتبرترين رويداد در حوزه تلفن همراه جهان. نخست به معرفي گوشي‌هاي شاخص معرفي شده در کنگره مي‌پردازيم.















    از وودي آلن و نيوکمپ تا کنگره جهاني تلفن همراه
    مروري بر مهم‌ترين رويدادهاي کنگره جهاني تلفن همراه در بارسلونا (MWC 2010)
    هومن کبيري پرويزي- دنياي کامپيوتر و ارتباطات
    بارسلونا شما را به ياد چه چيزي مي‌اندازد؟ اين سؤالي است که پاسخ آن بسته به شخص مورد سؤال مي‌تواند کاملاً متفاوت باشد. اگر علاقه‌مند به فيلم و سينما باشيد بي‌اختيار به ياد فيلم «ويکي، کريستينا، بارسلونا» محصول سال 2008 و برنده جايزه گلدن گلوب بهترين فيلم موزيکال يا کمدي، ساخته تهيه کننده و کارگردان شهير سينما «وودي آلن» و با بازي بازيگراني چون «پنه‌لوپه کروز« (برنده اسکار بهترين بازيگر نقش دوم زن به خاطر همين فيلم)، «خاوير باردم» و «اسکارلت يوهانسون» خواهيد افتاد. فيلمي که در حاشيه داستان قوي و عاطفي خود مناظر دل‌انگيز و فرهنگ اسپانيايي بارسلونا را به تصوير مي‌کشد.

    ولي اگر فوتبال دوست باشيد، نخستين چيزي که از بارسلونا در ذهن شما تداعي مي‌شود، استاديوم رويايي نيوکمپ، تيم فوتبال محبوب اف سي بارسلونا و بازيگران افسانه‌اي آن است. علاقه‌مندان به جهانگردي و توريسم هم پاسخي شايسته در خصوص ديدني‌ها و جذابيت‌هاي توريستي بارسلونا خواهند داد اما اين سؤال براي علاقه‌مندان به تکنولوژي به ويژه کساني که آخرين اخبار دنياي تلفن همراه را دنبال مي‌کنند پاسخي کاملاً متفاوت دارد: «کنگره جهاني تلفن همراه» جايي که آخرين دستاوردهاي تکنولوژي تلفن همراه اعم از سخت‌افزار، نرم‌افزار و شبکه در معرض ديد علاقه‌مندان و کارشناسان قرار مي‌گيرد و سياست‌هاي آتي بازيگران اصلي بازار براي موفقيت در اين بازار به شدت رقابتي تشريح مي‌شود. کنگره جهاني تلفن همراه امسال در حالي برگزار شد که بزرگ‌ترين توليدکننده تلفن همراه جهان يعني نوکيا ترجيح داده بود بجاي شرکت در کنگره در نشستي جداگانه با کارشناسان و روزنامه‌نگاران در شهر بارسلونا سيستم عامل جديد خود را معرفي نمايد.

    مدير مسئول و سردبير ماهنامه محترم دنياي کامپيوتر و ارتباطات گزارشي اختصاصي و خواندني از اين نشست براي شما در همين شماره تدارک ديده است که از شما دعوت مي‌کنم حتماً اين گزارش را مطالعه فرماييد. آنچه در اين نوشتار مي‌خوانيد مروري است بر رويدادهاي مهم کنگره جهاني تلفن همراه بارسلونا در فوريه 2010.

    شهر زيبا و بندري بارسلونا از 15 تا 18 فوريه سال جاري ميزبان بيش از 55 هزار متخصص، کارشناس و روزنامه‌نگار فعال در حوزه تلفن همراه و کسب‌وکارهاي وابسته به آن بود. نگاهي اجمالي خواهيم داشت بر اهم رويدادهاي بزرگ‌ترين و معتبرترين رويداد در حوزه تلفن همراه جهان. نخست به معرفي گوشي‌هاي شاخص معرفي شده در کنگره مي‌پردازيم.

    موج نخستين گوشي سامسونگ در اقيانوس!
    سامسونگ جزو نخستين شرکت‌هايي بود که يک روز پيش از برگزاري کنگره در نشستي خبري تازه‌هاي خود را معرفي کرد. شايد بتوان گفت جالب‌ترين و هيجان‌انگيزترين محصولي که در کنگره امسال معرفي شد گوشي موج ((Wave سامسونگ است. ويو با کد S8500 نخستين گوشي سامسونگ با سيستم عامل بادا است. (سيستم عامل اختصاصي سامسونگ مبتني بر لينوکس. نام بادا در زبان کره‌اي به معني اقيانوس است.) اين گوشي در حالي يک روز پيش از برگزاري کنگره معرفي شد که تبليغات آن در تمامي نقاط محل برگزاري نمايشگاه ديده مي‌شد. Wave عبارت نخستين را به جز در نخستين گوشي با سيستم عامل بادا در دو زمينه ديگر نيز با خود دارد. نخستين گوشي با صفحه نمايش Super AMOLED و نخستين گوشي با بلوتوث نسخه 3. از ديگر ويژگي‌هاي اين گوشي مي‌توان به صفحه نمايش 3/3 اينچي لمسي با تکنولوژي خازني، پشتيباني از فرمت‌هاي ويديويي DivX/XviD، پردازنده يک گيگاهرتزي، دوربين 5 مگاپيکسلي با قابليت فيلم‌برداري HD، گيرنده داخلي GPS و حافظه داخلي 2 يا 8 گيگابايتي، اشاره کرد.





    گوشي wave



    ديگر گوشي معرفي شده توسط سامسونگ گوشي I8520 بود اين گوشي که مبتني بر سيستم عامل آندرويد است صفحه نمايش7/3 اينچي لمسي خازني از جنس Super AMOLED، دوربين 8 مگاپيکسلي با قابليت فيلم‌برداري HD و از آن مهمتر دارابودن پروژکتور داخلي براي پخش فايل‌هاي ويديويي بر روي پرده است!




    گوشي I8520



    گوشي‌هاي Monte Bar و Monte Slider و گوشي کوربي پلاس ديگر گوشي‌هايي بودند که در اين مراسم معرفي شدند.



    گوشي Monte Bar


    گوشي Monte Slider


    گوشي Corby Plus



    سوني اريکسون: هياهوي بسيار براي ....
    سوني اريکسون ديگر شرکتي بود که کنفرانس مطبوعاتي خود را يک روز پيش از آغاز کنگره برگزار کرد. حضور «سر هوارد استرينگر» مدير ارشد اجرايي و رئيس هيئت مديره شرکت سوني و رئيس هيئت مديره سوني اريکسون انتظارات از کنفرانس مطبوعاتي سوني اريکسون را بسيار بالا برد ولي سوني اريکسون در اين کنفرانس تنها سه گوشي جديد معرفي کرد که هر سه به نوعي تکرار گوشي‌هاي قديمي بودند! نخستين گوشي معرفي شده توسط سوني اريکسون Vivaz Pro بود. اين گوشي از نظر امکانات و شکل ظاهري کاملاً مشابه گوشي Vivaz است با اين تفاوت که به صفحه کليد QWERTY فيزيکي که بصورت کشويي در زير گوشي قرار مي‌گيرد مجهز است و دوربين عکاسي آن به جاي 8 مگاپيکسل، 5 مگاپيکسل است.



    گوشي Vivaz Pro



    دو گوشي بعدي هم به نوعي تکرار Xperia X10 بودند نام اين دوگوشي X10 mini و X10 mini Pro است. که اولي نسخه کوچک‌تر شده X10 است که البته دوربين عکاسي آن هم از 8 به 5 مگاپيکسل کاهش يافته و دومي يک صفحه کليد فيزيکي QWERTY از اولي بيشتر دارد!



    گوشي Xperia X10 mini


    Xperia X10 mini Pro



    سوني اريکسون در کنفرانس مطبوعاتي خود از راه‌اندازي سرويس Creation خبر داد. اين سرويس با در اختيار قرار دادن يک گيگابايت فضا به کاربران، امکان ذخيره‌سازي و به اشتراک‌گذاري عکس، فيلم و موسيقي را مي‌دهد. همچنين کاربران مي‌توانند با مشارکت يکديگر محتواي فايل‌ها را به دلخواه خود تغيير دهند.



    «برت نوردبرگ» رئيس شرکت سوني اريکسون از درخواست گوگل براي ساخت Nexus One گفت.





    «سرهوارد استرينگر» از تعميم PSN به گوشي‌هاي سوني اريکسون در آينده‌اي نزديک خبر داد.



    ولي شايد بتوان مهمترين فرازهاي کنفرانس سوني اريکسون را دو سخن از مديران ارشد اين شرکت دانست. اولي گفت‌وگوي برت نوردبرگ رئيس شرکت سوني اريکسون با يک روزنامه‌نگار سوئدي در حاشيه کنفرانس بود که در آن نورد برگ از درخواست شرکت گوگل براي ساخت تلفن همراه اين شرکت يا همان Nexus One و رد اين درخواست توسط سوني اريکسون خبر داد و ديگري فرازي از سخنان سر هوارد استرينگر بود که از بکارگيري سرويس Play Station Network يا همان PSN در آينده‌اي نزديک براي گوشي‌هاي سوني اريکسون خبر داد.

    ال‌جي و گوشي‌هاي S-Class
    ال‌جي هم 3 گوشي جديد در کنگره جهاني بارسلونا معرفي کرد. نخستين گوشي ال‌جي GD880 يا Mini بود اين گوشي زيبا که با رابط کاربري S-Class ال‌جي کار مي‌کند مجهز به صفحه نمايش لمسي 2/3 اينچي با تکنولوژي خازني ضدخش است. دوربين اين گوشي 5 مگاپيکسلي است و مجهز به گيرنده داخلي GPS و بلوتوث نسخه 1/2 است.




    گوشي GD880



    ال‌جي همچنين گوشي رده متوسط GT540 را که مبتني بر سيستم عامل آندرويد و مجهز به دوربين 2/3 مگاپيکسلي است معرفي کرد.




    گوشي GT540



    آخرين گوشي ال‌جي گوشي GW990 با رابط کاربري S-Class ال‌جي بود. اين گوشي با صفحه نمايش 8/4 اينچي و دوربين 5 مگا پيکسلي به زودي به بازار عرضه خواهد شد. البته حرف و حديث در مورد اين گوشي زياد بود به گونه‌اي که در نهايت عده‌اي مدعي شدند اين گوشي مبتني بر سيستم عامل جديد ميگو (MeeGo) معرفي شده توسط شرکت‌هاي نوکيا و اينتل، خواهد بود.




    گوشي GW990



    موتورولا و تمرکز بر آندرويد
    موتورولا تنها يک گوشي در کنگره معرفي کرد و آن QUENCH بود. اين گوشي که مبتني بر آندرويد نسخه 5/1 است برخلاف ديگر گوشي‌هاي آندرويدي موتورولا، بدون صفحه کليد فيزيکي بوده و تنها با صفحه کليد لمسي خازني کار مي‌کند. اين گوشي مجهز به پردازنده 528 مگاهرتزي کوآلکام بوده و دوربين 5 مگاپيکسلي دارد.



    گوشي QUENCH



    بازهم توشيبا و اين بار TG02
    کساني که اخبار کنگره جهاني سال گذشته را دنبال کرده اند نام TG01 را به خوبي به خاطر دارند. TG01 را شايد بتوان هيجان‌انگيزترين گوشي سال گذشته دانست و اکنون توشيبا مي‌خواهد با معرفي TG02 بار ديگر نام خود را بر سر زبان‌ها بياندازد. TG02 با ابعادي کمي کوچک‌تر از سلف خود مجهز به صفحه نميش لمسي خازني است. اين گوشي با پردازنده يک گيگاهرتزي و دوربين 2/3 مگاپيکسلي با سيستم عامل ويندوز موبايل 5/6 کار مي‌کند.




    گوشي TG02



    ديگر گوشي توشيبا که در کنگره معرفي شد K01 بود اين گوشي هم با سيستم عامل ويندوز موبايل 5/6 کار مي‌کند ولي صفحه نمايش لمسي آن از جنس AMOLED بوده و با تکنولوژي خازني کار مي‌کند. اين گوشي علاوه بر اين به يک صفحه کليد QWERTY کشويي فيزيکي و دوربين 2/3 مگاپيکلي مجهز است.




    گوشي K01



    HTC شادمان و اميدوار به آينده
    HTC بهترين دوره حضور خود در کنگره جهاني تلفن همراه را تجربه کرد. کسب جايزه بهترين تلفن همراه جهان در سال 2009 افتخاري است که کمتر شرکتي به کسب آن نايل مي‌آيد. HTC امسال سه گوشي جديد را معرفي کرد. نخستين گوشي HD mini بود. اين گوشي که با آخرين نسخه در دسترس ويندوز موبايل يعني نسخه 6.5.3 کار مي‌کند، مجهز به پردازنده 600 مگاهرتزي کوآلکام و دوربين 5 مگاپيکسلي است. صفحه نمايش 2/3 اينچي آن هم با تکنولوژي خازني کار مي‌کند.




    گوشي HD mini



    Legend ديگر گوشي معرفي شده توسط HTC بود اين گوشي که نسخه کامل‌تر گوشي Hero است، مبتني بر سيستم عامل آندرويد نسخه 1/2 بوده و مجهز به صفحه نمايش 2/3 اينچي از جنس AMOLED با تکنولوژي خازني و قابليت نمايش 16 ميليون رنگ، پردازنده 600 مگاهرتزي و دوربين 5 مگاپيکسلي است.




    گوشي Legend



    و در نهايت Desire آخرين گوشي معرفي شده توسط HTC در کنگره بود. اين گوشي که شباهت‌هاي غيرقابل انکاري با گوشي Nexus 1 (گوشي گوگل که توسط HTC ساخته شده است) دارد، مبتني برسيستم عامل آندرويد نسخه 1/2 با پردازنده يک گيگاهرتزي اسنپ دراگون کوآلکام است. صفحه نمايش اين گوشي 7/3 اينچي و از جنس AMOLED با تکنولوژي لمسي خازني و قابليت نمايش 16 ميليون رنگ است. دوربين آن هم 5 مگاپيکسلي است و به گيرنده داخلي GPS مجهز است.




    گوشي Desire



    ايسر در دنياي تلفن همراه
    شرکت‌هاي سازنده کامپيوتر نتوانسته‌اند از وسوسه حضور در اين بازار پر زرق و برق دوري کنند. نمونه بارز اين امر را مي‌توان در حضور پررنگ ايسر در کنگره جهاني بارسلونا ديد. ايسر 5 گوشي جديد به بازار معرفي کرد. نخستين گوشي ايسر beTouch E400 بود. اين گوشي مبتني بر سيستم عامل آندرويد نسخه 1/2 بوده و مجهز به پردازنده 600 مگاهرتزي، صفحه نمايش 2/3 اينچي با تکنولوژي لمسي مقاومتي و دوربين 2/3 مگاپيکسلي است.




    گوشي beTouch E400



    beTouch E110 ديگر گوشي معرفي شده توسط ايسر بود. اين گوشي مبتني بر سيستم عامل آندرويد نسخه 5/1 و مجهز به پردازنده 416 مگاهرتزي مدل PNX6715 شرکت ST Ericsson است. صفحه نمايش اين گوشي 8/2 اينچي با تکنولوژي لمسي مقاومتي بوده و به يک دوربين 2/3 مگاپيکسلي مجهز است.




    گوشي beTouch E110



    آخرين گوشي ايسر با سيستم عامل آندرويد هم Liquid e بود. اين گوشي مبتني بر سيستم عامل آندرويد نسخه 1/2 و مجهز به پردازنده 768 مگاهرتزي کوآلکام بوده و مجهز به صفحه نمايش 5/3 اينچي با تکنولوژي لمسي خازني و دوربين 5 مگاپيکسلي است.




    گوشي Liquid e



    ايسر علاوه بر معرفي گوشي‌هاي مبتني بر آندرويد دو گوشي مبتني بر ويندوز موبايل هم معرفي کرد. اولين گوشي neoTouch P400 بود. اين گوشي مبتني بر ويندوز موبايل نسخه 6.5.3 و مجهز به پردازنده 600 مگاهرتزي کوآلکام، صفحه نمايش 2/3 اينچي با تکنولوژي لمسي مقاومتي و دوربين 2/3 مگاپيکسلي است.



    گوشي neoTouch P400



    آخرين گوشي ايسر هم neoTouch P300 بود. اين گوشي هم مبتني بر سيستم عامل ويندوز موبايل نسخه 6.5.3 و مجهز به پردازنده 528 مگاهرتزي کوآلکام، صفحه نمايش 2/3 اينچي با تکنولوژي لمسي مقاومتي، صفحه کليد QWERTY فيزيکي و دوربين 2/3 مگاپيکسلي است.




    گوشي neoTouch P300



    اسوس و گارمين عصاکش يکديگر
    اسوس و گارمين گوشي nuvifone A50 را درحالي معرفي کردند که تنها چند روز قبل از کنگره بارسلونا نوکيا با معرفي سرويس رايگان نقشه‌هاي OVI ضربه سختي به بازار فروش دستگاه‌هاي مکان‌ياب وارد کرده بود. از طرف ديگر اسوس هم عليرغم موفقيت در بازار کامپيوتر و لپ‌تاپ هنوز نتوانسته به موفقيتي در خور در بازار تلفن همراه دست يابد. در هر حال اين دو شرکت با همکاري يکديگر گوشي nuvifone A50 را به بازار معرفي کردند. اين گوشي مبتني بر سيستم عامل آندرويد و مجهز به صفحه نمايش 5/3 اينچي با تکنولوژي لمسي خازني، 4 گيگابايت حافظه داخلي و دوربين 2/3 مگاپيکسلي و از همه مهمتر نرم‌افزار نقشه و مسيريابي گارمين بصورت از پيش بارگذاري شده و با منوهاي ويژه اين گوشي است.




    گوشي nuvifone A50



    گوشي پوما براي ورزشکاران و سازگار با محيط زيست
    ورود توليدکنندگان کامپيوترو سازندگان دستگاه‌هاي مکان‌ياب به بازار تلفن همراه کافي نبود حالا توليد کنندگان لوازم ورزشي هم قصد ورود به بازار را دارند. شرکت پوما با همکاري شرکت ساژم اقدام به توليد گوشي تلفن همراه نموده است. اين گوشي به يک صفحه نمايش 8/2 اينچي با تکنولوژي لمسي مقاومتي و يک دوربين 2/3 مگاپيکسلي، بلوتوث نسخه 1/2، خروجي هدفون استاندارد 5/3 ميليمتري، پورت microUSB و ورودي کارت حافظه مجهز است.

    اما اين مشخصات مشابه و حتي پايين‌تر از بسياري از گوشي‌هاي موجود در بازار است. پس چه دليلي دارد که کاربران گوشي پوما را بخرند؟ نخست اينکه در پشت بدنه گوشي شارژر نوري قرار دارد يعني شما مي‌توانيد گوشي خود را با نور آفتاب شارژ کنيد. ديگر اينکه دو نرم‌افزار براي رديابي مسير شما با دوچرخه و يا هنگام دويدن در گوشي قرار داده شده است که با کمک گيرنده داخلي GPS گوشي کار مي‌کند. همچنين گام شمار هم مسافت طي شده توسط کاربر و انرژي مصرف شده توسط وي را نشان مي‌دهد. منوهاي ورزشي پوما هم تکميل کننده اين مشخصات است.




    گوشي پوما



    زنده شدن اميدهاي مايکروسافت با سري 7 ويندوز فون
    از گوشي‌ها که بگذريم سيستم عامل‌ها بيشترين توجه بازديدکنندگان را به خود اختصاص دادند. در اين بين شرکت مايکروسافت با رونمايي سري 7 ويندوز فون بيش از سايرين خبرساز شد. ويندور فون نامي است که مايکروسافت بر روي ويندوز موبايل گذاشته است. سيستم عامل جديد مايکروسافت با استقبال و نظر مثبت کارشناسان و بازديد کنندگان مواجه شد.




    ويندوز فون



    سيمبين جهش از روي نسخه2!
    سيمبين پرفروش‌ترين سيستم عامل تلفن همراه در جهان هم ديگر شرکت کننده کنگره بود. سيمبين که تنها چند روز پيش از کنگره از اتمام مسير اپن سورس شدن خود خبر داده بود، کدهاي خود را به رايگان بر روي حافظه فلش به بازديد کنندگان اهدا مي‌کرد. در خلال کنگره کدهاي سيمبين نسخه 3 (Symbian^3) در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت. به نظر مي‌رسد توليدکنندگان گوشي‌هاي بعدي خود را با اين نسخه سيمبين به بازار عرضه خواهند کرد و نسخه 2 سيمبين را ناديده خواهند گرفت.




    سيمبين نسخه 3



    در هر حال کنگره سال 2010 هم به پايان رسيد و برگزارکنندگان ميهمانان را با آرزوي ديدار مجدد آنان در سال آينده بدرقه کردند ولي قطعاً آرزوي اصلي آنان رونق مجدد کنگره و باز گشت آن به روزهاي دل‌چسب گذشته بوده است آرزويي که شايد با گذر جهان از بحران اقتصادي و رونق مجدد بازار چندان دور از ذهن نباشد.

  2. این کاربر از majid830 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •