تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: سوال در مورد نحوه نمایش تصاویر gif با بخشهای شفاف در فرم ها و پیاده سازی منو در فرم

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض سوال در مورد نحوه نمایش تصاویر gif با بخشهای شفاف در فرم ها و پیاده سازی منو در فرم

سلام
    1- من توی وی بی 2008 وقطی یه عکسی رو که پس زمینه نداره مثل عکس های gif , png که مثلا عکس یه پا هست و دور پا چیزی وجود نداره . رو روی یه عکس می ذارم اون قسمتی که پس زمینه نداره رو نشون می ده و یک رنگ بهش اختصاص میده درحالی که توی وی بی 6 این طور نبود حالا باید چی گار کنم؟
    2- چه جوری مشه منو درست کرد ؟
    و اینکه یه فایل pdf آموزش vb 2008 رو که به شکل ساده توضیح داده شده باشه رو بذارید.
    البته اگه یه کم توضیح در مورد اینکه freamwork.net چه کاری میکنه و فایده اش چیه رو بذارید ممنون میشم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در مورد سوال 1:
    تنها راهی که می تونی این کار رو انجام بدین اینه که یه عکس توی BackGround Image فرمتون قرار بدین تا بتونین کنترل ها رو بگراندشون رو به صورت Transparent قرار بدین.
    یه کلک رشتی هم هست که برای بعضی موارد به درد می خوره اونم اینه که عکس اولی رو توی BackGround Image عکس دومی قرار بدین، اینطوری عکس قبلی هم نشون داده میشه، البته برای همه کارها این روش خوب نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در مورد سوال 1:
    توی دات نت تنها راهی که میشه دوتا کنترل رو هم قرار داد که کنترل اول هم دیده شه، اینه که توی BackGround Image فرمتون یه عکسی قرار داده باشین.
    یه کلک رشتی هم هست که برای بعضی موارد به درد می خوره: عکس اولی رو توی BackGround Image عکس دومی قرار بدین، اینطوری هم میشه عکس اول رو دید هم عکس دوم، بازم تاکید می کنم برای بعضی موارد

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از راهنمایی تون ممنون ولی این کار منو راه نمی اندازه . شاید بخوام جای اون عکس رو توی اجرای برنامه تغییر بدم . اونوقت این روش دیگه بدرد نمی خوره . یه راه دیگه بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب می تونید به جای اینکه بگید Image کنترل رو عوض کن، میگید BackGround Image رو عوض کن

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    1)
    کافی است از کنترلر PictureBox استفاده کنید و رنگ پسضمینه (BackColor) را به Transparent تنظیم کنید.
    با این شرایط میتوان تصاویر ظرف (Container) زیر را فقط نمایش داد و از کنترلر فرزند رد کرد.
    بیشتر توضیح دهید چه حالت نمایشی نیاز دارید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد.

2)
    برای منوی بالا برنامه از کامپونتی مثل MenuStrip
    و برای منوهای راست کلیک یا منویی که کلاً در نوار بالای فرم نباشد و تحت کنترلر باشد از کامپونت ContextMenuStrip استفاده کنید.

=====

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تاپیکهای آموزشی و برخی موارد pdf در تاپیک فوق مطرح شده و همچین موارد زیر...
    فریم ورک چیست؟

مزایا و رفع ابهامات متداول به فریم ورک!

=====

(عنوان ویرایش شد)
    لطفاً عناوین گویا تر و واضح تری که سوال و مطلب و هدف تاپیک را برساند انتخاب کنید.
    ممنون و موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببینید من یه عکس روی فرم قراردادم . تقریبا در قسمت بالایی فرم . و حالا می خوام یه عکس کوچیک دیگه روی این عکس قرار بدم که این عکس کوچک یک عکس gif هست و قسمت های از اون شفاف هستش یا اصلا هیچی توش نیست ولی وقتی عکس روی روی تصویر قبلی می ذارم حالت شفاف نداره و اون قسمت هایی رو که هیچی توش نیست رو یک رنگی براش تغییر میده حالت transparent هم رنگ پس زمینه فرم رو روی همون قسمتی که گفتم نباید چیزی باشه می اندازه . حالا باید چی کار کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه راه دیگه هست
    شاید جواب بده می تونید یه عکس 1 در 1 توی فتوشاپ درست کنید با بکگراند Transpaernt.
    بعد اون عکس رو توی بکگراند ایمیج فرمتون قرار بدین شاید اینطوری مشکلتون حل بشه

با روشی که _H2_ گفتن درست است اما توی دات نت کار نمی کنه

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    مگر منظورتان چیزی شبیه این نیست؟
    mediafire.com/?gmthyyolnrz
    (این همان است که توضیحش در پست قبلی ام دادم)

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه راه دیگه هست
    شاید جواب بده می تونید یه عکس 1 در 1 توی فتوشاپ درست کنید با بکگراند Transpaernt.
    بعد اون عکس رو توی بکگراند ایمیج فرمتون قرار بدین شاید اینطوری مشکلتون حل بشه

با روشی که _H2_ گفتن درست است اما توی دات نت کار نمی کنه
    البته این روش درسته ولی عکس رو که من در زیر عکس اولی گذاشتم رو به حالت strech در آوردم و اگه اونو روی پس زمینه ی عکس رویی بذارم بد جوری میشه . و اینکه اگه بخوام در طول اجرا جای اون عکس رویی رو در روی فرم تغییر بدم یا یه عکس دیگه ای توش بذارم دیگه این راه فایده ای نداره .

سلام
    مگر منظورتان چیزی شبیه این نیست؟
    mediafire.com/?gmthyyolnrz
    (این همان است که توضیحش در پست قبلی ام دادم)
    فایل شما هیچ فرمی نداره که لود بشه فکر کنم بد آپلود کردید. در ضمن سوال من خیلی واضح هستش.

یهنی هیچ راهی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟

از لینک هایی که معرفی کردید ممنون . ولی اینا vb 2005 هستش .vb 2008 ندارید. من تازه از vb6 جدا شدم و زیاد vb2008 رو بلد نیستم و بعضی از کد ها رو که تو سایتتون از vb 2005 بود رو بلد نبودم چه جوری باید استفاده کننم .و بعضی ها هم که لینک دانلودش مشکل داشت ولی با این حال خوب بود ممنون
    Last edited by shadmehrshadow1; 18-03-2010 at 22:24.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •