تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کمک کنید خیلی فوریه نمیزاره ویندوز نصب کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض کمک کنید خیلی فوریه نمیزاره ویندوز نصب کنم

دوستان سلام
    من یه لپ تاپ dell inspiron 6400 دارم وقتی که گرفتم روش ویندوز XP سرویس پک 2 نصب بود تا اینکه امروز دیدم ویندوزم خراب شده و بالا نمیاد میخوام ویندوز رو عوض کنم ولی چون توی درایو c اطلاعات دارم برای همین ویندوز رو روی یه درایو دیگه میخوام نصب کنم اما وقتی که سی دی ویندوز رو میزارم و به قسمتی میرسه که میگه درایو نصب ویندوز رو انتخاب کن من روی هر کدوم از درایو ها که میزنم نصب نمیشه و این پیغام رو میده ( شاید عکس مشخص نباشه متنشو نوشتم)

To install Windows XP on the partition you selected , setup must write some startup files to the following disk :
    152626 MB Disk 0 at Id 0 on bus 0 on atapi [MBR]
    however this disk does not contain a Windows XP -compatible partition
    to continue installing windows XP , return to the partition selection screen and create a windows XP-compatible partition on the disk above .
    If there is no free space on the disk , delete an existing partition , and then create a new one

دو سه بار هم ریست کردم و دوباره گزاشتم برای نصب بعد از انتخاب درایو دوباره همین پیغام اومد حلاصه اعصاب برام نزاشته
    لطفا کمک کنین یه راه حلی بدین
    Last edited by iman84; 15-03-2010 at 19:41.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما اگر درایو ریکاوری لپ تاپ رو دستکاری نکردید و بهش آسیبی نرسیده میتونید از روی هارد ریکاوری کنید ( ویندوز اصلی دستگاه )

دستگاه رو Restart کنید و بعد از لوگو دل ترکیب CTRL+F11 رو مرتب بزنید تا وارد محیط ریکاوری Symantec بشید .

بعد از اونجا درایو C رو میتونید ریکاوری کنید .

در مورد ارور بالا شما ناچار هستید پارتیشن ها رو فرمت کنید تا بتونید ویندوز نصب کنید .
    غیر از درایو C بقیه درایو ها رو فرمت کنید و یک پارتیشن جدید بسازید ( NTFS ) و دوباره امتحان کنید .

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما اگر درایو ریکاوری لپ تاپ رو دستکاری نکردید و بهش آسیبی نرسیده میتونید از روی هارد ریکاوری کنید ( ویندوز اصلی دستگاه )

دستگاه رو Restart کنید و بعد از لوگو دل ترکیب CTRL+F11 رو مرتب بزنید تا وارد محیط ریکاوری Symantec بشید .

بعد از اونجا درایو C رو میتونید ریکاوری کنید .

در مورد ارور بالا شما ناچار هستید پارتیشن ها رو فرمت کنید تا بتونید ویندوز نصب کنید .
    غیر از درایو C بقیه درایو ها رو فرمت کنید و یک پارتیشن جدید بسازید ( NTFS ) و دوباره امتحان کنید .
    اینطوری اطلاعات درایو C پاک میشه دیگه ؟ درسته ؟
    حالا من اگه بخوام روی یه درایو دیگه ویندوز نصب کنم چکار کنم من حتی درایو E رو delete کردم و دوباره همونجا پارتیشن ساختم ولی باز هم همون پیغام اومد چطوری میتونم روی یه درایو دیگه ویندوز نصب کنم و به غیر درایو C که fat 32 هستش بقیه درایو هام همه Ntfs هستن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب این خیلی بد هست که درایو C شما FAT32 هست ، پیشنهاد میکنم از طریق برنامه های بوتیبل یا سیستم عامل هایی که از روی USB لود میشن وارد بشید و اطلاعات درایو C رو بکشید بیرون و بعد از نو پارتیشن بندی کنید .

شما اول باید پارتیشن ها رو همسان سازی کنید ، همه NTFS

سعی کنید اطلاعات مورد نیازتون رو از روی هارد بردارید و از نو پارتیشن بندی کنید ، حواستون باشه دستگاه شما 2 تا پارتیشن مخفی داره ( اگر قبلا دست نزدید ) ، درایو X که حاوی نرم افزار Symantec , Norton Ghost هست و ریکاوری و درایو Z که برای Media Direct هست ، اینها رو نباید دست بزنید .

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون که به این سرعت جوابمو دادی و فکر کنم آخرش هم باید همین کاری که شما گفتی رو انجام بدم
    ولی من نفهمیدم چرا اینطوری شده من که همه درایو هام ( D, E . F, G ) به غیر C فرمتشون NTFS هست پس چرا نمی تونم روی اونا ویندوز نصب کنم و همچین اخطاری میاد و اگه دوباره پارتیشن بندی کنم از کجا مطمئن بشم به همچین مشکلی دوباره نمیخورم چون اگه دوباره پارتیشن بندی کنم باز هم چند تا درایو با فرمت NTFS میسازم ( یعنی همین چیزی که الان هست )
    Last edited by iman84; 15-03-2010 at 15:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم یه زمانی Dell 6400 داشتم ، اینها رو از روی تجربه خودم میگم ، من بعد از بدسکتور گرفتن هارد پارتیشن ریکاوری ام از دست رفت و مجبور شدم خودم ویندوز بریزم که به این مشکل شما برخورده بودم ، خودم پارتیشن بندی کردم و 3 تا درایو NTFS درست کردم
    مطمئن باش درست میشه

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •