تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: سلام گوشی میخواهم که بهترین کیفیت دوربین رو داشته باشه

داره خودمونی میشه zamany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کاشان

14 سلام گوشی میخواهم که بهترین کیفیت دوربین رو داشته باشه

سلام گوشی میخواهم که بهترین کیفیت دوربین رو داشته باشه مثل نوکیا .مثلا سامسونگ 12 مگاپیکسلی زده ولی فکر نکنم 12 مگ باشه یعنی کیفیتش پایینه میگن 12 مگه ولی کیفیتش فکر کنم خوب نباشه نوکیا کیفیت دوربینهایش خوب بوده به نظر شما چی به درد من میخوره هم چیزش خوب باشه بخصوص دوربینش تا 600 هزار تومان نظر شما چیه چی بهتره سامسونگ سونی ارکسون نوکیا چی بهتره

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فعلا بهترین دوربین در بین گوشیها دوست عزیز متعلق به m8910 هستش از لحاظ عکاسی طبق بررسی هایی که شده ... قیمت هم دوربر 450 باید باشه .. از سامسونگ هم هست ...

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام گوشی میخواهم که بهترین کیفیت دوربین رو داشته باشه مثل نوکیا .مثلا سامسونگ 12 مگاپیکسلی زده ولی فکر نکنم 12 مگ باشه یعنی کیفیتش پایینه میگن 12 مگه ولی کیفیتش فکر کنم خوب نباشه نوکیا کیفیت دوربینهایش خوب بوده به نظر شما چی به درد من میخوره هم چیزش خوب باشه بخصوص دوربینش تا 600 هزار تومان نظر شما چیه چی بهتره سامسونگ سونی ارکسون نوکیا چی بهتره
    سلام
    دوست عزیز تعصب بیجا نداشته باش رو برند خاصی
    بودجتو مشخص کن و انتظارای دیگتو .آخه کسی که فقط برای دوربین عکس برداری گوشی نمیخره.
    بعد از دوستان مشاوره بگیر و بهترین انتخاب رو بکن.
    در ضمن فعلا 12 محدوده و میشه گفت تا بهترین بین 12 ها فعلا ماله سامسونگ هست.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من اگه فقط دوربین مد نظر دارین ام8910 خوبه
    ولی اگه موارد دیگری را هم مد نظر دارین ساتیو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه(ساتیو سیستم عامل سیمبین داره)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ببین پیکسون 12 بهترین دوربینو داره
    تو روز که خیالت راحت باشه حرف نداره
    2 تا عکس شبشم با فلش میزارم که هیچ گوشیی باهاش قابل مقایسه نیست

واقعاً ببین اصلاً نویز نداره و کاملاً شفاف و تمیزه عکساش
    ینی دیگه هیچ وقت به دوربین دیجیتال نیاز نداری
    بهترین دوربین همیشه همراهته
    امکانات دوربینش تو گوشیا بی نظیره
    دیافراگم متغیر ... ینی مثلاً وقتی نور کم باشه دریچش بزرگ میشه تا نور بیشتریو جذب کنه که بی نظیره
    فوکوس دنبال کننده ... ینی مثلاً سوژه ای که میخای روش فوکوس بشه رو لمس میکنی بعد دیگه حرکت بکنه بازم روش فوکوس میکنه که فقط تو این گوشی هست
    فلش زنون و ال ای دی همزمان
    و....
    علاوه بر اینا GPS و WIFI و cpu 800 و اسپیکر قوی و ال سی دی با کیفیت و ... هم که داره
    قیمتشم باید حدود 450 باشه

ساتیو هم خوبه اگه سیستم عامل میخای گزینه خوبیه

6. 7 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

ساتیو هم 12 مگاپیکسلی هست سونی اریکسون ولی گرونتر از این pixon12 هست.
    مثلا سامسونگ 12 مگاپیکسلی زده ولی فکر نکنم 12 مگ باشه یعنی کیفیتش پایینه میگن 12 مگه ولی کیفیتش فکر کنم خوب نباشه
    عزیز من کیفیت دوربین موبایل رو باید با خودشون فقط مقایسه کرد نه با دوربین دیجیتال.
    الان این 12 مگاپیکسلی ها به پای 8 دیجیتال نمیرسه
    از این رو میگن مثلا 12 واقعی نیست.
    بین دوربینای دیجیتال هم همین برقراره

8. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

پست بالا تعید میشه و به نظره من و خیلی های دیگه دوربینهای گوشی هر چه قدر هم پیکسل بالاتری داشته باشن به دوربین های دیجیتال نمیرسن........

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب یه چیز طبیعیه که نرسن ! اما میتونن پا به پاشون حرکت کنن ... اولا دوربینهای دیجیتالی که شماها منظورتون متحرک هستن مثل w880 ... یعنی میاد بیرون وزوم اپتیکال داره که خوب معلومه نباید مقایسه بشه ! ..

اما اگر منظورتون دوربینهای دیجیتالی هستش که لنزاشون ثابته ... به نظرم دوربین موبایل به صرفه تره مثل m8910 ...

چرا ؟

دلیلم اینه که شما در دوربین دیجیتال نیاز به یه پردازنده داری ! که بتونه ساپورت خوبی هم از فیلمبرداری هم از عکاسی داشته باشه هم از صففحه نمایش ... در حالی که در موبایل از همون پردازنده با یه سری تغییرات در همه جا استفاده میشه از قبیل بازی و .. در صورت نیاز هم میتونه جوابگوی دوربین باشه ... که خوب یه صرفه جویی اقصادی هستش ...

و اینکه الان لنزهایی که سامسونگ در گوشیهاش میزاره مثل w880 در حد دوربینهای دیجیتالش هستش و از این لحاظ مشکلی نداره ...

به این نگاه نکنید که یه دوربین دیجیتال 300 هزار هستش پس الزاما از یه گوشی 500 هزاری باید بهتر باشه ! .. نه ... دیگه گذشت ... امروز صرفه جویی در موبایله بدلایلی که بالا گفتم و میشه گفت با یه تیر 2 تا نشون زده میشه ... با یه پردازنده چند تا کارو میکنه ...دوربین .. نرم افزار جوابگو میشه .. صفحه نمایش هم همینطور و ...

در حالیکه در دوربین باید پردازنده فقط چند تا کارو انجام بده که خوب بازدهیش کمتره ... و از نظر قیمت هم تفاوت زیادی نداره ... فقط پردازنده نیست بلکه صفحه نمایش رو هم شامل میشه .. فیلمبرداری رو شامل میشه .. و ..
    Last edited by pulp_152; 15-03-2010 at 00:26.

11. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر از محمدرضا جان .. منم یه چیزایی رو اضافه کنم
    به نظر من الان مهم ترین ضعف Camera Phone ها نسبت به Digital camera ها 2 تا چیز اصلیه
    یکی زوم اپتیک یکی فلش قوی و حرفه ای(و 100% همراه با باتری قوی !)
    که به تازگی گوشی جدید 12 مگ سامسونگ ضعف اول رو برطرف کرده و زوم 3x اپتیک داره..
    ولی هنوز من هیچ موبایلی رو ندیدم که فلش حرفه ای داشته باشه ..
    به نظرم اقلا باید یه فلش پرتابل بسازن ! یعنی یه فلشی که نور قوی داشته باشه و خودش
    هم باتری داشته باشه .. اینجوری خیلی خوب میشه
    وگرنه تو بقیه موارد مثل ثبت جزئیات و رنگبندی موبایل ها دارن واقعا خوب کار میکنن

13. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این عكسی كه حسن گذاشت كه یكم ناجوره!

در مورد فلش هم بگم c905 فوق العاده قوی هستش ( خودم دیدم و بهتر از دوربین ها بودش)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •