تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست کمک و راهنمایی فوری در مورد lcd سامسونگ46اینچb580

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض درخواست کمک و راهنمایی فوری در مورد lcd سامسونگ46اینچb580

باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم
    آره زنگ بزن گارانتي. نبايد همچين اتفاقي بيافته. اگر گارانتي پس دادن هم داشت چه خوب ميشد كه پس ميداديش. آخه سامسونگم شد تلوزيون

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

چه تاپیک مفیدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اومد بردش به جاش یه led 7000 سامسونگ 46 اینچ گرفتم واقعا چیز عجیبیه .. تا حالا اینطور تصویری ندیده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •