تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 81

نام تاپيک: دست خط ام خیلی ضایع ست!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

8 دست خط ام خیلی ضایع ست!!!

سلام دوستان دست خط من خیلی ضایع ست حالا اسمشو هرچی دوست دارید بزارید نمیدونم خرچنگ قورباغه و .... یعنی اصلا ناجور ضایع ست نمیدونم چیکار کنم بخاطر همین متنفرم جایی فرمی چیزی پر کنم یا مدرسه بودنی هم حالم از رو تخته نوشتن بهم میخور چند سال پیش یه دوستی داشتم یه کتابی داشت که آموزش خوبی داده بود حتی نوع گرفتن خودکار هم توضیح داده بود الان اسمش یادم نیست ولی دوستم خط اش خیلی بهتر شد یعنی عالی شد متاسفانه اونم اسم کتاب نمیدونه چندجا هم رفتم یه سری کتاب هست که متن کتاب های ابتدایی نوشته بعد باید از روی اون بنویسم که اصلا از این روش خوشم نمیاد کسی روشی یا کتاب خوبی واسه این مشکل میشناسه ؟ اصلا کسی مثل من هست ؟ (پیش دانشگاهی !) نمیدونم با این مشکل چیکار کنم
    پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم.
    از مدیران محترم هم خواهش میکنم تاپیک قفل نکنن خودم میدونم اینجا انجمن کتاب هست ولی اونجا اکثرا دوستان دنبال کتابهای آموزشی کنکور میرن و اینجور کتابا نیست
  2. 13 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سلام دوستان دست خط من خیلی ضایع ست حالا اسمشو هرچی دوست دارید بزارید نمیدونم خرچنگ قورباغه و .... یعنی اصلا ناجور ضایع ست نمیدونم چیکار کنم بخاطر همین متنفرم جایی فرمی چیزی پر کنم یا مدرسه بودنی هم حالم از رو تخته نوشتن بهم میخور چند سال پیش یه دوستی داشتم یه کتابی داشت که آموزش خوبی داده بود حتی نوع گرفتن خودکار هم توضیح داده بود الان اسمش یادم نیست ولی دوستم خط اش خیلی بهتر شد یعنی عالی شد متاسفانه اونم اسم کتاب نمیدونه چندجا هم رفتم یه سری کتاب هست که متن کتاب های ابتدایی نوشته بعد باید از روی اون بنویسم که اصلا از این روش خوشم نمیاد کسی روشی یا کتاب خوبی واسه این مشکل میشناسه ؟ اصلا کسی مثل من هست ؟ (پیش دانشگاهی !) نمیدونم با این مشکل چیکار کنم
    از مدیران محترم هم خواهش میکنم تاپیک قفل نکنن خودم میدونم اینجا انجمن کتاب هست ولی اونجا اکثرا دوستان دنبال کتابهای آموزشی کنکور میرن و اینجور کتابا نیست
    امیر جان منو چی میگی که حتی خودکارو هم درست دستم نمیگیرم؟؟!
    به منم همچین کتابی پیشنهاد دادن چند وقت پیش که متاسفتانه منم اسمش یادم رفته
    ولی برات پیداش میکنم!

4. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم کلاساشو میرفتم.و عالی جواب داد.
    اموزش از راه دور هم دارن که با cd هستش و کامل توضیح میده که 3 دوره داره قیمت هر دوره 15000 تومنه.
    Last edited by GodFatherAmin; 14-03-2010 at 09:38.

6. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

یاد خودم افتادم خخخ من هم دست خطم افتضاست هیچکی بجز خودم نمیتونه دست خطم و بخونه بعضی وقت ها هم که جزوم رو میارم خونه که بخونمش نمیدونم چی نوشتم میریم واسه رمز گشایی کل خانواده رو جمع میکنم و رو میزنم ببینن چی چی نوشتم زیاد خودتو نارحت نکن دنیا دنیایی الکترونیکه

8. 10 کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

آقا ناراحت نباش.....بذار یه چیزی برات تعریف کنم!

پدر من چپ دست بوده! یه معلم داشتن....خیلی الاغ بوده!

نمیذاشته کسی با دست چپ بنویسه.....مداد رو میگرفته میداده دست راست!

دست خط بابی منو ببینی فکر میکنی با میخ چکش نوشته.... =))))

خود من هم دست خطم مثل غولکان میمونه

بیخیال.....مهم نیست.

10. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

امیر به چه چیزا فکر میکنی ها
    دست خط منم همینجوریه ، تو آب بندازین راه میره ، ولی به دست خطم افتخار میکنم با این وجود ، با وجود غلط های املاییش

12. 5 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zahra.1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من اتفاقا داشتن خط خوب از داشتن یه روح لطیف حکایت میکنه.البته خدای نکرده قصد جسارت به شمارو ندارم فقط منظورم اینه که حتما برای بهتر شدن دست خطتون مصمم باشید.موفق باشید

14. 3 کاربر از zahra.1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امیرجون دوست دارم دست خط رتبه اولای کنکور رو ببینی اون موقع به دست خط خودت به قول سعید افتخار هم می کنی
    یکی از مجله آزمون های قلم چی که نوشته بود رتبه اولا چه کتابایی رو خونده بودند دقیقا خود فرمی رو که پر کرده بودند رو چاپ کرده بود دست خط همشون خیلی خیلی ضایع بود جز یکی دو نفرشون!
    تازه این جور دست خط واسه پزشکا کلی ابهت داره

16. 3 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

از همه دوستان به خاطر همدردی تشکر میکنم
    به منم همچین کتابی پیشنهاد دادن چند وقت پیش که متاسفتانه منم اسمش یادم رفته
    ولی برات پیداش میکنم!
    ایول پس منتظرم
    کلاس های خوشنویسی با خودکار هست.
    اینو 100% باید تابستون امتحان کنم
    یاد خودم افتادم خخخ من هم دست خطم افتضاست هیچکی بجز خودم نمیتونه دست خطم و بخونه بعضی وقت ها هم که جزوم رو میارم خونه که بخونمش
    امیدوار شدیم خخخخخخخخخخ
    بیخیال.....مهم نیست.
    میدونم شاید خیلی ها اینجوری باشن ولی وقتی میخوام یه فرمی پر کنم انگار میخوام کوه بکنم!!!
    امیر به چه چیزا فکر میکنی ها
    سعید واقعا فکر میکنی مشکل کوچیکیه بابا خیلی ضایع ست درکم کن
    سال بعد هم که انشاءالله دانشگاه قبولیم حالا شروع سختی ها اونجاست
    دقیقا خود فرمی رو که پر کرده بودند رو چاپ کرده بود دست خط همشون خیلی خیلی ضایع بود جز یکی دو نفرشون!
    تازه این جور دست خط واسه پزشکا کلی ابهت داره
    دستت درد نکنه امیر جون کلی انرژی گرفتم شاید منم رتبه اولم خودم خبر ندارم ای کاش تجربی میخوندم از اونجا هم پزشکی میزدم
    اینجا کسی هست که این مشکل حل کرده باشه؟ اگه میشه بگید چیکار کردید.
  18. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

امیر به این یه نیگا بنداز...
    من تا حدودی شبیه اییین اوباما مداد و خودکار دستم میگیرم!! البته نه به این افتضاحی اما بازم....

20. 3 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •