سلام دوستان می خواستم بپرسم فرق مادربرد های ma770t-ud3,ma770t-ud3p چیه ؟
و اختلاف قیمت این دو مدل چنده ؟
سلام دوستان می خواستم بپرسم فرق مادربرد های ma770t-ud3,ma770t-ud3p چیه ؟
و اختلاف قیمت این دو مدل چنده ؟
مادربردهایی از شرکت گیگابایت که آخر اسم مدلشون P داره به معنای دارا بودن 2+8 فاز برای تأمین برق CPU هستن و میتونن تا 140 وات انرژی برای CPU تأمین کنن که برای اورکلاک CPU های سری جدید AMD Phenom II X4 بسیار مناسب تر هستن...
سری های بدون P از 1+4 فاز استفاده میکنن و معمولاً نهایتاً 125 وات انرژی میدن...
ممنون که جواب دادین من مدل سری P سفارش دادم وفروشنده مدل بدون P به من داد وگفت یکی هستن و جدیدا P این نمیزنن میشه بگید اختلاف قیمت این دو مدل چنده؟
البته روی جعبه این زده 140W
گفتم که معمولاًً مدلای غیر P گیگابایت نهایتش تا 125 وات میدن ولی اگه 140 میده که چه بهتر...
تنها تفاوت این دو نوع با هم اینه که P مدار 2+8 فاز برای تأمین برق CPU داره و در اورکلاک کردن به کارتون میاد و گرمای کمتر و پایداری بیشتری رو خواهید داشت ولی مدلای غیره P فقط 1+4 فاز دارن و زیاد نمیتونید روی اورکلاک کردنشون حساب باز کنید...
تفاوت قیمتشونم نهایتش 10-20 تومنه و تولید هم میشه طرف خالی بسته...! واسه چی تولید نکنه...؟ چیز خوبیه و فروشش بهتره...
نگفت تولید نمیشه گفت P روی جعبه نمزنن این مدل با قیمت همونم سری pبه من داد وگفت همونه !
حالا واقعا 10-20 تومن ارزون تره ؟
این فروشنده های لوازم کامپیوتر چقدر کلاه بردارن
برو مغازه ش شاید تونستی عوضش کنی
و البته موافقم که خیلی هاشون کلاه بردارن!!
اکه به قیمت خودش داده همین خوبه حالا چه cpu ای روش گذاشتی ؟
من اين مدل MA770T-UD3 رو 3 روزيه خريدم به قيمت 107000
ما دنبال همين p بوديم ولي گيرم نيومد تمام پاساژ ملاصدرا شيراز رو گشتم !!!وقتي خريدم بعدم راه اندازي كردم با سي پي يو 945 زنگ زدم آواژنگ گفتن اين سري p رو داريم قيمتشم 124000 هست
phenomII X4 965 روش نصب کردم 108 کرمان گرفتم البته با گارانتی آواژنگ
برد خوبیه منم که اهل اورکلاک نیسم ! ولی از این سوختم که سرم کلاه گذاشت گفت همون سری P هست
اون که بعید نیست خودشم ندونه آخه فروشنده ها 90 درصدشون هیچی بارشون نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)