سلام
فرق اساسی بین کارت گرافیک xfx 5850 black edition و xfx 5850 چیه و اینکه تفاوت تو کارائیشون زیاده؟
سلام
فرق اساسی بین کارت گرافیک xfx 5850 black edition و xfx 5850 چیه و اینکه تفاوت تو کارائیشون زیاده؟
مهمترین فرقشون این هست که مدل BLACK اور شده و خنک کننده هاش هم پیشرفته تر هست
اور بودن یه کارت زیاد مهم نیست چون خود آدم بسته به نیاز خودش کارتو اور کنه بهتره
اما در مورده خنک کننده ، سری black هم با معمولیش تفاوتی تو ظاهر نداره و اینکه دمای جفتشون تو بنچمارکها تا بالای 90 میرسه
سری بلک رو تو بازار ندیدم اصلا هست؟
Last edited by alpha007; 13-03-2010 at 11:58.
مثل اینکه مدل معمولیش فرکانسهای هسته و مموریش لاک شده ولی بلک ادیشن لاک نیست.
اینم از بازیای XFX هست
این سری از کارتهای xfx بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره تا تفاوت محسوس کارایی
کلا کارتهای اور شده ی sapphire مثل vapor-x و toxic حرفه ای تر عمل میکنن بعلت بکار بردن فنهای به مراتب خنک تر .
Last edited by xzero; 14-03-2010 at 22:59.
من برای خرید ، بین دو برند مونده بودم:
xfx و sapphire
هر دو از بهترین برند هان
بعضیا خرید sapphire رو توصیه میکردن و میگفتن این برند تو ساخت کارتهای ati با سابقه تره
ولی من این حرفو قبول ندارم
درسته sapphire با سابقه تره ولی سابقه xfx هم یادمون نره
قبل از این سری 5000 کارتهای ati ، کدوم کارتها بودن که داشتن زور آزمایی میکردن؟ کارتهایی غیر از سری GTX بودن یا نه؟؟؟
xfx یکی از محبوبترین و سازندگان کارت تو دنیاست و شناخته شده ست
در نهایت من xfx رو انتخاب کردم
درباره فن هم باید بگم دمای هر دو کارت چه xfx و چه sapphire تو لود کامل به 90 و بالاتر هم میرسه
فنهای هر دو کارت به دقت عمل میکنن و نهایتا ظرف چند دقیقه دما رو پایین میارن
پس تو کنترل دما و فن صحبتی نیست
در ضمن اور کارتهای xfx با دقت خوبی صورت میگیره پس نیازی هم به خرید کارتهای اور شده از قبل احساس نمیشه
میمونه همین تفاوتها بین سری black و ... که میخوام بیشتر درباره ش بدونم
Last edited by alpha007; 14-03-2010 at 23:29.
در تایید صحبت های این دوستمون (البته به غیر از خط اول. تا حدودی هم درسته چون هم تبلیغ بازی است و هم تا حدودی غلط چون قابلیت گیم در این سری بهتر و بهینه تر از سریه معمولیشه) باید بگم که درسته xfx سابقه ی خوبی داره ولی امتیاز بزرگ ساپ فایر در اینکه بصورت انحصاری روی ati کار میکنه و تو کارش تمرکز بالایی داره و همه جوره بفکر قدرت و کارایی و خنک کنندگی حتی به میزان 0.1% گرافیکاش هست و حتی در مدل های اورش دما پایین تر از مدل های معمولیه سایر برند ها است.
xfx مشکلی که داره اینکه خدماتش ضعیفه و در تولید کارت های ATI اون دقت کافی رو نداره و یه کمی مرجوعی داره.ولی در کل این شرکت در تولید کارت های جیفورس فوق العاده قوی عمل میکنه یا بهتر بگم 90% تخصصش روی انویدیا است و اگه روزی بخوام از انویدیا استفاده کنم 100% میرم سراغ XFX که کارش تو تولید جیفورس انویدیا حرف نداره ولی ATI نه و در این مورد فقط ساپ فایر کارتاش بدرد میخوره که در مدل VAPOR-X که کمی اور شده اتفاقا در آینده اور بهتری به علت خنک تر بودن به دلیل کولینگ سفارشی ای که برای اور کردن داره.البته مدل TOXIC در بازار فعلا موجود نیست.
Last edited by MAGIDIYUM; 15-03-2010 at 00:35.
در ضمن تفاوتشون هم مثل بعضی مدل های ساپ فایر در اینکه BLACK EDITION بر مبنای پلتفرم بازیه DIRT 2 و برای گیمر ها طراحی شده و کلا در بازی بهتر از مدل معمولیش عمل میکنه و در بازی بهینه است.
Last edited by MAGIDIYUM; 15-03-2010 at 00:35.
دوست عزیز من به هیچ وجه نگفتم مدل اور شده تو بازیها بیشتر فریم نمیده خب این کاملا طبیعی که با افزایش clock سرعت اجرا بالاتر میره
منظور من این بود که برای سری کارتهای قدرتمند 5850-5870-5970 هنوز بازی و همینطور پردازنده ای نیومده که بتونه از نهایت قدرت این کارتها بطور کامل استفاده کنه و دقیقا بخواطر همینه که ما شاید اختلاف خیلی زیادی بین نسل جدید و قدیم گرافیکها توی میزان فریم نمیبینیم اما شما مطمئن باشین که با ورود 6 هسته ای ها این اختلاف بیشتر خواهد شد(به دلیل بهینه سازی)
میشه گفت زمانی افزایش clock این کارتها بسیار تاثیر گذار خواهند بود که سخت افزار و بازی بهینه شده در اختیار ما باشه
در مورد xfx هم بگم که همونطور که خودتون میدونین xfx توی ati تازه کار به حساب میاد اما sapphire به مراتب قدیمیتره و اونجوری که من از بقیه شنیدم خنک کنندگیش خیلی بهتر از xfx عمل میکنه
در مورد سری black هم بگم که من از چند نفری که 4890 این سری رو داشتن از دمای زیاد و در نتیجه صدای فن شاکی شده بودن البته 4890 کلا زیاد داغ میکنه و نمیشه سری black رو اینجوری خراب کرد
من از همه ی کسانی که هر کدوم از مدلهای اور شده xfx و sapphire رو دارن دعوت میکنم تا تجربیاتشون رو در اختیار باز کننده تاپیک قرار بدن .
Last edited by xzero; 15-03-2010 at 09:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)