تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: 8 سوال کلیدی برای کامل شدن 1 پروژه نرم افزاری لطفا کمک بفرمائید

داره خودمونی میشه gelaris's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض 8 سوال کلیدی برای کامل شدن 1 پروژه نرم افزاری لطفا کمک بفرمائید

با عرض سلام
    مدتیه که 1 برنامه رو طراحی کردم و دادم برای برنامه نویسی . اما به علت این که برنامه نویسی 1 حرفه خاصی هست که خیلی چیز ها رو در اون نمیشه پیش بینی کرد لطفا برای رسیدن به سوالهای بنده این جانب رو یاری بفرمائید تا جلوی نواقص این برنامه رو به کمک شما دوستان بگیرم لطفا . با تشکر
    1. برنامه ای که با c# نوشتم در این رابطه بود که فایلهای مختلفی اعم از عکس.ورد.متن.صفحات اینترنتی با پسوند mht.pdfوالباقی فایلها رو کد میکرد و با برنامه ای دیگر فایلها رو که کد شده باز میکرد
    برنامه بعد از مدتی متوجه شدم که شخصی تمامی سورس اون رو بر گردونده و از سورس اون استفاده کرده برای decode تمامی فایلهایی که کد کرده بودم. نمیدونم به چه صورتی و یا چگونه. اما بعدا متوجه شدم که میشه برنامه هایی که با c# کامپایل کرد رو به راحتی باز کرد و تمام سورس اون رو برگردوند و میشه این برنامه ها رو با برنامه هایی مثل SMART ASSEMBLY یا reflector خروجی بگیری تا امکان کرکش بیاد پایین
    """(( از عزیزان خواهش میکنم که بهترین برنامه و یا روش برای کد کردن رو که در بدترین حالت ممکن نذاره فایلهایی که کد شده رو برگردوند یا نشه برنامه رو ریسورس کرد تا فایلها به راحتی decode نشوند معرفی بفرمایید ))"""

2. چون فایلهایی که داشتم اکثرا به صورت عکس بود و میشد که با پرینت اسکرین از هر کدام عکس گرفت پرینت اسکرین را غیر فعال کردم در نهایت برنامه های کپچر به راحتی عکی میگرفتند ایا میتوان کاری انجام داد که بتوان تمامی این نرم افزارها را در هنگام اجرا برای عکس گرفتن و یا فیلم گرفتن از این برنامه به نحوی غیر فعال شوند ؟

3. عمده ترین مشکل من با کد کردن فایلهای pdf بود چرا که بعد از کد کردن همیشه 1 راه وجود داشت که بتوان فایلها را در ورژنهای 7 – 8 – 9 ذخیره نمود. بهترین شیوه کد کردن رو در صورتی که امکانات اعم از hand-zoom-next-previous و... به غیر از گزینه save در این نوع فایلها باقی بمونه چیست ؟

4. بهترین برنامه برای ساختن ستاپ چه برنامه ای می باشد ؟
    چرا که با برنامه ای که من ستاپ ساختم پس از این که برنامه رو در ویندوزهایی مثل وینگادو-MRT-نسل جوان-گلدن-دارک ادیشن مدیاسنتر....وخیلی ویندوزهای دیگه که نصب میکردم بعد از ریست کردن ویندوز به هم میریخت و سیستم وارد محیطی میشد که دقیقا این پیغام خطا را میداد
    STOP:C0000139 {ENTRY POINT NOT FOUND} THE PROCEDURE ENTRY POINT FLSSETRAVALUE COULD NOT BE LOCATED IN THE DYNAMIC LINK LIBRARY KERNEL32.DLL

5. آیا این امکان وجود داره که برنامه تنها در صورتی که لیبل cd با نام خاصی بوده اجرا شده در غیر این صورت اجرا نشود ؟

6. این مورد رو که برای هزاران بار به شیوه های مختلف امتحان کردیم اما اینجا هم مطرح میکنم : برنامه بعد از مدت زمان خاص اجرا شدن به cd نصب برنامه مراجعه کنه و در صورت اصل بودن با 1 سری معیارهای خاص که میتونه مد نظر باشه یک مقدار تصادفی بین 15-30 بار برای اجرا برنامه رو بگیره و نسبت به همین مقدار در هنگام رسیدن به 0 دوباره سی دی نصب برنامه را بخواهد

7. چگونگی سازگار کردن با انواع ورژنها و ویندوزهای مختلف اعم از xp-vista-7

8. و در آخر لطفا بهترین پیشنهادتون در رابطه با 1 قفل نرم افزاری سی دی که شناخته شدست برای معرفی قفلی که روی اکثر درایوهای پی سی و لپتاپ بالا بیاد . چون این قفل که دارم الان استفاده میکنم درست نیت که اسمشو ببرم اما بیچارم کرد رو اکثر درایوها بالا نمیاد و خیلی راحت هم کرک میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 301's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    301World

پيش فرض

سلام
    فكر كنم جواب گرينه هاي 4 و 7 رو بدونم:
    4- اگه يه ستاپ سريع و خوب مي خواي از ستاب ساز خود net. استفاده كن.
    به پست 26 توسط جناب _H2_ توجه كن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    7- اونجور كه من مي دونم وقتي تو net. برنامه مي نويسي و ستاپشو مي سازي تو تمام نسخه هاي ويندوز اجرا مي شه فقط كافيه net. نصب باشه.

واسه جواب 5 هم اگه تو استارت آپ برنامه ات چك كني ببيني ليبل سي دي چيه مي شه همون جا برنامه رو متوقف كني.

اميدوارم كمكت كرده باشم.
    موفق باشي

3. این کاربر از 301 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gelaris's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

7- اونجور كه من مي دونم وقتي تو net. برنامه مي نويسي و ستاپشو مي سازي تو تمام نسخه هاي ويندوز اجرا مي شه فقط كافيه net. نصب باشه.
    موفق باشي
    تشکر.به نظرتون دات نت 2 یا 3.5 ؟
    اگه 2 رو ساپورت میکنه ویندوز 7 لطفا بگید . چون تا جایی که میخوام سبک باشه و حجم سی دی نصب پائین
    با تشکر

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    1)
    از معروفترین و معتبر ترین این گروه برنامه ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
    XenoCode
    .NET Reactor
    Smart Assembly
    DotFuscator
    CodeVeil

2)
    برنامه شما چیزی روی مانیتور نشان دهد، بالاخره به نوعی میتوان از ان عکس گرفت!
    ولی معمولاً درصدی Transparent کردن فرم کار خیلی از برنامه های عکی را سخت میکند.
    گرچه به نظرم این کار چندان حرفه ای نیست! که کسی از برنامه عکس نگیرد!!!!!!!!!!

3)
    من نمیدانم شما چطور کد کرده اید؟؟؟؟
    اگر از الگوریتم های رسمی و صحیح این کار استفاده کنید، اصلاً و ابداً نوع فایل مهم نخواهد بود و مشکلی ایجاد نمیشود.
    مثل برنامه های zip و rar که میتوانند هر چیزی را فشرده کنند و رویش رمز هم بگذارند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6)
    خوب مشکل کجاست؟
    حتماً در معیار ؟!

8)
    اگر خیلی برایتان مهم است از قفلهای سخت افزاری usb استفاده کنید که چند هزارتومان قیمت دارند و همراه برنامه قابل عرضه است.
    میتوانید از مکانیزمهای رجیستر و فعال سازی اینترنتی هم استفاده کنید.

در ویندوزهایی مثل وینگادو-MRT-نسل جوان-گلدن-دارک ادیشن مدیاسنتر....
    چه جالب!
    نمیدانستم مایکروسافت بجز ویندوزهای رسمی اش ویندوزهایی دیگری هم داده !!!!!
    (
    نبود کپی رایت چه میکند!!!
    کپی برنامه که هیچ، بی معرفت ها، آش را با جاش می دزدند!!!
    )

به نظرتون دات نت 2 یا 3.5 ؟
    دات نت 3 چیزهایی علاوه و زیادتر نسبت به 2 دارد یعنی ابزار و کامپونتهای 2 را دست نمیزند و چیزهای جدیدی به ان اضافهخ میکند.
    اگر برنامه شما از wpf و wcf و linq و... در برنامه winapp خودتان استفاده نمیکنید، اصلاً نیازی به نسخه بالاتر از 2 ندارید!

جمیعاً موفق باشید.

6. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •