سلام خدمت دوستان
بنده می خوام یک لپ تاپ بخرم و همچنین با نرم افزارهای سنگین متلب و اتوکد کار می کنم،زیبایی اون خیلی مهم نیست و تا سقف 900 هزار تومان می تونم هزینه کنم؟(همچنین ترجیح می دم دل یا Hp باشه)
اگه ممکنه راهنماییم کنید؟
سلام خدمت دوستان
بنده می خوام یک لپ تاپ بخرم و همچنین با نرم افزارهای سنگین متلب و اتوکد کار می کنم،زیبایی اون خیلی مهم نیست و تا سقف 900 هزار تومان می تونم هزینه کنم؟(همچنین ترجیح می دم دل یا Hp باشه)
اگه ممکنه راهنماییم کنید؟
به نظر من با این مبلغ و استفاده نسبتا سنگین از خیر ویندوز اورجینلا بگذر و سیستم با dos بگیر. مثلا:
asus K50IN 2.6-3MB-FSB1066 4GB 15.6 WXGA G102 Geforce DOS 9,700,000
و یا :
dell vostro 1520 2.6-6MB-FSB1066 4GB 15.4 WXGA 9300 Geforce 9,800,00
علت انتخاب این دو مدل سی پی یو قوی و گرافیک نسبتا قویست و بدون سیستم عامل چرا که حدود 70 هزارتومان باید پول برای سیستم عامل بدی که اونوقت لب تاپ ضعیف تری باید بگیری. dell سی پی یوی قوی تری داره و asus زیبایی و به هر حال شاید برند بهتریست از نظر دوام.
حالا 200 تومان هم بیشتر هزینه کردی و خودتا تا مدت ها بی نیاز کردی ، و لپتاپی مخصوص نیاز هات خریدی هم ضرر نمی کنی!
آنتی شوک ، ضد آب ، تراشه امنیتی برای محافظت از اطلاعات.
به همراه قدرت بسیار بالا
![]()
سلام و ممنون از پاسختون 850 دیگه سقف سقف بودجمه؟حالا 200 تومان هم بیشتر هزینه کردی و خودتا تا مدت ها بی نیاز کردی ، و لپتاپی مخصوص نیاز هات خریدی هم ضرر نمی کنی!
آنتی شوک ، ضد آب ، تراشه امنیتی برای محافظت از اطلاعات.
به همراه قدرت بسیار بالا
میشه کمی بیشتر از خضوصیاتش بگید و یا دوستانی که این مدل را دارند ازش راضی هستند؟dell vostro 1520 2.6-6MB-FSB1066 4GB 15.4 WXGA 9300 Geforce 9,800,00
یکی از دوستانم dell 1510 رو داره . یه سالی هست که داره. راضیه. البته کارای خیلی سنگین ازش نمیکشه. ولی گاهن بازی میکنه PES 2010 که نسبتا خوب اجرا میشه و زیاد داغ نمیکنه. تنها مشکل عجیبی که باهاش داشتیم نصب Xp 64 Bit روش بود که درایوراشو سایت دل نداشت و با مصیبت زیاد از سایتهای برند قطعات پیداش کردیم . یادت باشه ویندوز 7 و 64 بیتیش رو نصب کنی چون همونطوری که میدونی 4 گیگ رم رو تو 32 بیتی نمیشناسه.
یک مشکل دیگر آن dvd درایو اونه که یکبار سوخت و با گارنتی مجانی عوض کرد ولی درایو خوبی روش ننداختند. به نظرم آخرش خودش درایو خوب بخره و عوضش کنه. ظاهرش هم بدک نیست. سوالی داشتی در خدمتم![]()
سلام
تقریبا نظر خودم روی 1520 دل هست به نظر دوستان ایا خوب هست یا نه؟
سلام
اگر 850 بیشتر نداری و فقط با اون دو برنامه مذکور کار میکنی ---------> acer 5740g
سلام میشه بپرسم چرا ؟--------------------------------------------------------------------------------
سلام
اگر 850 بیشتر نداری و فقط با اون دو برنامه مذکور کار میکنی ---------> acer 5740g
نظر دوستان در مورد 1520 دل چیه
چون با توجه به قیمت کانفیگ خوبی داره. میتونی از سایت سازگار ارقام مشخصاتش رو ببینی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)