آقای خاص در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش پیشرفت نموده و در انتظار شبی مملو از احساسات در استمفورد بریج می باشد.
سایت گل - ژوزه مورینیو در حال آماده ساختن تیمش برای برگزاری دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل چلسی می باشد. مصافی که دیدار رفت آن با برتری 1-2 نرآتزوری در جوزپه مئاتزا پایان یافته بود.
این مربی 47 ساله سه سال برروی نیمکت مربی گری چلسی نشسته بود و اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که به رغم شناختی که از آبی پوشان دارد، می داند که سه شنبه شب، شبی مملو از احساسات در استمفورد بریج خواهد بود و البته اینتر برایش از اولویت اول برخوردار است.
مورینیو در گفتگو با یوفا در مورد این دیدار حساس گفت:« بهترین نکته این است که نیازی نیست که راه دور بروم. از رختکن تا نیمکت تیم تنها 5 متر است. پس من از میان جمعیت عبور نخواهم کرد و احساسات و واکنشهای هواداران را از فاصله چند قدمی لمس نخواهم نمود.»
آقای خاص ادامه داد:« در داخل زمین مسابقه هم بازیکنان حضور دارند و نه من. آنها از من به مراتب مهم تر هستند، چرا که تیم برنده در زمین مسابقه مشخص می شود و نه برروی نیمکت. ولی قلب من قطعا با هر دو تیم خواهد بود. این حرفه ای گری من را می رساند ولی من نمی توانم این نکته را که چلسی بخش مهمی از زندگی من بوده را انکار کنم.»
اینتر فصل گذشته دراین مرحله با تقبل شکست مقابل یونایتد از گردونه رقابتها حذف شد و پس از آن بود که در تابستان گذشته تغییرات متعددی در رختکن این تیم حاصل گردید.
مورینیو در ادامه صحبتهایش گفت:« اگر یک مربی وظایفش را به خوبی انجام دهد و سران باشگاه از او حمایت کنند( همان چیزی که در مورد من اتفاق افتاد)، همیشه می توان پیشرفت کرد.»
آقای خاص در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به خریدهای نرآتزوری در تابستان گذشته گفت:«ما سال گذشته بازیکنانی که در رختکن تیممان نداشتم خریداری کردیم و بازیکنان خلاقی مثل اسنایدر را به خط میانی تیممان اضافه نمودیم. بازیکنان دیگری از جمله دیه گو میلیتو، اتوئو و پاندف هم به رختکن تیم ما اضافه شدند.هرچند که ما زلاتان را از دست دادیم ولی این سه بازیکن بسیار کارساز بودند. ازسوی دیگر لوسیو هم از آن دسته بازیکنانی بود که در رختکن تیم ما کمبودش احساس می شد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/3/13