تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: آیا Radeon 5770 رو مادربرد pci express 1.0 کار میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض آیا Radeon 5770 رو مادربرد pci express 1.0 کار میکنه؟

قصد خرید Radeon HD 5770 رو دارم

میخوام ببینم رو مادربردی با چیپست 965p که pci express 1.0 هست , کار میکنه؟

اگر لینکی در این زمینه دارید که کارتهای ATI dx11 که همشون pci express 2 هستند رو مادربردهای pci express 1.0 کار میکنند لطفا بفرستید حتما حتما... بخصوص اگر با چیپست 965P تست کرده باشن

در ضمن کارت گرافیک فعلی خودم pci express 2 هستش و بخوبی داره با مادربردم که pci express 1.0 هست کار میکنه

ببینید برای من در حال حاضر مهم نیست اگر Radeon HD 5770 رو سیستمم بالا بیاد مثلا 15 یا 20 درصد افت کارایی داشته باشه
    چون بعدا مادر برد رو عوض میکنم ولی الان نه! یعنی ندارم پس افت کارایی کارت برام مهم نیست ولی درست کار بکنه

Q6600
    4 Gb RAM
    pci express 2.0 8800 GT
    GIGABYTE 965P-DQ6
    Last edited by dr-ali; 11-03-2010 at 12:34.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره

3. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود دوست عزیز.
    cpu و Ram شما کاملا" کافی هست و به نظر من این کارت به خوبی روی مادربورد شما کار خواهد کرد.
    درضمن دلیل شما برای تعویض 8800 با 5770 چیست؟
    8800 اکثر بازی ها رو اجرا میکنه .
    اگر می خواهید تفاوت محسوسی ببینید برید سراغ 5850.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید برای من در حال حاضر مهم نیست اگر Radeon HD 5770 رو سیستمم بالا بیاد مثلا 15 یا 20 درصد افت کارایی داشته باشه
    چون بعدا مادر برد رو عوض میکنم ولی الان نه! یعنی ندارم پس افت کارایی کارت برام مهم نیست ولی درست کار بکنه

Q6600
    4 Gb RAM
    pci express 2.0 8800 GT
    GIGABYTE 965P-DQ6
    15 یا 20 درصد افت کارایی هم ندارید.
    اگر نمیخوای cpu رو عوض کنی لازم نیست مه مادربوردت رو عوض کنی و کاملا جواب میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از نظرات شما
    ولی مثل اینکه کارتهای سری ATI Radeon HD 5000 رو مادربردهایی که pci express 1.0 هستن یه مشکلاتی دارند!
    من چندین مورد خوندم (حتی تو فروم AMD )یه همچین مشکلی داشتن و این کارتها رو رو مادربردهایی که pci express 1.0 دارن سوار کرده بودن و سیستم حتی بوت نمیشده!
    مثال :
    PCI-E 1.0 compatibility problem with 5770
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dr-ali; 22-03-2010 at 11:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behruz_godrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یخچال های سرد سیبری

3

ممنون از نظرات شما
    ولی مثل اینکه کارتهای سری ATI Radeon HD 5000 رو مادربردهایی که pci express 1.0 هستن یه مشکلاتی دارند!
    من چندین مورد خوندم (حتی تو فروم AMD )یه همچین مشکلی داشتن و این کارتها رو رو مادربردهایی که pci express 1.0 دارن سوار کرده بودن و سیستم حتی بوت نمیشده!
    مثال :
    PCI-E 1.0 compatibility problem with 5770
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز مادربرد شما میتونه ساپورت کنه وسیستم لود بشه وحتی میتونید یاهاش گیم بازی کنید
    اما این رو هم در نظر داشته باشین اگر کارت گرافیک شما برند گیگابایت باشه شما کارت گرافیکی دارین که از جدیدترین سکوی گرافیکی یعنی ورژن 2.1 PCI Express سازگاری داره وچون روی مادربردی نصب کردین که ورژن 1 هست با افت 57 درصدی مواجه خواهین بود 50% درصد به خاطر اینکه ورژن 2 با 16x کارت رو میخونه و اون 7 درصد هم به خاطر اینکه 7 درصد ورژن 2.1 از ورژن 2 روان تر کار میکنه
    خلاصه حیفه اینقدر هزینه کردین و نتونین استفاده بهینه رو ازش بکنین توصیه میکنم مادربرد جدیدی که چیپست intel p45 باشه که ورژن 2.1 رو هم ساپورت کنه اونایی که AMD مصرف میکنند چیپست 770 رو توصیه میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pc_hex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GONBAD

10 HI

قصد خرید Radeon HD 5770 رو دارم

میخوام ببینم رو مادربردی با چیپست 965p که pci express 1.0 هست , کار میکنه؟

اگر لینکی در این زمینه دارید که کارتهای ATI dx11 که همشون pci express 2 هستند رو مادربردهای pci express 1.0 کار میکنند لطفا بفرستید حتما حتما... بخصوص اگر با چیپست 965P تست کرده باشن

در ضمن کارت گرافیک فعلی خودم pci express 2 هستش و بخوبی داره با مادربردم که pci express 1.0 هست کار میکنه

ببینید برای من در حال حاضر مهم نیست اگر Radeon HD 5770 رو سیستمم بالا بیاد مثلا 15 یا 20 درصد افت کارایی داشته باشه چون بعدا مادر برد رو عوض میکنم ولی الان نه! یعنی ندارم پس افت کارایی کارت برام مهم نیست ولی درست کار بکنه

Q6600
    4 Gb RAM
    pci express 2.0 8800 GT
    GIGABYTE 965P-DQ6

دوست عزیز با اندکی (تقریبا 3%)افت راندمان همراه خواهد بود ولی هیچ مشکلی پیش نمیاد . من با 945 گیگا 5750 بازی کردم ...راحت اجرا میکنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •