تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با آنتی ویروس - ESET -

داره خودمونی میشه fery_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

13 مشکل با آنتی ویروس - ESET -

با سلام بعد از اینکه مدت طولانی ویندوز رو restore نکردم و با هر بار updater برنامه ESET داشت مثله یه درخت روز به روز تنومندتر میشد تا جایی که اواخر یه graph مدیریتی هم بهم داده بود و cpu user هم بهش اضافه شده بود .

بالاخره سیتم عاملم رو با Acronic بازیاب کردم و طبق معمول update ها هم پرید و دوباره همون حالت ساده و بی آلایش رسید . چطور می تونم با یک بار dl کردن به صورت مستقیم به همون تنومندی update کنم

تصویر برنامه ی ساده و بی آلایش بنده بعد از بازیاب ویندوز ؟ اگه سوالی بود در خدمتم !!>!>!>!

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

لطفا زودتر راه حل هاتون رو برای آپدیت کامل بگید -- از صبح تا شب تو نتم -- هر لحظه ممکنه که حمله ی قلبی بهم وارد بشه !! ممنون

ممنون یکی از دوستان فایل آفلایت تا اسفند ماه رو برام ارسال کرد ====
    Last edited by fery_p30; 10-03-2010 at 18:54. دليل: مشکل حل شد .

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما اولا براي رفع مشکل نارنجي ، در قسمت تنظيمات و بخش System Updates از منوي کشويي No Updates رو انتخاب کن و بعدش ريست کن تا نود دوباره سبز بشه .

براي آپديت هم ميتوني بدون نياز به يوزر وپسورد طبق لينک زير عمل کني :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dante_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم یکی کمکم کنه
    من eset که نصب میکنم به تمام نرم افزارام گیر مید و قرنطینشون میکه حتی فایل های خود ویندوزم مثل notepad و غیره رو هم خراب میکنه کلا هر انتی ویروسی نصب میکنم همینه.ویندوزمم 7 هست اگه کسی راهکاری بلده که این اتفاق نیفته خواهش میکنم کمک کنه
    بااااااااا تشکرررررررر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

احتمالا ویندوزت مشکل داره. ولی یک راه حل موقتی اینه که فایلهایی که به نظر خودت امن هستند را در exclusionsآنتی ویروس ESET اضافه کنی.
    اینطوری دیگه به فایلهات گیر نمیدهد.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

گير ميده يعني اينکه سيستمت ويروسي هست ديگه . اگه آخرين ورژن نود رو نصب کرده باشي و آپديت کني. ميتونه فايلاي ويروس رو از فايلاي اجرايي بيرون بکشه و پاکسازي کنه . مطمئنا به ويروس آلوده کننده فايل هاي اجرايي ، سيستمتت دچار شده .
    يا اينکه اون ويندوز رو بيخيال بشي و ويندوز جديد نصب کني و بدون اينکه حتي يک درايو رو باز کني از روي سيدي يا منبع موثق ، آنتي ويروس نصب کني و آپديت و فول اسکن.
    يا اينکه بذاري آنتي ويروس کارش رو انجام بده و همانطوري که گفتم اگه آخرين ورژن نود رو داشته باشي ميتونه فايلاي ويروس رو بيرون بکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SURIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    جایی که واژه ها معنی ندارند.

پيش فرض

ویندوز مشکل نداره
    احتمالا ویروس سالیتی هست که آنتی به خود فایلهای ویندوز هم گیر میده
    ویندوز رو دوباره نصب کن و هیچ فایلی رو از روی هارد اجرا نکن و روی هیچ درایو دبل کلیک نکن با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت شده هاردتو full scan کن و پاکسازی کن.
    برای گرفتن آنتی ویروس و آپدیتهای افلاین بهترین سایتی که من تا بحال دیدم سایت زیر هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق و موید باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •