مصاحبه با رونالدو؛ Lyon امشب رئال واقعی را مي شناسد
ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی از موفقیت تیمش دردیدارامشب سانتیاگو برنابئو مطمئن است.
سایت گل - ستاره پرتغالي با اطمينان کامل ازديدار امشب تيمش برابر Lyon سخن مي گويد و تنها انديشه غلبه بر Lyon را در سر مي پروراند. اواز هواداران تيم مادريدي مي خواهد به برنابئو آمده و در شب جادويي تيم مادريدي سهيم باشند. کريس رئال را قويترين تيم کنوني لاليگا مي داند. گفتگوي او با روزنامه آ.اس را با هم مطالعه مي کنيم:
* آيا زماني براي لمس کردن حس موفقيت در ديدار شنبه شب داشتي؟
- بازي بسيار بزرگي بود. در ديدار مقابل سويا هواداران تيم ما فوق العاده بودند و اميدوارم آنها در ديدار امشب نيز حضور مشابهي داشته باشند، زيرا حضور هواداران روحيه فراواني به ما مي دهد تا خوب بازي کرده و به پيروزي برسيم. همه ما بايد به Lyon نشان دهيم که در برنابئو اين ما هستيم که حکمراني مي کنيم و مطمئنم امشب ورزشگاه مملو از تماشاگر شده و اين بسيار زيبا خواهد بود.
* پس از صدرنشيني در جدول رقابتهاي لاليگا، خود را مدعي قهرماني در اين رقابتها مي دانيد؟
- واقعيت اين است که در شرايط بسيار خوبي هستيم و آمادگي بسيار خوبي داريم. اکنون نشان داده ايم که قويترين تيم حاضر در رقابتهاي ليگ اسپانيا هستيم.
* فکر مي کني تکليف تيم قهرمان اين فصل لاليگا در ديدار روز دهم آوريل (ال کلاسيکو) مشخص خواهد شد؟
- بازي برابر بارسلونا مي تواند بازي سرنوشت سازي باشد، زيرا علاوه بر اينکه در ورزشگاه خانگي مان به ميدان مي رويم، بايد تحت هر شرايطي سه امتياز بازي را از آن خود کنيم. بدون شک، فکر مي کنم تکليف قهرمان را خودمان بايد معلوم کنيد، ولي در هر صورت اين ديدار اکنون براي ما مهم نيست.
* پس اين طور که معلوم است، در رختکن تيم مادريدي فقط صحبت از مصاف با Lyon است؟
- همين طور است. اکنون ما بايد با تيمي مواجه شويم که از نظر فيزيکي بسيار قوي است، ولي ما در خانه بازي مي کنيم و مي توانيم بازي به مراتب بهتري را در مقايسه با ديدار رفت به نمايش بگذاريم. مطمئنم که مي توانيم عملکرد خوبي داشته و به دور بعدي رقابتها صعود کنيم.
* پس کاملاً مطمئن هستيد که مي توانيد با توجه به ديدار رفت، موفق باشيد؟
- ما در Lyon شکست خورديم، ولي اکنون تمام شرايط لازم براي پيروزي در ديدار برگشت را داريم. تيم ما اعتماد به نفس فراواني دارد و مي دانيم که به مرحله بعد صعود خواهيم کرد.
* فکر مي کني در اين ديدار چه بايد بکنيد تا بتواند به دور بعد برسيد؟
- بايد با ذهنيت پيروزي طلبانه به ميدان برويم و به قصد گلزني وارد ميدان شويم و اگر خط مياني تيم ما تهاجمي تر از قبل باشد، اوضاع به مراتب بهتر خواهد شد، زيرا فرصتهاي بيشتري براي گلزني خواهيم داشت. مربي تيم ما به خوبي مي داند که چه ترکيبي بهترين ترکيب براي پيروزي در اين ديدار خواهد بود. Lyon خط دفاعي فوق العاده اي دارد که در ديدار رفت گلي را دريافت نکرده و ما نهايت تلاشمان را به کار خواهيم گرفت تا از سد آنها عبور کرده و به دور بعدي راه يابيم.
* برابر سويا، بازي تيم در نيمه دوم و با ورود گوتي و فان در فارت به مراتب بهتر شد.
- بله، تيم ما با حضور گوتي و فان در فارت به مراتب بهتر شد، ولي نمي توانيم تنها به يک يا دو بازيکن متکي باشيم. تيم مادريدي به حرکات گروهي متکي است، ما تيم بزرگي داريم که با تلاش همگي بازيکنان مي درخشد، با حضور 11 بازيکن اصلي و بازيکنان ذخيره، همه در تيم ما مهم هستند.
* چه پيغامي براي هواداران رئال در آستانه ديدار امشب داري؟
- از آنها مي خواهم که از ما حمايت کنند، زيرا ما نهايت تلاشمان را براي حذف Lyon به کار خواهيم گرفت. از اولين دقيقه بازي براي پيروزي وارد عمل خواهيم شد. به خوبي مي دانيم که کار سختي را پيش رو داريم، ولي فکر مي کنم مي توانيم به هدفمان برسيم.
* مي داني که همه نگاهها روي تو متمرکز است، زيرا گران قيمت ترين بازيکن تاريخ هستي!
- ما با يازده بازيکن روانه ميدان مي شويم و فقط من نيستم. به همين دليل هيچ فشار مضاعفي را حس نمي کنم.
* آيا تصور لحظه اي که مقابل Lyon شکست خورده و از گردونه رقابتها حذف شويد را مي کني؟
- اين نااميدي بزرگي خواهد بود، چرا که همه ما مي خواهيم دهمين قهرماني رئال در رقابتهاي اروپايي را کسب کنيم. به خوبي مي دانيم که قهرماني در رقابتهاي چمپيونز ليگ يکي از اولويتهاي تيم است.
* فکر مي کني غيبت ژابي در اين ديدار، محسوس باشد؟
- ژابي در ديدار مقابل سويا نمايش بسيار خوبي را به اجرا گذاشت. او يکي از بازيکنان مهم تيم ماست، ولي مطمئنم کسي که به جاي او روانه ميدان خواهد شد نيز نمايش خوبي را به اجرا خواهد گذاشت.
* کاکا هنوز نتوانسته در رختکن تيم مادريدي به روزهاي اوجش برسد. آيا نگران او نيستي؟
- بايد اعترافي بکنم. کاکا آرام ترين بازيکن رختکن تيم ماست و بازيکني واقعاً حرفه اي است. اويکي از بهترين بازيکنان دنياست و حتي براي ثانيه اي از فکر فوتبال بيرون نمي آيد. او نهايت تلاشش را به کار مي گيرد و مطمئنم بزودي همه چيز بر وفق مراد او خواهد شد. حالش خوب است ويکي از کليدي ترين مهره هاي تيم است.
* ولي تو به خوبي با رختکن تيم تطبيق يافته اي.
- من اينجا مثل منچستر، چندان در جناحين بازي نمي کنم. نسبتاً آزادتر از رختکن اولدترافورد هستم، ولي برايم اهميتي ندارد. در هر پستي در خط حمله مي توانم خودم را تطبيق دهم.
* اوضاع «په په» چطور است؟
- او حالش خوب است و اميدوارم پيش از رقابتهاي جام جهاني به روزهاي اوجش بازگردد.
* در مورد درخشش اخير ايگواين چه صحبتي داري؟
- او فصل خارق العاده اي را پشت سر مي گذارد و اميدوارم اين روند ادامه يابد، زيرا حضور و درخشش او براي رئال واقعاً تأثيرگذار است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/3/10