گالیانی: بعید است پاتو بازی کند
نایب رئیس باشگاه روسونری در صحبتهایی اعلام کرده که احتمال حضور پاتو در دیدار امشب بسیارکم است ولی بر این نکته تاکید کرده که تیمش سلاح لازم برای رویارویی با یونایتد را در اختیار دارد.
سایت گل - آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرده که مصدومیتی که در ناحیه همسترینگ، پاتو را اذیت می کند،به احتمال قریب به یقین مانع از حضور این ستاره برزیلی دردیدار امشب تیمش مقابل یونایتد خواهد شد.
میلان در دیدار رفت با نتیجه 2-3 مغلوب منچستریونایتد گردید و امشب در دیدار برگشت در اولدترافورد مقابل شاگردان فرگوسن قرار خواهد گرفت.
گالیانی در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفت:« بسیاربعید است که پاتو بتواند در دیدار امشب به میدان برود و فکر می کنم که بوریه لو، هونتلار و رونالدینیو در خط حمله تیم حاضر خواهند بود.»
روسونری به پیروزی مقتدرانه ای دراین دیدار نیاز دارد و با این وجود به نظر می رسد که گالیانی محتاطانه، به عملکرد تیمش اطمینان دارد.
او درادامه صحبتهایش گفت:« ما می توانیم، این حسی است که پس ازپایان دیدار رفت به من دست داد. فکر می کنم که ما می بایست نبرد کنیم ولی نمی توانم هیچ پیش بینی یا پیش گویی ای را انجام دهم. بازی بسیار هیجان انگیزی خواهد بود، مثل خیلی از دیدارهای دیگری که در طول تاریخ باشگاه انجام داده ایم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/3/10