تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با Corel VideoStudio و Ulead Video Studio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مشکل با Corel VideoStudio و Ulead Video Studio

من آخرین ورژن Corel VideoStudio Pro X3 رو دانلود و اکتیو کردم و همچنین روی سیستمم Ulead Video Studio 11 هم نصب هست"البته میدونم Corel چند وقت پیش Ulead رو خریده و ورژن Corel VideoStudio Pro X3 جدیدی که من دارم طرز کارش مثل همون Ulead Video Studio های قدیمی است!

حالا مشکلم چیه؟

خب میدونید اکثر دی وی دی های فیلم و موسیقی جدید علاوه بر صدای 2 کاناله یا استریو , صدای دالبی 5.1 دارند یعنی وقتی تو دستگاه پخش دی وی دی یا پی سی میگذاریدشون میتونید دو نوع صدا رو تو منوی برنامه پلیر انتخاب کنید;یکی استریو و دیگری دالبی! یعنی رو فایلش دو نوع صدا هست تا اگر کسی مثل من اسپیکر 5.1 کاناله داره با کیفیت بهتری صداها رو تجربه کنه!

من هر کاری میکنم در این Corel VideoStudio Pro X3 وقتی همه یا یکی از ترکهای دی وی دی رو که میدونم 5.1 کانال صوتی داره رو در داخل برنامه import میکنم بصورت 2 کاناله import میشه و اصلا مثل برنامه پخش دی وی دی مثل پاور دی وی دی یا WinDVD گزینه ای برای انتخاب نوع صدا نداره! پس نمیشه انتخاب کرد که چند کاناله import بشه و خود بخود استریو انتخاب میشه!!!حالا این به کنار! اصلا تو بخش صوتی timeline این برنامه ادیت یا کم و زیاد کردن صداهای کانال ها مختلف تعریف نشده!! یعنی برای مثال اصلا من ندیدم که بشه مثلا صدا در اسپیکرهای عقب کم یا زیاد بشه یا کاری بهش کرد و تیکه ای بهش اضافه کرد!
    لطفا راهنمایی کنید که 1) چطور میتونم فایل دی وی دیم که میدونم 5.1 است رو بصورت 5.1 به اصطلاح import بشه و وقتی اینچنین شد 2) بتونم در قسمت timeline صدای کانالهای مختلف رو ادیت کنم
    Last edited by dr-ali; 10-03-2010 at 12:51.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در مورد این برنامه ها زیاد نمیدونم
    ولی فکر کنم باید از برنامه دیگه ای استفاده کنی
    چون ظاهرا اینا فقط 2 کانال ساپورت میکنند
    البته مطمئن نیستم
    یه سر به انجمن گرافیک هم بزنی بدک نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •