ونگر بعد بازی گفت که براش فرقی نمیکنه با چه تیمی بیوفته من که همچین مصاحبه ای نخوندم.
اینم اون قسمتی که ونگر در مورد اون دو تیم گفته:
چيزي که من ميگويم اين است که ما منچستر و چلسي را انتخاب نميکنيم. و اينکه به طور قطع دوست نداريم با هيچ تيم انگليسي بازي کنيم.مطمئنا من ابتدا خودمان را در موقعيتي پست قرار دادم.اما باور دارم اگر با آنها بازي کنيم ميتوانيم نشان دهيم که ما ميتوانيم خوب باشيم.
اینم در مورد اینکه میخواد انتقام بگیره یا نه؟؟؟؟
نه، من علاقه دارم که به مرحله بعدي دست بيابيم.اما من نميتوانم بگويم نه نه من نميخواهم با يک تيم انگليسي بازي کنم به اين دليل که اول از همه من هيچ شانسي ندارم، اگر اين شانس را داشتم اين کار را ميکردم.اما اگر با آنها بازي کنيم نميتوانيم از آنچه در ليگ بوديم بدتر باشيم.ما فقط ميتوانيم بهتر باشيم.قصد شما اين است که از يک موضوع داستاني ديگر بسازيد.من قرعه اي که نصيبمان بشود را ميپذيرم و نميخواهم تفکرات منفي را در مورد عدم ميل به بازي با منچستر و چلسي ايجاد کنم.همين
اینم از همون داستانهاییه که خودش تو مصاحبه بالا گفته.
---------------------------
ولی با بازیه دیشب خیلی حال کردم، بعد از مدتها آرسنال واقعی رو از تلوزیون خودمون دیدیم، تازه حساب کنید که سسک و رابین نبودن.
چه گلی زد نصری، واقعا عالی بود. آرشاوین هم نشون داد افت به خاطره اون مصدومیت کوچیکش بوده چون دیشب خیلی خوب بود مخصوصا اون دریبلش که بعد پاس داد به نیکلاس. نیکلاس هم که اون 3 تا تک به تکه جلو برنلی رو اینجا جبران کرد.
این کارشناسه کی بود، به بکام میگفت برگکمپ به آلمونیا میگفت آلمیدا!!!!!!!!
امیدوارم امروز منچستر بیاد بالا و بعدشم چلسی تا همه بدونن که انگلیس یه چیز دیگست.
Arsenal Boss Arsene Wenger Eyes Revenge Over Manchester United Or Chelsea In Champions League Quarter-Finals
Frenchman fancies English opposition...
Arsenal manager Arsene Wenger would like the opportunity for revenge against either Chelsea or Manchester United after seeing his side demolish Porto 5-0 in the Champions League.
A hat-trick from Nicklas Bendtner, along with a goal from Emmanuel Eboue and a stunning solo effort from Samir Nasri sent Arsenal comfortably through to the last eight, and now Wenger would like to face one of the two remaining English sides.
"It’s never perfect but it was a very good performance, a strong performance," he told Sky Sports.
"We had a very good first half. After that we suffered a little bit in the second half for 10 or 15 minutes and Nasri’s goal to make it 3-0 made a big difference, and of course from then on it was easier."
"I have a funny feeling, maybe it’s good for us to play an English team. To have not done well against Chelsea and Manchester United this year, it would be a good opportunity to show that we can do it against them."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mar 9, 2010