تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: آرسنال 5 - پورتو 0؛ باران گل در اشبرتن گرو | فیورنتینا 3 - بایرن 2؛ باواریایی ها در یک چهارم

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض آرسنال 5 - پورتو 0؛ باران گل در اشبرتن گرو | فیورنتینا 3 - بایرن 2؛ باواریایی ها در یک چهارم

آرسنال به طور کلی از همان نیمه اول توانست با فشار منطقی و بازی محکم در خط دفاعی و سعی در زیر فشار گذاشتن تیم حریف بازی را پی گرفت .
    گل زود هنگام دقیقه 10 نیکلاس بندتنر روی حرکت خوب آرشاوین و پاس گل وی رفم خورد .
    پورتو هیچ نشانی از یک تیم خطرناک نداشت و این آرسنال بود که با گلزنی مجدد بندتنر باز هم روی پاس آرشاوین در دقیقه 25 موجبات شادی توپچی ها را فراهم آورد.
    دز مجموع شاید پورتو در کل نیمه اول دو موقعیت گلزنی داشتند و شوت های آن ها نیز معمولا خارج از چهارچوب زده می شد . خوشبختانه آرسنال نیز بعد از مدت ها توانسته بود روی کرنر ها به خوبی کار کند .
    بازی خوب تیمی آرسنال کاملا غیاب فابرگاس را پوشانده بود .
    به طور کلی نیمه اول با همان نتیجه به پایان رسید .
    با توجه به نتیجه بازی رفت در نیمه دوم پورتو به بهانه زدن گل دوم دست به هجوم برد و کمی متفاوت تر از نیمه اول بازی می کرد اما آرسنال کاملا توانست پورتو را تحت کنتذل در بیاورد و در اکثر درگیری های تن به تن نیز پیروز بود.
    به غیر از چند صحنه آرسنال روی کار تیمی بی نقص بود و کاملا بنا به نیاز بازی کرد . هجوم - حغظ توپ - درگیری و پاس کاری و گل تمام کار هایی بود که هر کدام به موقع درست انجام شد.
    به هر صورت گل سوم آرسنال در دقیقه 63 بازی روی حرکت خارق العاده سمیر نصری شکل گرفت . حرکت مشترک نصری و سانیا در سمت راست زمین و حرکت سمیر بین سه بازیکن و دریبل آن ها و ضربه زیبای تمام کننده وی همه مهر تاییدی بر مصاحبه اخیر ونگر مبنی بر رشد کامل نصری بود .
    در ادامه نیز در دقیقه 66 در حالی که روی یک ضربه کرنر اکثر بازیکنان پورتو جلو آمده بودند روی برگشت توپ و ضد حمله آرشاوین و پاس خوب وی به ابوئه این امانوئل بود که با دریبل دروازبان گل چهارم را وارد دروازه پورتو کرد .
    بازی بعد از این گل از سوی هر دو تیم متعادل تر دنبال شد . با این حال آرسنال هم چنان شکل تیمی خود را حغظ کرد و در دقیقه نود روی حرکت انفرادی ابوئه و خطای حاصله نیکلاس بندتنر با گل کردن پنالتی خود توانست یک هت تریک اروپایی را به نامش ثبت کند.
    بعد از این گل نیز سوت پایان زده شد و توپچی ها با ایجاد حلقه اتحاد جشن گرفتند.
    + تعویض های آرسنال در این بازی :
    امانوئل ابوئه به حای توماس روسیچکی
    نوس دنیلسون به جای سمیر نصری
    تئو والکات به جای آندری آرشاوین
    + توماس ورمائلن و نیکلاس بندتنر از آرسنال در این دیدار کارت زرد گرفتند
    + به شکل جالبی در این بازی میل به تک روی و گلزنی در وجود الکس سانگ دیده می شد . نکته ای که در بازی های قبل بسیار کم قابل رویت بود
    + قضاوت دیدار بر عهدهفرانک دی بلکر بلژیکی بود
    + 59661 نفر از نزدیک این دیدار را تماشا کردند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون دیدم زیاد متعصبانه نیست از همون جا گزارش رو گزاشتم.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    سایت گل- نمایش خیره کننده آرین روبن، بایرن مونیخ را به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رساند.

دیداربرگشت این دو تیم در حالی برگزار شد که باواریایی ها در دیدار رفت و البته به لطف اشتباهات محرز داوری، با نتیجه 1-2 مقابل فیورنتینا به برتری دست یافته بودند. در دیدار برگشت به رغم آنکه بایرن با نتیجه 2-3 در فلورانس، مغلوب تیم ایتالیایی شد ولی در نهایت توانست به عنوان دومین مسافر مرحله یک چهارم پایانی بلیط خود را قطعی نماید.

نیمه اول این دیدار با تک گل وارگاس(27) به نفع تیم میزبان به پایان رسید

با آغاز نیمه دوم جووتیچ، در دقیقه 54 گل دوم فیورنتینا را به ثمر رساند ولی این گل دوام چندانی نداشت و فان بومل دردقیقه 59 توانست اولین گل باواریایی ها در دیدار برگشت را به ثمر برساند.

پس از این گل باز هم نوبت به جووتیچ رسید تا در دقیقه 63 با به ثمر رساندن دومین گلش، بازی را 1-3 کند. تنها 2دقیقه بعد این آرین روبن، ستاره توانای باشگاه بایرن ، توانست با به ثمر رساندن یک گل دیگر نتیجه بازی را به 2-3 تغییر دهد.

پس از آن بازیکنان بنفش پوش نتوانستند گل دیگری را به ثمر برسانند تا به رغم پیروزی تیم ایتالیایی در دیدار برگشت، این فان خان و شاگردانش باشند که روانه مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شوند.آرین روبن ستاره تیمش در این دیدار بود و می بایست منتظر هنرنمایی های این ستاره هلندی در مراحل بعدی این رقابتها باشیم.

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

زندگی یعنی بایرن

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

متاسفم برای این بایرن که به این فلاکت افتاده که با باخت مقابل یه تیم رده 10 ام ایتالیا باید صعود کنه!
    میباخت این مردک روبرکنار میکردن خوش حال تر میشدم تا صعود کنه و فردا جلوی یه تیم بزرگ ابروریزی کنه
    من عاشق بایرنم اما این تیم واقعا شرایط مدعی ها رو نداره
    یادمون باشه تیمی ما زمانی مدعی بود که تو هر خط چند بازیکن تراز اول داشتیم.اما حالا چی؟بهترین دروازه بان دنیا،اسکلت دفاع فرانسه.یکی از بهترین هافبک وسطهای المان افتبرگ و خط حمله های اتشین
    حالا چی؟دروازه بان که نگم بهتره.دیشب هر چی امد گل شد!
    دفاع که مثلا خوبمون ون بویتن هست که دیشب از یه دفاع اماتورم بدتر بود.هافبک وسطمون ذخیره نشین بارساست،بدتر اینکه بازوبند هم داره!خط حمله هم یه کسی به اسم مولر که من حس میکنم دفاع اخر خوبی بشه در اینده!و یه بازیکن گرون قیمت که هر 100 تا رو 1گل میکنه.خدا پدره یانکر رو بیامورزه از این بهتر گل میزد!!

هی.به امید بایرنی رویایی در اینده نزدیک
    Last edited by mostafa_khan001; 10-03-2010 at 13:13.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ایول آرسنال!
    گل نصری رو حال کردید؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر درانتظار انتقام از انگلیسی ها

مربی فرانسوی آرسنال امیدوار است تا تیمش در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با یک حریف انگلیسی مواجه شود.

سایت گل - آرسن ونگر مربی آرسنال دوست دارد تا این فرصت در اختیار تیمش قرار بگیرد تا انتقام سختی از یکی از دو تیم چلسی یا منچستریونایتد در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.
    آرسنال دیشب موفق شد تا با پیروزی 0-5 مقابل پورتو مجوز صعود به دور بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند.

هت تریک بندتنر و گلهای امانوئل ابوئه و سمیر نصری پیروزی آسانی را برای توپچی ها به ارمغان آورد و اکنون ونگر امیدوار است که تیمش در مرحله یک چهارم پایانی مقابل یکی از دوتیم انگلیسی قرار بگیرد.

ونگر در گفتگو با اسکای سپورتس گفت:«هیچ وقت هیچ بازی ای کامل نیست ولی ما عملکرد بسیار خوب و قدرتمندانه ای داشتیم. در نیمه اول بسیار خوب بودیم و البته در نیمه دوم برای ده تا پانزده دقیقه اذیت شدیم و با گلی که نصری به ثمر رساند و حساب بازی را 0-3 کرد، فاصله زیاد شد و بقیه روند بازی برایمان آسان تر بود.»
    ونگر ادامه داد:« من احساس خنده داری دارم. شاید برای ما خوب باشد که در مرحله بعد مقابل تیمی انگلیسی قرار بگیریم.در رقابتهای امسال مقابل چلسی و یونایتد خوب نبودیم و اکنون فرصت خوبی است که مقابل آنها نشان دهیم که ما می توانیم .»

کد:
    2010/3/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض "دزد، دزد، دزد"، پیام هواداران فیورنتینا به باواریایی ها

هواداران ویولا معتقدند که باواریایی ها مجوز صعود به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را از آن ها ربوده اند.

سایت گل - در پایان دیدار دیشب و زمانی که بایرن مونیخ موفق شد تا با غلبه بر فیورنتینا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت راهی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شوند، هواداران فیورنتینا با فریادهایی از احساسات درونی شان می گفتند.

آنها تکرار می کردند: "دزد، دزد، دزد" و این کلمه حتی در بیرون ورزشگاه نیز شنیده می شد.روی صحبت هواداران ویولا با بازیکنان بایرن مونیخ بود.

در حقیقت انتقاد آنها به عملکرد تام اوربو، داور دیدار رفت این دیدار بود، چرا که او و خط نگهدارش آفساید میروسلاو کلوزه را اعلام نکردند و بدین ترتیب گل دوم و پیروزی بخش بایرن در دیدار رفت و در وقتهای تلف شده به ثمر رسید.

این گل سرنوشت نهایی بازی را نیز تعیین کرد و باواریایی ها توانستند در حالی که نتیجه مجموع دو دیدار 4-4 بود، به لطف گل زده بیشتر در خانه حریف روانه مرحله یک چهارم پایانی شوند.

کد:
    2010/3/10

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آرسن ونگر مربی آرسنال دوست دارد تا این فرصت در اختیار تیمش قرار بگیرد تا انتقام سختی از یکی از دو تیم چلسی یا منچستریونایتد در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.
    باز یه برد آورد جوگیر شد ! دفعه قبلی هم میخواست جبران کنه که دیدید چی شد ...

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ونگر بعد بازی گفت که براش فرقی نمیکنه با چه تیمی بیوفته من که همچین مصاحبه ای نخوندم.
    اینم اون قسمتی که ونگر در مورد اون دو تیم گفته:

چيزي که من ميگويم اين است که ما منچستر و چلسي را انتخاب نميکنيم. و اينکه به طور قطع دوست نداريم با هيچ تيم انگليسي بازي کنيم.مطمئنا من ابتدا خودمان را در موقعيتي پست قرار دادم.اما باور دارم اگر با آنها بازي کنيم ميتوانيم نشان دهيم که ما ميتوانيم خوب باشيم.

اینم در مورد اینکه میخواد انتقام بگیره یا نه؟؟؟؟

نه، من علاقه دارم که به مرحله بعدي دست بيابيم.اما من نميتوانم بگويم نه نه من نميخواهم با يک تيم انگليسي بازي کنم به اين دليل که اول از همه من هيچ شانسي ندارم، اگر اين شانس را داشتم اين کار را ميکردم.اما اگر با آنها بازي کنيم نميتوانيم از آنچه در ليگ بوديم بدتر باشيم.ما فقط ميتوانيم بهتر باشيم.قصد شما اين است که از يک موضوع داستاني ديگر بسازيد.من قرعه اي که نصيبمان بشود را ميپذيرم و نميخواهم تفکرات منفي را در مورد عدم ميل به بازي با منچستر و چلسي ايجاد کنم.همين

اینم از همون داستانهاییه که خودش تو مصاحبه بالا گفته.
    ---------------------------

ولی با بازیه دیشب خیلی حال کردم، بعد از مدتها آرسنال واقعی رو از تلوزیون خودمون دیدیم، تازه حساب کنید که سسک و رابین نبودن.
    چه گلی زد نصری، واقعا عالی بود. آرشاوین هم نشون داد افت به خاطره اون مصدومیت کوچیکش بوده چون دیشب خیلی خوب بود مخصوصا اون دریبلش که بعد پاس داد به نیکلاس. نیکلاس هم که اون 3 تا تک به تکه جلو برنلی رو اینجا جبران کرد.

این کارشناسه کی بود، به بکام میگفت برگکمپ به آلمونیا میگفت آلمیدا!!!!!!!!

امیدوارم امروز منچستر بیاد بالا و بعدشم چلسی تا همه بدونن که انگلیس یه چیز دیگست.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آلمونیا رو نمیدونم چی میگفت ولی برگکمپ نمیگفت میگفت بکهم البته تلفظ صحیحش هم همینه!

به نظر میاد خیلی بارش باشه هر چی باشه مدرک A یوفا داره ...

ولی از حق نگذریم آرسنال خیلی خوب بازی کرد و به نظر من تا نیمه نهایی راحت بالا میاد اگه قرعه سختی نصیبش نشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ونگر بعد بازی گفت که براش فرقی نمیکنه با چه تیمی بیوفته من که همچین مصاحبه ای نخوندم.
    اینم اون قسمتی که ونگر در مورد اون دو تیم گفته:

چيزي که من ميگويم اين است که ما منچستر و چلسي را انتخاب نميکنيم. و اينکه به طور قطع دوست نداريم با هيچ تيم انگليسي بازي کنيم.مطمئنا من ابتدا خودمان را در موقعيتي پست قرار دادم.اما باور دارم اگر با آنها بازي کنيم ميتوانيم نشان دهيم که ما ميتوانيم خوب باشيم.

اینم در مورد اینکه میخواد انتقام بگیره یا نه؟؟؟؟

نه، من علاقه دارم که به مرحله بعدي دست بيابيم.اما من نميتوانم بگويم نه نه من نميخواهم با يک تيم انگليسي بازي کنم به اين دليل که اول از همه من هيچ شانسي ندارم، اگر اين شانس را داشتم اين کار را ميکردم.اما اگر با آنها بازي کنيم نميتوانيم از آنچه در ليگ بوديم بدتر باشيم.ما فقط ميتوانيم بهتر باشيم.قصد شما اين است که از يک موضوع داستاني ديگر بسازيد.من قرعه اي که نصيبمان بشود را ميپذيرم و نميخواهم تفکرات منفي را در مورد عدم ميل به بازي با منچستر و چلسي ايجاد کنم.همين

اینم از همون داستانهاییه که خودش تو مصاحبه بالا گفته.
    ---------------------------

ولی با بازیه دیشب خیلی حال کردم، بعد از مدتها آرسنال واقعی رو از تلوزیون خودمون دیدیم، تازه حساب کنید که سسک و رابین نبودن.
    چه گلی زد نصری، واقعا عالی بود. آرشاوین هم نشون داد افت به خاطره اون مصدومیت کوچیکش بوده چون دیشب خیلی خوب بود مخصوصا اون دریبلش که بعد پاس داد به نیکلاس. نیکلاس هم که اون 3 تا تک به تکه جلو برنلی رو اینجا جبران کرد.

امیدوارم امروز منچستر بیاد بالا و بعدشم چلسی تا همه بدونن که انگلیس یه چیز دیگست.
    Arsenal Boss Arsene Wenger Eyes Revenge Over Manchester United Or Chelsea In Champions League Quarter-Finals

Frenchman fancies English opposition...

Arsenal manager Arsene Wenger would like the opportunity for revenge against either Chelsea or Manchester United after seeing his side demolish Porto 5-0 in the Champions League.
    A hat-trick from Nicklas Bendtner, along with a goal from Emmanuel Eboue and a stunning solo effort from Samir Nasri sent Arsenal comfortably through to the last eight, and now Wenger would like to face one of the two remaining English sides.
    "It’s never perfect but it was a very good performance, a strong performance," he told Sky Sports.
    "We had a very good first half. After that we suffered a little bit in the second half for 10 or 15 minutes and Nasri’s goal to make it 3-0 made a big difference, and of course from then on it was easier."
    "I have a funny feeling, maybe it’s good for us to play an English team. To have not done well against Chelsea and Manchester United this year, it would be a good opportunity to show that we can do it against them."

کد:
    Mar 9, 2010

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •