بازم سلام ببخشید که انقدر تندو تند برام سئوال پیش میاد من تو یکی از آموزشهای منتال ری دیدم که مقدار mr sky رو بر روی 0.0002 تنظیم میکنه ولی من هر چقدر تنظیم میکنم صفر میشه کسی راه حلی داره؟
بازم سلام ببخشید که انقدر تندو تند برام سئوال پیش میاد من تو یکی از آموزشهای منتال ری دیدم که مقدار mr sky رو بر روی 0.0002 تنظیم میکنه ولی من هر چقدر تنظیم میکنم صفر میشه کسی راه حلی داره؟
چه آموزشی بوده؟
آخه برای چی باید این مقدار بکنه؟
یهو خاموشش کنه دیگه
اسم آموزشو بگو
Master classes Architectural Rendering
تو آموزش میگه ما میتونیم برای تنظیم شب از sky light استفاده کنیم ولی برای طبیعی تر شدن از Mr sky استفاده میکنیم
عدد اون رو روی 0.0002 قرار میدیم
من یه تاپیک هم تو cgtalk زدم سئوالم رو پرسیدم ولی چون اکانتم ریجیستر نشده تاپیکم نیاز به تعیید مدیر داره اگه اونجا کسی جواب داد جوابش رو اینجا میزارم.
شاید بخاطر این بوده که تنظیمات یونیت ستاپش با ماله شما فرق میکرده
یونیتها رو امتحان کردم نشد , اینطور به نظر میاد که هر مقداری کمتر از 0.001 مساوی صفر هست ولی یجایی میشه تغییرش داد کجا؟؟؟ خدا میدونهشاید بخاطر این بوده که تنظیمات یونیت ستاپش با ماله شما فرق میکرده
Master classes Architectural Renderingچه آموزشی بوده؟
آخه برای چی باید این مقدار بکنه؟
یهو خاموشش کنه دیگه
اسم آموزشو بگو
تو آموزش میگه ما میتونیم برای تنظیم شب از sky light استفاده کنیم ولی برای طبیعی تر شدن از Mr sky استفاده میکنیم
عدد اون رو روی 0.0002 قرار میدیم
من یه تاپیک هم تو cgtalk زدم سئوالم رو پرسیدم ولی چون اکانتم ریجیستر نشده تاپیکم نیاز به تعیید مدیر داره اگه اونجا کسی جواب داد جوابش رو اینجا میزارم.
تا آلان تو سایتهای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین موضوع رو مطرح کردم هیچ کدوم نتونستن جواب بدن سایت اولی هم فقط نوشته فکر کنم مشکل از UNTIL باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر سایتی بجز CGTALK سرغ دارین حتما معرفی کنید.
آقایون اگه کسی یه پروفایل تو سایت سیجی تالک داره که میتونه باهاش پست بده یه زحمتی بکشه مشکل من رو اونجا مطرح کنه چون از صبح تا حالا تاپیک من ساخته نشده
خوب این کار با مکس اسکریپت عین آبخوردنه
mr sky رو در حالت انتخاب قرار بده و این کدو اجرا کن
البته این مقدارو در قسمت multi ما صفر میبینیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی زمانی که ما مقدار 0.0002 وارد میکنیم وسپس در خط کد دوم ازش مقدار multi رو میپرسیم مقدار 0.0002 بهمون میگه
پس در واقع بعد از اجرای کد مقدار 0.0002 به mr sky تنظیم شده
میشه یکم توضیح بدی چطوری این کارو انجام بدم
من این کد رو اجرا کردم ولی این پیغام و میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)