سلام به دوستان
دوتا سوال دارم 1-چه جوری لیست کشویی رو تو پنجرهmy Computerفعال کنیم مثل ویندوزxp
2-قسمت toolsرو چه جوری تو پنجره my Computer بیاریم
ممنون کسی میتونه راهنماییم کنه
سلام به دوستان
دوتا سوال دارم 1-چه جوری لیست کشویی رو تو پنجرهmy Computerفعال کنیم مثل ویندوزxp
2-قسمت toolsرو چه جوری تو پنجره my Computer بیاریم
ممنون کسی میتونه راهنماییم کنه
یه Alt نا قابل بزن.2-قسمت toolsرو چه جوری تو پنجره my Computer بیاریم
اگر میخوای دائمی بمونه برو به Tools و بعد Folder option و در سربرگ View گزینه ی Always Show menus رو تیک بزن.
اگر منظورت نشون دادن منوهای درختی هستش توی همون Folder Option در سربرگ generals تیکهای Show All Folders و Automatically Expand to current folder رو تیک بزن.1-چه جوری لیست کشویی رو تو پنجرهmy Computerفعال کنیم مثل ویندوزxp
ممنون .اماتوی سربرگ generals تیکهای Show All Folders و Automatically Expand to current folderFolder رو زدم اما نشود
اگر منظورت از حالت لیست کشویی مثل عکس زیره ...
در این صورت روی استارت کلیک راست کنید...
بعد Properties را انتخاب کن کن و در پنجره باز شده روی Customize کلیک کن.
و در قسمت Computer گزینه ی Display as a menu رو انتخاب کن و همه پنجره های باز شده رو اول apply و بعد ok کن.
بهر حال من منظور شما رو از حالت کشویی اینطوری فهمیدم.![]()
نه اینو که خودم میدونم بابا اونقدر هم ناشی نیستم من که بهش میگم لیست کشویی نمیدونم باکلاس ها امروزه چی میگن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
این عکس ببین متوجه میشی نتونستم اینجا آپلود کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)