با سلام خدمت همه ی اساتید.
من قصد دارم یه مانیتور ال سی دی بخرم .کاربردم اینترنت.فیلم .گیم و البته فوتوشاپ هست.
حدود 300 تا 350 هم بودجه دارم و وبا نوجه به این بودجه فقط میتونم از مانیتورهای پنل TN استفاده کنم
اما شرایط و اولویت های من برای خرید:
1 .رنگهای کالیبره و دقیق ( البته در حد پنلهای TN )
2.عدم backlight bleeding و حتی الامکان منظم ترین brightness uniformity
backlight بعضی مواقع خیلی ازاردهنده میشه (مخصوصا در نمایش رنگ مشکی )
3.زاویه ی دید خوب البته میدونم که هیچکدوم از پنلهای tn زاویه دید خوبی ندارند اما بعضی هاشون واقعا افتضاح هستن.یعنی با کوچکترین تغییر در زاویه دید (مخصوصا در حالت عمودی ) رنگها کاملا سیاه و غیر قابل تشخیص میشن .بنابراین دنبال مدلی هستم که حتی المقدور کمترین تغییر در جنس تصویر رو داشته باشه
4.سرعت پاسخگویی خوب
5.سایز 22 ویا بالاتر
6.مارک سامسونگ رو ترجیح میدم
خوب البته میدونم که مانیتوری که همه ی این شرایط رو داشته باشه کم گیر میاد یا شاید اصلا گیر نمیاد!!
.gif)
اما میخوام مانیتوری انتخاب کنم که نزدیکترین شرایط رو به خواسته های من داشته باشه و اگه همه ی این شرایط رو نداره حداقل تعدادی از این شرایط رو داشته باشه
نظر خودم p2370 هست .تو تاپیک p2370 ایت سوالات رو به یه فرم دیگه مطرح کردم اما کسی جواب نداد
.gif)
در ضمن دلیلی که سامسونگ رو ترجیح میدم اینه که قبلا هم ال جی داشتم هم سامسونگ و احساس میکنم جنس تصویر سامسونگ تمیزتر و شفاف تره .اما بهر حال تعصب خاصی هم ندارم و اگه دوستان مدل و مارک دیگه ای میشناسن خواهشا معرفی کنند.
ممنون
.gif)