- علی کریمی در دقیقه پایانی بازی با سایپا اخراج شد تا در بازی تیمش در تبریز غایب باشدعلی کریمی که در نیمه اول بازی تیمش با سایپا دو گل برای استیل آذین به ثمر رسانده بود درست در آخرین ثانیه بازی درحالی که یار سایپا روی او خطا کرده بود ، به مجید ایوبی حمله ور شد تا از زمین بازی اخراج شود. کریمی که در بازی نیم فصل اول تیمش برابر تراکتورسازی تبریز جنجال ساخته بود ، با این کارت قرمز دیگر به تبریز نمی رود تا حاشیه ها تکرار شود.
-------------------------
صفحه اول روزنامه خبر ورزشی
[/URL]
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
استيلي: اين شايعات به علي كريمي نمي چسبد/ هيچ مشكلي با تبريزي ها نداريم
ایلنا: سرمربي تيم فوتبال استيل آذين در خصوص عدم حضور عليرضا نيكبخت واحدي هافبك اين تيم در ديدار برابر سايپا حاشيه هاي فراوان اين ديدار به خبرنگار ايلنا گفت: نيكبخت واحدي هيچگونه مشكل فني ندارد اما بنا به تشخيص من در اين مسابقه جزو 18 نفر ليست اصلي تيم نبود.
حميداستيلي در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار ايلنا، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: ما براي اينكه بتوانيم جايگاه خود را در بين تيمهاي صدر جدولي حفظ كنيم، مجبور بوديم با تمام قوا مقابل سايپا قرار بگيريم و من خوشحالم كه توانستيم به هدف خودمان كه همان كسب سه امتياز بود دست يابيم ضمن اينكه بار ديگراستيل آذين يك بازي زيبا و پرگلي را ارائه داد .
وي تاكيد كرد: همواره تيمهايي كه در يك مسابقه بسيار سخت به ميدان ميروند در هفته بعد از آن به دليل خستگي و شرايط خاصي كه پيدا ميكنند نميتوانند در حدانتظار ظاهر شوند و تيم ما هم بعد از مسابقه برابر استقلال براي رويارويي با تيم سايپا چنين شرايطي را داشت.
سرمربي تيم استيل آذين اضافه كرد: ما در ساختار دفاعي دچار مشكل هستيم، البته آمدن مهدويكيا كمك بسياري به ما شده و تلاش ميكنيم وضعيت دفاعي خودمان را هر چه سريعتر سر و سامان دهيم،البته نبايد فراموش كرد براي انجام كارهاي تاكتيكي در بازسازي برنامههاي تدافعي تيم نياز به زمان زيادي است اما ما تلاش خود را انجام ميدهيم.
استيلي با اشاره به نحوه داوري مسعود مرادي در ديدار تيمهاي استيل آذين و سايپا گفت:در مورد داوري كارشناسان بايد اظهارنظر كنند اما فقط در مورد صحنه اخراج كريمي به دليل اينكه خودم نزديك صحنه بودم و ديدم كه كريمي نيروي زيادي را براي هل دادن بازيكن حريف استفاده نكرد به همين دليل نبايد اخراج ميشد اما در كل هر دو تيم از نحوه داوري راضي نبودند. با اين حال بايد منتظر ماند و ديد كارشناسان چه نظري دارند.
استيلي در پاسخ به سئوال خبرنگار ايلنا كه شايد داور مسابقه تحت تاثير اعتراضات محمد مايليكهن سرمربي تيم سايپا علي كريمي را اخراج كرد، گفت: آقاي مايليكهن استاد من بوده و احترام زيادي براي او قائل هستم به همين دليل در اين ارتباط صحبت نكنم بهتر است.
وي ادامه داد: تيم سايپا در جدول ردهبندي در جايگاهي قرار دارد كه هيچگونه شانسي براي تصاحب سهميه ليگ قهرمانان آسيا ندارد و به همين دليل بازيكنان اين تيم بدون هيچگونه استرسي كار ميكردند اما ما براي ارتقا جايگاه خود نياز به سه امتياز داشتيم و همين موضوع شرايط بازي را براي ما حساس كرده بود، با اين حال من، بسيار ناراحت هستم كه براي ديدار حساس هفته آينده برابر تراكتورسازي تبريز علي كريمي را در اختيار ندارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه گفته مي شود با توجه به مشكلاتي كه در بازي رفت بين هواداران تراكتورسازي و كريمي در ورزشگاه تختي تهران پيش آمد و تهديد تبريزي ها به تلافي كردن آن اتفاقات كريمي عمدا اخراج شده تا در بازي با تبريز غايب باشد گفت: اين هم از آن شايعات خنده دار است. اولا كه من خودم آذري زبان هستم و مي دانم كه مردم خوب آذربايجان و تبريز مهمان نوازند و ما هيچ مشكلي در تبريز نخواهيم داشت و ضمن اينكه كريمي هم در آن بازي مشكل خاصي با هواداران نداشت و يك اتفاقاتي افتاد كه همان موقع فراموش شد . ثانيا كساني كه با فوتبال كار مي كنند مي دانند كه آن صحنه كه كريمي با ايوبي كاپيتان سايپا در گير شد اين ايوبي بود كه با يك ضربه آرنج محكم به سينه و شكم كريمي كوبيد به حدي كه كريمي از فرط عصبانيت تنها يك واكنش نشان داد و بعد از آن در حالت نيمه بيهوشي راهي بيمارستان شد و اصلا در فكر كريمي در آن لحظه چنين مسائلي نبوده و اين حرفها به يك بازيكن بزرگي مثل كريمي نمي چسبد.
سرمربي استيل آذين اضافه كرد: در بين دو نيمه بازي برابر سايپا زماني كه سه بر يك از حريف پيش بوديم ميخواستم علي كريمي را تعويض كنم چرا كه او دو اخطاره بود و من ميترسيدم اخطار بگيرد و براي مسابقه بعدي محروم شود، اما تصميم گرفتم، دقايقي هم در نيمه دوم حضور داشته باشد كه از زمين مسابقه اخراج شد.
استيلي با تاكيد بر اين موضوع كه شانس سپاهان براي تصاحب عنوان قهرماني زياد است،گفت: تيمهاي استقلال، پرسپوليس،ذوبآهن و استيل آذين براي تصاحب سهميه ليگ قهرمانان آسيا و همچنين عنوان قهرماني هستند اما بايد قبول كرد شانس سپاهان براي تصاحب عنوان قهرماني بسيار زياد است.
اين پيشكسوت فوتبال كشورمان با اشاره به وضعيت تيم ملي گفت: همه اهالي فوتبال، تيم ملي را دوست دارند و زماني كه سرود تيم ملي در ميادين بينالمللي خوانده ميشود براي موفقيت آن دعا ميكنند و اشك شوق مي ريزند اما در كنار آن بايد نقاط ضعف تيم ملي گوشزد شود ، الان بايد آناليزهاي لازم را در اين مورد انجام دهيم تا در فرصتي كه داريم تا آغاز مرحله نهايي جام ملتهاي آسيا مربيان تيم ملي روي نقاط ضعف و قوت تيم ملي كاركنند.
وي ادامه داد: هيچ موقع تيم ملي نسبت به دورههاي گذشته شرايط خوب فعلي را نداشته است، داشتن بازيكنان مطرحي كه در ليگهاي اروپايي و ليگ داخلي بازي ميكنند كه هر كدام مهرههاي ارزشمندي محسوب ميشوند يك نعمت بزرگ براي هر تيمي است اما آنها بايد در قالب كار تيمي قرار بگيرند. اگر ما با برنامه باشيم و براي آينده تفكر داشته باشيم هيچ تيمي در آسيا نميتواند مقابل تيم ملي ايستادگي كند. بازيكنان ما داراي خلاقيتهاي منحصر به فردي هستند كه هيچ تيمي در آسيا اين تواناييها را ندارد.
استيلي در پاسخ به اين سوال كه چرا شما در هر شرايطي از قطبي انتقاد مي كنيد و يك روز از بابت دعوت كردن كعبي و زندي به تيم ملي انتقاد كريد و حالا هم از عدم دعوت كعبي از قطبي انتقاد مي كنيد و آيا اينها به مشكلات شما با قطبي در گذشته بر نمي گردد، گفت: من واقعيت ها را مي گويم و وظيفه دارم از بازيكنانم دفاع كنم. آن روز كه از دعوت كعبي و زندي انتقاد كردم دليلش را نمي توانستم بگويم اما اكنون كه زندي به دليل مصدوميت چند هفته را از دست داده و كعبي را در تيم ملي با آن مشكلات مواجه كردند شايد كارشناسان و رسانه ها به خوبي قضيه را متوجه شوند و من احساس مي كنم در اين مورد با ملي پوشان تيم ما با صداقت رفتار نشده است.
وي گفت: هدف همه ما در نهايت كمك و خدمت به تيم ملي است و كسي منكر اين واقعيت نيست اما بايد به گونه ايي باشد كه باشگاه ها هم از بابت بي درايتي برخي ها متضرر نشوند.
ديدار تيمهاي استيل آذين و سايپا از هفته بيست و هشتم مسابقات ليگ برتر روز گذشته با نتيجه چهار بر سه به سود تيم استيل آذين به اتمام رسيد.