درود بر مهندسان مخ سخت افزار جهان پی سی...
بعضی اوقا همینشکلی الکی کامپیوترم روشن می شه ... البته موقعی که روشن می شه فنش به شدت صدا می کنه ... در حالت عادی هم صدا می کنه ولی نه به اون شدت .... ممنون می شم اگه بفرمایین مشکلش چیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
درود بر مهندسان مخ سخت افزار جهان پی سی...
بعضی اوقا همینشکلی الکی کامپیوترم روشن می شه ... البته موقعی که روشن می شه فنش به شدت صدا می کنه ... در حالت عادی هم صدا می کنه ولی نه به اون شدت .... ممنون می شم اگه بفرمایین مشکلش چیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام
یا توجه به گفته هاتون پاور شما احتمالا مشکل داره. پاور و فنهارو چک کنید و وقتی هم که با کامپیوتر کاری ندارین اونو از برق بکشین
سلام
این مشکل منم داشتم.
تو تنظیمات مادر بورد برو( همون صفحه آبی که با DEl میاد) بعد برو به تنظیمات پاور و از اونجا اگه چنین گزینه ای داشت اونو Disable کن.
PME Event Wake up
برا من هر وقت این گزینه فعال میکنم خودش روشن میشه ( هر وقت دلش خواست)
اگه درست نشد اینجا هم یه نگا بنداز
صدای فن که مشکلش خود فنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علاوه بر پاور و تنظیمات مین مشکل میتونه ار الکتریسیته ی ساکن روی کیس هم باشه
احتمالا زمانی که تلفن خونتون زنگ میزنه کامپیوتر روشن میشه ؟
و یا نه ؟
نگو اینو عزیزم .... قلبم وایساد ... پاور من گیرینه ....سلام
یا توجه به گفته هاتون پاور شما احتمالا مشکل داره. پاور و فنهارو چک کنید و وقتی هم که با کامپیوتر کاری ندارین اونو از برق بکشیناصه هم الان پول نو کردنشو ندارم .... البته فنش خیلی صدا می ده ...
نه اینم نبود ....سلام
این مشکل منم داشتم.
تو تنظیمات مادر بورد برو( همون صفحه آبی که با DEl میاد) بعد برو به تنظیمات پاور و از اونجا اگه چنین گزینه ای داشت اونو Disable کن.
PME Event Wake up
برا من هر وقت این گزینه فعال میکنم خودش روشن میشه ( هر وقت دلش خواست)
اگه درست نشد اینجا هم یه نگا بنداز
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4736998
صدای فن که مشکلش خود فنه.
می شه. ...آره ... چون بعضی وقتها هم الکی کنتور می پره ....علاوه بر پاور و تنظیمات مین مشکل میتونه ار الکتریسیته ی ساکن روی کیس هم باشه
خودشه ... آخه من همیشه سیم تلفن را به مودم وصل می کنم و یادم میره به تلفن وصلش کنم .... شاید ماله همینهاحتمالا زمانی که تلفن خونتون زنگ میزنه کامپیوتر روشن میشه ؟
و یا نه ؟![]()
ممكنه از كليد پاور باشه كه خراب شده حتما چك كن
بله. مادربورد که یه قسمتی داره که وقتی فعال باشه با هربار زنگ خوردن تلفن سیستمتون روشن میشه(در صورتیکه سیم مودم تو پریز باشه).
برای غیر فعال کردنش :
هنگام بالا اومدن سیستم کلید DELETE رو نگه دارید تا وارد تنظیمات بایوش شید سپس وارد قسمت Power Management Setup شوید و گزینه Modem Ring On را پیدا کنید و آن را غیرفعال کنید. سپس با Save کردن اطلاعات از Setup خارج شوید.
از این به بعد با زنگ خوردن تلفن ، دیگه سیستمتون روشن نمیشه/.
همین بود ... مر30 ممنون....بله. مادربورد که یه قسمتی داره که وقتی فعال باشه با هربار زنگ خوردن تلفن سیستمتون روشن میشه(در صورتیکه سیم مودم تو پریز باشه).
برای غیر فعال کردنش :
هنگام بالا اومدن سیستم کلید DELETE رو نگه دارید تا وارد تنظیمات بایوش شید سپس وارد قسمت Power Management Setup شوید و گزینه Modem Ring On را پیدا کنید و آن را غیرفعال کنید. سپس با Save کردن اطلاعات از Setup خارج شوید.
از این به بعد با زنگ خوردن تلفن ، دیگه سیستمتون روشن نمیشه/.