سلام.... دیدم اون تاپیک قبلیه سرد شده کسی چیز بده به ما نمی داد ... گفتم یه تاپیک درست و حسابی بزنم ... شاید چیز بده را بمون بدن .....
تا اینجا : به نظرتون چپ و چوله نشده ؟!....
![]()
سلام.... دیدم اون تاپیک قبلیه سرد شده کسی چیز بده به ما نمی داد ... گفتم یه تاپیک درست و حسابی بزنم ... شاید چیز بده را بمون بدن .....
تا اینجا : به نظرتون چپ و چوله نشده ؟!....
![]()
چپ و چوله ترش:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
از عقب :
![]()
خوب همونطوری که توی تاپیک قبلیت ! گفتم
خوب شده اما موج داره
لبه هاش خیلی موج داره
باید روی مرتب شدن سگمنتاش کار کنی
ایول باحاله بیشتر شبیهه ماشینا چپی میمونهصافکارش خوب نبوده بد در آورده
![]()
هرچي بيشتر روش كار ميكني ، چپ و چوله تر ميشه كه ! ياد خودم افتادم
نه ولي خوب شده البته اول كار نميشه زياد نظر داد
آفرين
سلام ....
ببین آخه چرا اینقدر عجله داری پسر ...
یه طرفو کامل کن بعد از Mirror استفاده کن ...
به نظر من با وایر عکس بذاری بهتره تا بتونیم در موردش صحبت کنیم و اگه عیب و ایرادی به چشم می خوره برطرف شه ...
خوب خدایی حیفه از نظر بچه های پی سی که ماشاالله ید طولایی در ساخت ماشین دارن استفاده نکنی ....
اما خوب بچه ها هم یه خورده کم لطفی کردن ....
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ...
موفق باشی .
خوب مدلو کلشو خوب رفتی ولی موجی شده
صاف کاری احتیاج داره
ممنون حتما یه کاریش می کنم...خوب همونطوری که توی تاپیک قبلیت ! گفتم
خوب شده اما موج داره
لبه هاش خیلی موج داره
باید روی مرتب شدن سگمنتاش کار کنی
آره صافکارش خیلی چپ بوده ( فک کنم یه چیزی مصرف کرده ) می رم پولم و ازش پس می گیرم ....ایول باحاله بیشتر شبیهه ماشینا چپی میمونهصافکارش خوب نبوده بد در آورده
![]()
ممنون ....هرچي بيشتر روش كار ميكني ، چپ و چوله تر ميشه كه ! ياد خودم افتادم
نه ولي خوب شده البته اول كار نميشه زياد نظر داد
آفرين
می خواستم یه کم غلو شه نه اینکه لاکپشتی جلو می رفتم گفتم یهو زیاد می شه اینجوری ....سلام ....
ببین آخه چرا اینقدر عجله داری پسر ...
یه طرفو کامل کن بعد از Mirror استفاده کن ...
به نظر من با وایر عکس بذاری بهتره تا بتونیم در موردش صحبت کنیم و اگه عیب و ایرادی به چشم می خوره برطرف شه ...
خوب خدایی حیفه از نظر بچه های پی سی که ماشاالله ید طولایی در ساخت ماشین دارن استفاده نکنی ....
اما خوب بچه ها هم یه خورده کم لطفی کردن ....
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ...
موفق باشی .
اگه با وایر بزارم که واویلا می شه .... آبروم می ره .... ولی می زارم ....
بله بچه های ماشین ساز نظر نمی دن دیگه ..... البته شهاب و هادی که نظر دادن برا ما بسه ....
صاف کاریش هم می کنیم .....خوب مدلو کلشو خوب رفتی ولی موجی شده
صاف کاری احتیاج داره
این از وایر ..... وحشتناکه نه ....
دیشب تو خواب داشتم فک می کردم آخه چرا اینطوری شد بعد یه چیزی یادم اومد که چه کاری کردم ...
اول اومدم با Curve دور مدل را می ساختم بعد به nurbs تبدیل می کردم و از نمای side هم تنظیم می کردم بعد تبدیل به Polygone کردم .... تا اینجا درست ..... ولی تبدیل NURBS به Polygon یه گزینه را یادم رفت عوض کنم ..... اون پایین هه ... در واقع اشتباهی به جای استفاده از دو گزینه quad و count از Tringles و Standard fit استفاده کردم که حات پیشفرضه ....
![]()
Last edited by SevenART; 07-03-2010 at 13:33.
WoW ...
خدای من این دیگه چیه ؟!!!
والا اینجوری که من می بینم به نظرم اگه کلا سقف و کاپوت رو Delete کنی و دوباره بسازی کارت راحت تره .... خوب سقف و کاپوت Audi که چیزی نداره با یه Plane هم می تونی درس کنی ... البته خوب این نظر منه ...
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
آها راستی یه سوال چرا داری اینارو جدا از هم می سازی ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)