تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با ایمیل فارسی در php

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض مشکل با ایمیل فارسی در php

سلام
    ببخشید که یه مدتی نبودم ولی حالا اومدم
    بچه ها من در حال برنامه نویسی یک پروژه ی جدید هستم من یک کلاس ایمیل نوشتم که با ایمیل فارسی مشکل داره و عنوان نامه و متن نامه وقتی فارسی هست و اون رو ارسال می کنم سایت ارائه دهنده ی ایمیل مثل یاهو یا جی میل و ... ، چرت و پرت می نویسه یعنی انکودش نمیکنه البته charset نامه رو هم iso و هم utf-8 در دو حالت هم مشکل رو دارم این مشکل هنگامی که فایل هم ضمیمه ی نامه میکنم وجود داره اگر میشه کمک کنید
    مشکل دوم اینکه این یاهو و هات میل دارن خیلی اذیت میکنند وقتی یک فایل رو ضمیمه میکنم اون رو به صورت attachment نشون میدن ولی وتی دانلود میکنی یک فایل 0 کیلوبایتی است
    من محتویات فایل رو توسط fopen می گیرم و با chunk_split و ------_encode اون رو انکود میکنم هیدر هارو که مطمئن هستم که خوب کار میکنه چون فایل attachment توسط سرور درست تشخیص داده میشه با تمام اطلاعاتش ولی وقتی دانلود میکنی اون رو به صورت یک فایل 0 کیلوبایت نمایش میده البته این مشکل رو جی میل نداره و لی بقیه سرور های ایمیل دارند اگر می شه کمک کنید . متاسفانه مدتی فروم از رونق افتاده امید وارم به حالت اول برگرده من منتظرم .

آخر فروم باز SevenART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Spadanaa_Club

پيش فرض

خوب من هم این مشکلها رو داشتم ولی وقتی یا یاهو مسنجر یا مثلا office کار می کردم این اشکالات به وجود نمیومد...

پروفشنال mamadfelfel1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Australia / Sydney

پيش فرض

نمی دونم منظور از پست بالا چیه اما در کل به روش send header ات توجه کن تو هر دو تا مشکلت و کلا تو phpclasses کلاس های اماده هست نوشتن خطاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •