من می خواهم فردا برم و یک سامسونگ پلاسما 50 اینچی b650 بگیرم. اولا کسی پیشنهاد بهتری ندارد ؟
دوما در مورد این مدل چند سوال دارم.
1- امکان ضبط برنامه ها را دارد ؟
2- تلویزیون دیجیتال را دریافت می کند ؟
3- از کجا متوجه شوم آخرین فریمور هست ؟
با تشکر![]()
من می خواهم فردا برم و یک سامسونگ پلاسما 50 اینچی b650 بگیرم. اولا کسی پیشنهاد بهتری ندارد ؟
دوما در مورد این مدل چند سوال دارم.
1- امکان ضبط برنامه ها را دارد ؟
2- تلویزیون دیجیتال را دریافت می کند ؟
3- از کجا متوجه شوم آخرین فریمور هست ؟
با تشکر![]()
سلام 50ps80 الجی باقیمت حدود تومن1800000
من امروز رفتم و این تلویزیون ها را دیدم. نظرات من این طور است :
- تلویزیون های پلاسما رنگ های طبیعی تری دارند درواقع این طور به نظر می آید که LCD ها تعداد محدودی رنگ شفاف و یک دست دارند و تصاویر یک دست هستند ولی این یک دستی و محدودیت رنگ توی پلاسما وجود ندارد و تصاویر واقعی هستند
- تلویزیون های LCD تصاویر شفافی دارند . تلویزیون های پلاسما نمی دانم چرا ولی حالت برفکی داشت . شاید مشکل از فیلم یا تنظیمات بود چون پلاسماهای کوچکتر این برفکی را نداشتند. به هر حال ممنون می شوم دوستان در این باره توضیح دهند
- سامسونگ 50b650 را دیدم و همچنین 50ps80 ال جی . قیمت هر دو 2.090.000 هست. از لحاظ تصویر به طور کلی یکسان بودند ولی تفاوت در دمو ها و محلی که قرار داشتند نمی شد به طور واضح مقایسه کرد.
سامسونگ اینترنت دارد و ال جی بلوتوث این تفاوت اصلی آنهاست. و تعجب من از 100hz بودن سامسونگ (برچسب روی تلویزیون ) و 600hz بودن ال جی هست در صورتی که در سایت cnet سامسونگ هم 600hz است !
نظر شما دوستان چی هست ؟
Last edited by far2009; 06-03-2010 at 20:01.
متاسفانه به دلیل ارور سایت دوبار ارسال شد.
پیشنهاد بهتر اینکه فعلا نخرید تا دو ماه دیگه که مدل های جدید بیاد به بازار و مدل های فعلی ارزان تر بشه
اگه مدل دیگه ای رو بخواهید که پلاسما باشه پاناسونیک غول پلاسما ساز تو دنیاست و V10 , G10 مدل های خوبی هستند و توی LED ها LG LH900 ,Samsung B8000 و توی LCD ها B690 پیشنهاد های من هستند
و در باره سوالاتتون اینکه فکر نکنم که امکان ضبط برنامه ها رو داشته باشه و مطمئنم که تیونر دیجیتال نداره(ورژن آسیایی سام سرویس) و فریمور اون رو با تماس با خدمات پس از فروش براتون به روز می کنند.
شاید تفاوت دیگرشون وجود USB در LG باشه که قابلیت پخش فیلم و موزیک و عکس رو داره که به درد بخوره(فکر کنم Samsung نداره تو 42 که نیست اینو شک دارم)
نکته بعدی ظاهر شکیل LG هست نسبت به SAMSUNG(که صد البته سلیقه ایه)
با توجه به مشکل پیش آمده برای پلاسماهای پاناسونیک و هم چنین با توجه به اینکه من کماکان نمی خام ال سی دی بخرم از اساتید محترم خواهشمندم در مورد های زیر مرا راهنمایی فرمایند:
1- آیا سری X پاناسونیک هم شامل افت در باز تولید رنگ مشکی هستند در صورت تایید ، چه مدل هایی از پاناسونیک از این ایراد مستثنی هستند
2-در پستی از آقای ALUCARD خواندم که بعضی از کاربران AVSFROUM دو ایراد اساسی از PLASMA SAMSUNG B650 گرفتن که یکی گرمای زیاد پنل و دیگری صدای وزوزی که از پشت پنل به گوش میرسد . میخام بدونم این مشکلات در مورد این تی وی چقدر جدی است .
3-سصح BLACK LEVEL اولیه B650 پلاسما چقدر است
4- آیا امکان داره به این زودیها سامسونگ ، پلاسمای B860 رو وارد کنه و قیمتش رو چقدر حدس میزنید ؟
فکر می کنم این مدل ها به اندازه کافی ارزان شده باشند ولی بحث سر تکنولوژی های جدید باشد کمی فرق می کند.
g10 را برای مشکلات پیش آمده که در همین جا هم تاپیکش هست صرف نظر کردم.
سامسونگ امکان ضبط برنامه تا 2 گیگ را دارد ( فروشنده گفت ) - نسخه اروپایی را میشه تهیه کرد ؟
سامسونگ هم قابلیت پخش فیلم و موزیک و عکس را دارد. و ظاهر هم که سلیقه ای البته ظاهر خیلی تفاوت نمی کند سلیقه ای هست.شاید تفاوت دیگرشون وجود USB در LG باشه که قابلیت پخش فیلم و موزیک و عکس رو داره که به درد بخوره(فکر کنم Samsung نداره تو 42 که نیست اینو شک دارم)
نکته بعدی ظاهر شکیل LG هست نسبت به SAMSUNG(که صد البته سلیقه ایه)
در ضمن نظرات من را تایید می کنید ؟ چرا تصویر پلاسما کمی برفکی بود سایز کوچک مشکلی نداشت ولی 50 اینچی کمی برفکی بود. کیفیت رنگ ها خیلی خوب و واقعی بود.
Last edited by far2009; 06-03-2010 at 21:16.
دوستان بخرم ؟ خواهشا کمک کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)