تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 45

نام تاپيک: فردا 50B650 بگیرم ؟ کسی پیشنهاد بهتری ندارد !

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض فردا 50B650 بگیرم ؟ کسی پیشنهاد بهتری ندارد !

من می خواهم فردا برم و یک سامسونگ پلاسما 50 اینچی b650 بگیرم . اولا کسی پیشنهاد بهتری ندارد ؟

دوما در مورد این مدل چند سوال دارم.
    1- امکان ضبط برنامه ها را دارد ؟
    2- تلویزیون دیجیتال را دریافت می کند ؟
    3- از کجا متوجه شوم آخرین فریمور هست ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

سلام 50ps80 الجی باقیمت حدود تومن1800000

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

من امروز رفتم و این تلویزیون ها را دیدم. نظرات من این طور است :

- تلویزیون های پلاسما رنگ های طبیعی تری دارند درواقع این طور به نظر می آید که LCD ها تعداد محدودی رنگ شفاف و یک دست دارند و تصاویر یک دست هستند ولی این یک دستی و محدودیت رنگ توی پلاسما وجود ندارد و تصاویر واقعی هستند

- تلویزیون های LCD تصاویر شفافی دارند . تلویزیون های پلاسما نمی دانم چرا ولی حالت برفکی داشت . شاید مشکل از فیلم یا تنظیمات بود چون پلاسماهای کوچکتر این برفکی را نداشتند. به هر حال ممنون می شوم دوستان در این باره توضیح دهند

- سامسونگ 50b650 را دیدم و همچنین 50ps80 ال جی . قیمت هر دو 2.090.000 هست. از لحاظ تصویر به طور کلی یکسان بودند ولی تفاوت در دمو ها و محلی که قرار داشتند نمی شد به طور واضح مقایسه کرد.
    سامسونگ اینترنت دارد و ال جی بلوتوث این تفاوت اصلی آنهاست. و تعجب من از 100hz بودن سامسونگ (برچسب روی تلویزیون ) و 600hz بودن ال جی هست در صورتی که در سایت cnet سامسونگ هم 600hz است !

نظر شما دوستان چی هست ؟
    Last edited by far2009; 06-03-2010 at 20:01.

4. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

متاسفانه به دلیل ارور سایت دوبار ارسال شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

من می خواهم فردا برم و یک سامسونگ پلاسما 50 اینچی b650 بگیرم . اولا کسی پیشنهاد بهتری ندارد ؟

دوما در مورد این مدل چند سوال دارم.
    1- امکان ضبط برنامه ها را دارد ؟
    2- تلویزیون دیجیتال را دریافت می کند ؟
    3- از کجا متوجه شوم آخرین فریمور هست ؟

با تشکر
    پیشنهاد بهتر اینکه فعلا نخرید تا دو ماه دیگه که مدل های جدید بیاد به بازار و مدل های فعلی ارزان تر بشه
    اگه مدل دیگه ای رو بخواهید که پلاسما باشه پاناسونیک غول پلاسما ساز تو دنیاست و V10 , G10 مدل های خوبی هستند و توی LED ها LG LH900 ,Samsung B8000 و توی LCD ها B690 پیشنهاد های من هستند
    و در باره سوالاتتون اینکه فکر نکنم که امکان ضبط برنامه ها رو داشته باشه و مطمئنم که تیونر دیجیتال نداره(ورژن آسیایی سام سرویس) و فریمور اون رو با تماس با خدمات پس از فروش براتون به روز می کنند.

7. این کاربر از greenmidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز رفتم و این تلویزیون ها را دیدم. نظرات من این طور است :

- تلویزیون های پلاسما رنگ های طبیعی تری دارند درواقع این طور به نظر می آید که LCD ها تعداد محدودی رنگ شفاف و یک دست دارند و تصاویر یک دست هستند ولی این یک دستی و محدودیت رنگ توی پلاسما وجود ندارد و تصاویر واقعی هستند

- تلویزیون های LCD تصاویر شفافی دارند . تلویزیون های پلاسما نمی دانم چرا ولی حالت برفکی داشت . شاید مشکل از فیلم یا تنظیمات بود چون پلاسماهای کوچکتر این برفکی را نداشتند. به هر حال ممنون می شوم دوستان در این باره توضیح دهند

- سامسونگ 50b650 را دیدم و همچنین 50ps80 ال جی . قیمت هر دو 2.090.000 هست. از لحاظ تصویر به طور کلی یکسان بودند ولی تفاوت در دمو ها و محلی که قرار داشتند نمی شد به طور واضح مقایسه کرد.
    سامسونگ اینترنت دارد و ال جی بلوتوث این تفاوت اصلی آنهاست. و تعجب من از 100hz بودن سامسونگ (برچسب روی تلویزیون ) و 600hz بودن ال جی هست در صورتی که در سایت cnet سامسونگ هم 600hz است !

نظر شما دوستان چی هست ؟
    شاید تفاوت دیگرشون وجود USB در LG باشه که قابلیت پخش فیلم و موزیک و عکس رو داره که به درد بخوره(فکر کنم Samsung نداره تو 42 که نیست اینو شک دارم)
    نکته بعدی ظاهر شکیل LG هست نسبت به SAMSUNG(که صد البته سلیقه ایه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با توجه به مشکل پیش آمده برای پلاسماهای پاناسونیک و هم چنین با توجه به اینکه من کماکان نمی خام ال سی دی بخرم از اساتید محترم خواهشمندم در مورد های زیر مرا راهنمایی فرمایند:
    1- آیا سری X پاناسونیک هم شامل افت در باز تولید رنگ مشکی هستند در صورت تایید ، چه مدل هایی از پاناسونیک از این ایراد مستثنی هستند

2-در پستی از آقای ALUCARD خواندم که بعضی از کاربران AVSFROUM دو ایراد اساسی از PLASMA SAMSUNG B650 گرفتن که یکی گرمای زیاد پنل و دیگری صدای وزوزی که از پشت پنل به گوش میرسد . میخام بدونم این مشکلات در مورد این تی وی چقدر جدی است .
    3-سصح BLACK LEVEL اولیه B650 پلاسما چقدر است
    4- آیا امکان داره به این زودیها سامسونگ ، پلاسمای B860 رو وارد کنه و قیمتش رو چقدر حدس میزنید ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

پیشنهاد بهتر اینکه فعلا نخرید تا دو ماه دیگه که مدل های جدید بیاد به بازار و مدل های فعلی ارزان تر بشه
    اگه مدل دیگه ای رو بخواهید که پلاسما باشه پاناسونیک غول پلاسما ساز تو دنیاست و V10 , G10 مدل های خوبی هستند و توی LED ها LG LH900 ,Samsung B8000 و توی LCD ها B690 پیشنهاد های من هستند
    و در باره سوالاتتون اینکه فکر نکنم که امکان ضبط برنامه ها رو داشته باشه و مطمئنم که تیونر دیجیتال نداره(ورژن آسیایی سام سرویس) و فریمور اون رو با تماس با خدمات پس از فروش براتون به روز می کنند.
    فکر می کنم این مدل ها به اندازه کافی ارزان شده باشند ولی بحث سر تکنولوژی های جدید باشد کمی فرق می کند.

g10 را برای مشکلات پیش آمده که در همین جا هم تاپیکش هست صرف نظر کردم.

سامسونگ امکان ضبط برنامه تا 2 گیگ را دارد ( فروشنده گفت ) - نسخه اروپایی را میشه تهیه کرد ؟

شاید تفاوت دیگرشون وجود USB در LG باشه که قابلیت پخش فیلم و موزیک و عکس رو داره که به درد بخوره(فکر کنم Samsung نداره تو 42 که نیست اینو شک دارم)
    نکته بعدی ظاهر شکیل LG هست نسبت به SAMSUNG(که صد البته سلیقه ایه)
    سامسونگ هم قابلیت پخش فیلم و موزیک و عکس را دارد. و ظاهر هم که سلیقه ای البته ظاهر خیلی تفاوت نمی کند سلیقه ای هست.

در ضمن نظرات من را تایید می کنید ؟ چرا تصویر پلاسما کمی برفکی بود سایز کوچک مشکلی نداشت ولی 50 اینچی کمی برفکی بود. کیفیت رنگ ها خیلی خوب و واقعی بود.

Last edited by far2009; 06-03-2010 at 21:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوستان بخرم ؟ خواهشا کمک کنید.

داره خودمونی میشه DAVOOD24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •