آقایان بعضی از آیکن های کنترل پنل ویندوز من چند روزیه تغییر شکل داده به نظرتون چیکار کنم مثل اولش بشه؟
![]()
آقایان بعضی از آیکن های کنترل پنل ویندوز من چند روزیه تغییر شکل داده به نظرتون چیکار کنم مثل اولش بشه؟
![]()
سلام
ویندوز آسیب دیده.
Reapir کن ببین حل میشه؟
حالا برنامه هاش باز میشن یا نه فقط آیکوناش عوض شدن؟
منظورتون از REPAIR همون SFC/SCANNOW تو CMD هست ؟ اگر نه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم در ضمن من از BITDEFENDER 2010 آپدیت شده استفاده میکنم ممکنه ویروس وارد سیستم شده باشه و اونو نشناخته باشه؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
نه فقط آیکناش عوض شدن برنامه ها باز میشه
Last edited by TREASURES; 06-03-2010 at 13:55.
احتمالاً ویروسه چون منم چند وقت پیش به یک ویروس مبتلا شده بودم که کامپیوترم همه ایکون ها چه درایور چه مایکامپیوتر خلاصه همه چی ... یک روز انتی ویروس SYMANTECH استفاده کردم درست شد!!!![]()
سلام
سی دی ویندوز را بزرا داخل بعد گزینه نصب را انتخاب کن بعد در مراحل بعد ازت میپرسه که میخوای ویندوز جدید نصب کنی را ریپیر یا Upgriad فک کنم شما باید Upgrid را بزنی اگر ریپیر داشت ریپیر بزن
البته غلط املایی داری...
Upgraid
Repair
برای راحت تر بودن کاربر![]()
سلام
شما هم غلط املایی داری . شکل صحیح Upgrade میباشد
احتمالا فایل shell32.dll آسیب دیده.
با همون Repair کردن درست میشه.
موفق باشید![]()
استاد اگه UPGRADE کنم برنامه هایی که نصب کردم پاک میشن چون تو قسمت آپگرید اینو نوشته:
UPGRADING PRESERVES YOUR INSTALLED PROGRAMS,DATA FILES ,AND EXSITING COMPUTER SETTINGS
فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته چون ... من تاحاله اینکارو کردم اتفاقی نیفتاده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)