با سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی میتونه یه کیس که حداقل جای 5 6 تا هارد داشته باشه بهم معرفی کنه این سیستم برای دانلود استفاده میشه برای بستن فن مشکلی نداشته باشه با قیمتی مناسب و زیر 80 هزار معرفی کنه ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی میتونه یه کیس که حداقل جای 5 6 تا هارد داشته باشه بهم معرفی کنه این سیستم برای دانلود استفاده میشه برای بستن فن مشکلی نداشته باشه با قیمتی مناسب و زیر 80 هزار معرفی کنه ممنون میشم
گرین اربیت ! 5تا جای هارد داره ! کشویی ! قیمتش هم حدوده 55.000 !
![]()
Last edited by امير موسر; 05-03-2010 at 12:57.
سلام
5 تومن هم رو بودجتون بزارید Green Dragon هم انتخاب خیلی خوبیه
![]()
به نظر من زیاد برای کیس هزینه نکن .!! magnum2 با قیمتی زیر 40 هزار تومان کاملا نیازهاتونو براورده میکنه.
دقیقا نظر منم همینه
اما باز هم میگم 40 تومان هم برای کیس زیاده
ولی واقعا با دیدن امکانات خوب مگنوم2 در کنار قیمت مناسبش نمیشه ازش صرفه نظر کرد
البته تصویری که امیرخان گذاشتند هم مربوط به مگنوم2 است
Last edited by NELLY; 05-03-2010 at 13:48.
مگنوم 2 و اربیت از نظر اسکلت داخلی و ... کوچکترین فرقی با هم ندارن ! فقط اربیت LCD پنل جلو داره که اینجا مشخص نیست ! البته این کیس کلا قاب جلو نداره ( اینی که عکسشو گذاشتم ) !
کاملا درسته!مگنوم 2 و اربیت از نظر اسکلت داخلی و ... کوچکترین فرقی با هم ندارن ! فقط اربیت LCD پنل جلو داره که اینجا مشخص نیست ! البته این کیس کلا قاب جلو نداره ( اینی که عکسشو گذاشتم ) !
اربیت و مگنوم 2 از نظر اسکلت کاملا یکسان هستند و تفاوتشون فقط تو پنل جلو هست
و البته اربیت یدونه فن 12 سانتی جلوش اضافه داره (که برای مگنوم 2 هم میشه نصب کرد)
داخل مگنوم يا اربيت گرافيك هايي مثل 5870 يا 5970 جا مي شه؟
اگه نه شما چي پيشنهاد مي كنين؟
تا اونجایی که من دیدم بزرگتر از 5770 جا نمیشه!(اگه هم بشه به سختی)داخل مگنوم يا اربيت گرافيك هايي مثل 5870 يا 5970 جا مي شه؟
Green Dragon با قیمت 85 تومناگه نه شما چي پيشنهاد مي كنين؟
و از اون بهتر Green Infinity حدود 105 تومن
و در آینده نزدیک Green Fusion (دور و بر 100 تومن)
تو orbit من یه 5850 هست راحت هم جا شده
این کیس تا 29 سانت جا می گیره که 5850 27 سانت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)