سلام دوستان من تا حالا از dof استفاده نکردم اگه لطف کنین در مورد dof وطرز کارش یه مختصر توضیحی بدین ممنون میشم![]()
سلام دوستان من تا حالا از dof استفاده نکردم اگه لطف کنین در مورد dof وطرز کارش یه مختصر توضیحی بدین ممنون میشم![]()
بله دوستان واقعا شرمنده کردن![]()
خودم از روی هلپ مکس پیداش کردم![]()
خوب یعنی نشون دادن عمق زمینه
یعنی آبکت هایی که در مقابل هستن شفاف نشون داده میشن اما آبجکت هایی که در پشت صحنه هستن تارو بلوری دیده میشن
یه دوربین بزار و بعد توی تنظیماتش از مدیفایر ، تیک dof رو بزن
بعدم preview
دوستان یه آموزشی از Jeff Patton تو بخش آموزش های ویدئوئی اخیرا گذاشتن، آموزشه خوبیه..
چند راه رو توصیح داده..
سوالی که اینجا به ذهنم می رسه اینه که برای رسیدن به این جلوه چرا این همه روش (در واقع 3 یا 4 روش -و شاید بیشتر- از طریق پارامترهای متفاوت) توی مکس معرفی شده؟
و کدومشون مناسب تره..
ویرایش:
آموزشی که گفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by N O V A L I S; 07-03-2010 at 23:47.
این خصوصیت همون خصوصیت فوکوس توی دوریین فیلمبرداریه دیگه .... می گم تو مایا هم چنین چیزی داریم؟!خوب یعنی نشون دادن عمق زمینه
یعنی آبکت هایی که در مقابل هستن شفاف نشون داده میشن اما آبجکت هایی که در پشت صحنه هستن تارو بلوری دیده میشن
یه دوربین بزار و بعد توی تنظیماتش از مدیفایر ، تیک dof رو بزن
بعدم preview
ممنون بابت اطلاعات![]()
خیلی تشکردوست عزیز دارم دان میکنم
![]()
ممنون![]()
آيا پارامتر FOV يا Field of view در ديد دوربين نميتونه پاسخ پرسش شما باشه؟
نوچ..... چون فیلد آو ویو فرق داره با دیف آو فیلد ..... دیف آو فیلد ینی عمق فیلد .... فیلد آو ویو پارامترهای بیشتری داره ....Field of view
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
البته الان به برنامه دسترسی ندارم اگر نه کاملتر توضح می دادم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)