تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: 240 GT يا 260 GTX

داره خودمونی میشه kiakianokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

14 240 GT يا 260 GTX

سلام.من مي خواستم بين كارت گرافيك 512 مگ GT240 و 1 گيگ GTX260 يكي رو انتخاب كنم البته واسه لپ تاپ.كدوم بهتره با توجه به اين كه دومي 200 تومن گرونتر در مياد و يه خورده گرون مي شه.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر با لپ تاپتون میخواید بازی کنید حتما 260 رو انتخاب کنید ولی با 240 هم میشه بازیارو run کرد.
    راستی اون لپتاپی که 260 داره رو لطف کنید و لینکشو بدید چون من میخواستم لپ تاپمو عوض کنم و قصدم new mac book بود و میخوام یه مقایسه ای بکنمشون ولی چون تا حالا فقط مک داشتم کمی دودل هستم و خیلی از دوستام هم میگن که مک نگیرم ولی نمیتونم از جنس بدنه و طراحیش بگذرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگر با لپ تاپتون میخواید بازی کنید حتما 260 رو انتخاب کنید ولی با 240 هم میشه بازیارو run کرد.
    راستی اون لپتاپی که 260 داره رو لطف کنید و لینکشو بدید چون من میخواستم لپ تاپمو عوض کنم و قصدم new mac book بود و میخوام یه مقایسه ای بکنمشون ولی چون تا حالا فقط مک داشتم کمی دودل هستم و خیلی از دوستام هم میگن که مک نگیرم ولی نمیتونم از جنس بدنه و طراحیش بگذرم.
    فکر میکنم این لپ تاپ msi باشه
    تو همشهری خوندم msi دوتا لپ تاپ جدید سری Gaming داده بیرون که فوق العاده بودند

یکی سی پی یوش i7 با گرافیک 260 و اون یکی i5 به همراه گرافیک 5850

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

260 بهتره ولی یادت باشه به هیچ وحه به خاطر 512 بودنش نیست و اگه 240 حتی 2 گیگم حافظه داشت و 260 حافظش 512 مگ بود باز 260 بهتر بود چون چیپ مهمه .

داره خودمونی میشه kiakianokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدلش alienware m15x هست كه مخصوص gaming هست البته تو ايران گير نمياد اگه هم بياد خيلي گرون مي شه چون خودش اندازه كافي گرون هست.
    Last edited by kiakianokia; 05-03-2010 at 15:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •