تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ویروس فلش مموری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض ویروس فلش مموری

سلام
    سیستم من با ویروسی آلوده شده و با اینکه از آنتی ویروس Nod32 (با آپدیت روزانه) استفاده میکنم باز هم این ویروس از بین نمیره.
    اولا این ویروس از طریق فلش به سیستم من منتقل شد.... روی یه فولدر که پسوند EXE داشت کلیلک کردم و ...
    حالا فایلهای مخفی هارد رو نمیتونم ببینم و از طریق folder option هم نمیشه کاری کرد.
    هر بار که فلشی رو به سیستم وصل میکنم ، تعدادی از فولدرهای روی فلش مخفی میشن و به جای اونها فولدری با همون نام ولی با پسوند EXE ساخته میشه.
    هارد و فلش رو هم با Nod32 اسکن میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنه.
    لطفا کمک کنید.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    سیستم من با ویروسی آلوده شده و با اینکه از آنتی ویروس Nod32 (با آپدیت روزانه) استفاده میکنم باز هم این ویروس از بین نمیره.
    اولا این ویروس از طریق فلش به سیستم من منتقل شد.... روی یه فولدر که پسوند EXE داشت کلیلک کردم و ...
    حالا فایلهای مخفی هارد رو نمیتونم ببینم و از طریق folder option هم نمیشه کاری کرد.
    هر بار که فلشی رو به سیستم وصل میکنم ، تعدادی از فولدرهای روی فلش مخفی میشن و به جای اونها فولدری با همون نام ولی با پسوند EXE ساخته میشه.
    هارد و فلش رو هم با Nod32 اسکن میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنه.
    لطفا کمک کنید.

سلام دوست عزیز

این ویورس از هر فولدری که شما روی فلش دارید یک فولدر با همان نام میسازه. با پسوند exe یعنی اجرایی. تا با هر بار کلیک روی اون یک بار خودشو اجرا کنه

فلدر های اصلی رو هم به حالت سیتمی و مخفی در میاره تا اصلا قابل مشاهده نباشه.

این ویروس رو kaspersky اگر update باشه بدون مشکل پاک میکنه و بعدا شما به راحتی میتونید فایل های هیدن شده رو به حالت عادی در بیارید.

هیچ راهی اصولی به جز نصب و اپدیت یه انتی ویروس خوب مثل کسپرسکی ندارید.

موفق باشید.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته فراموش نکن که اگر پاک کرد دیگه اون فایل رو که ساخته باید دستی پاک کنی
    فکر نکن که ویروسه و دوباره اومده
    دستی پاکش کنی درست میشه
    فایل خودت هم hidden اش رو بردار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آنتی ویروس kaspersky رو نصب کردم. مشکل ویروس حل شد ( نمیدونم چرا Nod این ویروس رو پیدا نمیکرد با اینکه همیشه آپدیت بود).
    حالا یه مشکل جدید دارم. وقتی kaspersky فعال هست مرورگر سیستم به اینترنت دسترسی نداره. تنها وقتی kaspersky رو Exit میکنم دوباره میتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم. علت چیه؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آنتی ویروس kaspersky رو نصب کردم. مشکل ویروس حل شد ( نمیدونم چرا Nod این ویروس رو پیدا نمیکرد با اینکه همیشه آپدیت بود).
    خب باید فرقی بین کسپرسکی و ناد32 وجود داشته باشه یا نه؟ اگر قرار بود همه آلودگی ها توسط همه آنتی ویروسها شناخته میشدند اونوقت فرق دیتابیس آنتی ویروسها توی چه چیزی مشخص میشد. اصلا شاید 1 آنتی ویروس برای همه کفایت میکرد و این همه محصول مختلف رو تولید نمیکردند.

حالا یه مشکل جدید دارم. وقتی kaspersky فعال هست مرورگر سیستم به اینترنت دسترسی نداره.
    این مسیر رو دنبال کن.

Settings >> Firewall >> Settings

حالا اینجا دنبال مرورگری که استفاده میکنی بگرد و + بغلش رو باز کن. 3 قسمت برات باز میشه اگر هر 3 روی Allow نبودند کلیک راست کن و هر 3 رو برای اون مرورگر Allow کن. یک نگاه هم به پروسه Svchost یا همان Host Process بگرد. این پروسه هم هر 3 حالتش باید آزاد باشند.

اگر مشکل دیگه ای بود برو به تاپیک کسپرسکی در قسمت آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •