تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک خواهی دوباره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض کمک خواهی دوباره

سلام به همه احسان جون امیر موسر اولترا بلک عزیز همه و همه خوبین آ قا به نظرتون چه قطعاتی رو صرف داره از دوبی برام بیارن؟؟رم گرافیک مادر برد سی پییو چی البته این سوال برا بستن کیس یکی از دوستانمه گفته نمیدونم کیکیشون دوبیه اونم یه کیس میخواد تا 1700 اصلآ صرف داره چیزی براش از دوبی بیارن؟؟؟ یا نه ؟؟؟

2. این کاربر از masoooooood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اوردن قطعه از دوبی به صرفه نیست ، بهتره براتون یه دوربین یا لب تاپ بیاره و شما به پول نزدیک کنید و از سود حاصله و پول خودتون سیستم ببندید

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

به نظر منم به صرفه نیست
    و تفاوت قیمت قطعات اونقدر زیاد نیست!

5. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب راستش من خیلی با دوستان هم عقیده نیستم ولی نظراتم را به همراه مدارک ارایه میدم :

ایشون با این بودجه باید دید کاربردشون چی هست که با فرض اینکه کاربرد ایشون عمومی باشه می تونه یک سیستم بر مبنای I7 920 ببنده

خوب قیمت این پردازنده بصورت باکس در بازار جهانی حدود 275$ هست که ما فرض میگیریم در دبی 5$ گرونتر باشه که 280$ برای پردازنده باید کنار بذارن

اخرین قیمتی که از مدل باکس این پردازنده در بازار داخلی داشتم حدود 330 تومن بود

و اما مادربرد :

اگر ایشون قصد خرید یک مدل متوسط را داشته باشند من ASUS P6T-DELUXE V2 ار معرفی می کنم که در بازار جهانی قیمتش حدود 285$ هست که من 290$ میزنم

قیمت همین برد در بازار داخلی حدعقل 350 تومن هست

اما میرسیم به اقلامی که اختلاف قیمت فاحش دارند :

قیمت یک کیت 6 گیگ رم در بازار جهانی با فرکانس 1600 و تایمینگ CL8 از یک برند خوب مثل A-DATA حدود 155$ هست که همین کیت در ایران کمتر از 200 تومن گیر نمی آد

در مورد گرافیک هم با فرض اینکه ایشون یک کارت مثل 5870 بگیره قیمت جهانی حدود 380$ هست که در ایران بعید می دونم زیر 450 تومن گیر بیاد

حالا اگر در مورد این چند قطعه قیمت بگیریم قیمت این چند قطعه در ایران حدود 1340000 میشه و در بازار بین المللی حدود 1100000 با نرخ هر دلار 1000 تومن

اگر ایشون فقط برای خرید این قطعات می خواد به دبی بره که ارزش نداره ولی اگر به منظور انجام کاری قصد رفتن داره و همراه اون کار این قطعات را هم تهیه می کنه اونوقت ارزش داره

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

مسئله اینه که تو دبی به قیمت جهانی نمیدن و قیمتهاشون بیشتر شبیه قیمتهای ما هست تا بازار جهانی!
    اکثر قطعات جدید رو هم ندارن و کلا این عربا چیز زیادی از سخت افزار نمی دونند!(تعطیل)

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل اینه که دوستان من این بنده خدا با اتوبوس و قطار نمیره بلکه با هواپیما میره و آوردن قطعات با هواپیما توی گمرک هزارتا دردسر داره ، لبتاپ نیست که بخواد جعبش رو بندازه دور یا بگه برای مصرف شخصی آوردم

این قیمت ها در بازار هیچ جای دنیا قابل خرید نیست ، قیمت خام این محصول 280 دلار هست و فقط برای عمده فروش ها این قیمت تمام میشه
    نه تنها ایران بلکه تمام بازار دنیا به این صورت هست
    مگر اینکه از شرکت های بزرگ کیس رو به طور کلی بخرید مانند Dell

به این علت که وقتی محصول وارد بازار میشه توسط شرکت های واسطه وارد میشه و به نوعی قیمت ها دستخوش تغییرات میشه ،
    یه نمونه ساده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس شما مطمن باشید حداکثر تفاوت قیمت 100 تا 150 هزارتومن هست که به احتمال زیاد جریمه گمرک می خوره و همین میشه ، تازه اخرش اینه که از این گارانتی الکی ها که تو ایران میدن دیگه بهتون نمیدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آها متوجهههههههههههههههه شدم ممنونم ازتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •