سلام به تمامی دوستان
میخواستم سوال کنم که چطوری میشه یک آیدی راجرز ساخت
البته مستر
rogers.yahoo.com
باتشکر
سلام به تمامی دوستان
میخواستم سوال کنم که چطوری میشه یک آیدی راجرز ساخت
البته مستر
rogers.yahoo.com
باتشکر
دوست عزیز تا انجا که من خبر دارم ...rogers خودش یکی از زیرمجموعه های یاهوست ... که برا خودش امکاناتی خاصی را در اختیار کاربران قرار میده که به شخصه هیچ وقت ازش استفاده نکردم....شما کافیه تو خود یاهو یک اکانت داشته باشی و درحالی که sing-in هستی، به همین rogers.yahoo.com برو تا بتونی از امکاناتی که برا کاربران گذاشته استفاده کنی...
دوست گلم میتونی بیشتر منو راهنمایی کنی![]()
سلام واي نميتونم يك ايدي راجرز بسازم . يكي راهنمايم كنه . وقتي sign up ميشم number key ميخواد و number user name من بايد چه كار كنم؟
دوستان اينو از سرتون بيرون كنيد كه بريد تو سايت خود راجرز و از ساين آپ يوزر بسازيد!!
چون همونطور كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند اين كار 2تا شماره سريال ميخواد كه همچين چييزي رو هيچ ايراني نداره.
و حالا ميخوام بگم كه پس ايراني ها كه راجرز دارن از كجا ميارن!!
بعضي ايراني ها ميان اي دي مستر هاي خارجي هارو كرك ميكنن و اونارو ميفروشن.سپس كسي كه اونو ميگيره ميتونه با استفاده از ساب هاش(زير شاخه هاش)اي دي هاي راجرز ديگه هم بسازه كه تعدادش بستگي به اي دي مستر داره.از 4ساب داريم تا 10ساب
دوستاني اگه كسي هست با اين شرايط كه توضيح دادم هنوز مايل به دريافت اي دي راجرز هست همينجا بگه تا من راهنمايي كنم
انگار ديگه كسي راجرز نميخواد!!!!
سلام دوست عزيز من تا اينجا ممنونم كه راهنماييم كردي . ولي اين كار زيا وقت ميگره كه بخوايم يه ايديو كرك كنيم يا...
حالا از خيرش ميگزريم ديگه....![]()
خب شما ميتوني از كساني كه كرك ميكنند خريداري كني.البته من مستر واسه فروش ندارم ولي اگه تك اي دي بخواي ميتونم كمكتون كنم
شما اگه اي دي مستر بگيري بستگي به ساب هاش ميتوني بازم اي دي راجرز بسازي.بعني اگه اي دي مستر 8ساب گرفتي ميتوني با اون اي دي مسترت 8تا اي دي راجرز بسازي با هر نامي كه دوست داشتي.(البته قيمت مستر مسلما" گرونتر از يه دونه تك اي ديه)
حالا منظورم از تك ايدي اين بود كه من مستر واسه فروش ندارم اما اگه يه دونه اي دي راجرز بخواي ميتونم از ساب هاي مسترم واست بسازم و بهتون بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)