تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: راهنمايي براي رفع مشكل blue screen

داره خودمونی میشه hostironi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض راهنمايي براي رفع مشكل blue screen

سلام
    مشكل blue screen دارم نمي دونم از كجاست. بعضي اوقات مثلا تازه ويندوز روشن شده. يا دارم فيلم مي بينم يا حتي هيچ كار خاصي انجام نمي دم و فوقش ياهو مسنجر باز هست. يك دفعه صفحه آبي مي ياد قبل اين كه بتونم بخونم چي نوشته ريست مي شه. دوباره مي ياد بالا. سيستمي كه از صبح تا شب روشن 1 تا 2 بار در روز داره اينجوري ميشه
    ويندوز xp sp2
    رم 4gig 1066 corsair
    بوردم كه گيگا ep43-ds3l هست
    هاردم ide هست قديميه. احتمالش هست كه از هارد باشه؟

رم ها رو با memtest تست كردم هيچ اروري نداد. يك جا خوندم كه ولتاژ رم گفته بودن بالا ببرن. الان تو بايوس رو حالت auto هست. كه زده 1.8 به نظرتون ولتاژ بالاتر ببرم؟

راستي يه مشكل با لن هم دارم لن شناخته مي شه و توي device manager هم هست. ولي وقتي كابل لن مودم وصل مي كنم چراق لن مودم روشن نمي شه. حتي وقتي كابل لن وصل مي كنم پيغام مي ده كه كابل وصل شد اما از ارتباط خبري نيست

2. این کاربر از hostironi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این مشکل blu screen دلیل های زیادی داره
    یک دلیلش رم و هارده
    دلیل بعدی ویندوز و ویروس
    رسیدن ولتاژ کم به قطعات سیستم که این به خاطر ضعیف بودن پاور میتونه باشه
    بیش از حد کار کردن یک قطعه از سیستم و....
    شما اولین کاری که باید بکنید اینه که ویندوز رو عوض کنید ببینید موقع نصب ویندوز blie screen میاد یا نه ویندوز نصب شد اسکن ویروس حتما بکنید
    کار بعدی که باید انجام بدید تست هارده بعضی از این blue screen ها به خاطر مشکلات هارده با یه نرم افزار مثل hdd regenerator
    اینکارو بکنید من خودم یه هارد داشتم که دائم blu screen میداد با این نرم افزار درستش کردم
    کار بعدی عوض کردن جای رمه و چک کردن با یه رم دیگه درسته بعضی اوقات با بالا تر بردن ولتاژ رم این مشکل حل میشه
    ولی اگه تو این کار اشتباه کنید به اسلات های حافظه آسیب وارد میکنید
    میتونه از ضعیف بودن پاور باشه با یه پاور قوی امتحان کنید
    برای مورد دومی که مربوط به lan هست ممکنه کابل مشکل داشته باشه
    ببینشد از تو setup لن disable نباشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پاور 685 گرين هست كه تازه خريدم. فكر نكنم از اين باشه. پاور زيادم هست. سي پي يو هم 8400 هست گرافيك هم فعلا 9400 هست.
    كلا اين سيستم تازه جمع كردم. تازه هم ويندوز نصب كردم. موقع نصب ويندوز هم هيچ اروري نداد. غير از هارد و كيس همه چي عوض شده.

حالا يه بار ديگه ويندوز عوض مي كنم. هارد چك كنم ببينم چي مي شه.

داخل بايوس هم يه onbord lan هست كه enable هست. يك گزينه هم هست كه كابل چك مي كنه كه اونجا ميزنه short تو دفترچه مادر بورد كه مي زنه اين يعني مشكل از كابل ولي من تو سيستم قبلي از همين كايل استفاده مي كردم هيچ مشكلي هم نبود.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من هم این مشکل رو دارم:
    من به تازگی سیستمم رو عوض کردم . مشخصات سیستم :
    m.b : ep45t-ud3lr
    ram:2 g dual geil
    cpu : core 2 dou 7500
    vga : ati 4770
    من بعد از اسمبل و نصب ویندوز بایوسم رو با نرم افزار داخل دی وی دی مادربرد آپدیت کردم و بعد از اون دچار مشکل شدم . ولی بعضی وقتها سیستمم بالا میاد و بعضی وقتها نه . با ارور صفحه آبی 0x0000007e و 0x0000004e هم مواجه میشم . نمیدونم مشکل از چیه هارد ، مادربرد یا ... . در ضمن بعضی وقتها داخل ویندوز هم ریست میشه .
    ممنون از کمکتون

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ببخشید که اسپم می دم . ولی مثه اینکه کسی اینجا سر نمی زنه و مجبورم که این کارو بکنم

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

دوستان مشکلم تغییر کرده :
    1- وارد ویندوز میشم با ارور های dont send زیادی مواجه میشم و در آخر با ریست مواجه میشم .
    2- ویندوز لود میشه ولی قبل از صفحه خوش آمد ریست میشه .
    3 - ویندوز بالا میاد و هنگام اجرای بازی های سنگین ریست میشه .
    4- ویندوز اجرا میشه و هیچ مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببخشید که اسپم می دم . ولی مثه اینکه کسی اینجا سر نمی زنه و مجبورم که این کارو بکنم

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

دوستان مشکلم تغییر کرده :
    1- وارد ویندوز میشم با ارور های dont send زیادی مواجه میشم و در آخر با ریست مواجه میشم .
    2- ویندوز لود میشه ولی قبل از صفحه خوش آمد ریست میشه .
    3 - ویندوز بالا میاد و هنگام اجرای بازی های سنگین ریست میشه .
    4- ویندوز اجرا میشه و هیچ مشکلی ندارم
    سلام

دوست عزیز با این توضیخاتی که شما دادید بنظر من بهتره شما یکبار ویندوزتون رو عوض کنید!

8. این کاربر از its me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مشكل منم همچنان باقي هست
    رم ها رو با memtest چك كردم اروري نداد
    هارد با hdd regenerator تست كردم اروري نداد
    ويندوز عوض كردم. موقع نصب ويندوز هيچ اروري نداد. ولي همچنان روزي يكي 2 بار وقتي دارم كار مي كنم blue screen دارم
    ويروسم ندارم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    برای حل این مشکل اول باید بدونیم که مشکل از چیه .
    برا اینکار من از نرم افزار whocrashed استفاده کردم .این نرم افزار رو دانلود کنین . چند کلیوبایت بیشتر نیست . بعد نصب کنید .
    بعد از system propertise ویندوز تب advenced قسمت startup and recovery روی setting کلیک کنید. بعد در قسمت write debugging information گزینه ی small memory dump رو انتخاب کنین .
    حالا نرم افزار رو اجرا کنین و روی آنالیز کلیک کنین . شروع به دانلود یه فایل چند مگی میکنه .
    وقتی صفحه آبی می آد یک فایل dump در سیستم ذخیره می شه که علت کرش رو داره . این نرم افزار این فایل رو آنالیز میکنه و علتش رو به ما میگه . بعد می شه حلش کرد . حتی اگه ارور از ویندوز بود با استفاده از اروری که داده و سرچ اسم ارور تو اینترنت می شه با دانلود یه فایل چند کیلوبایتی از سابت مایکروسافت این مشکل رو حل کرد و نیازی به تعویض ویندوز نباشه .
    لینک دانلود نرم افزار
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل من از ویندوزبود . ویندوز من ویستا اورجیناله . اما حتی با تعویضش هم مشکلم حل نمی شد و صفحه آبی باز می اومد . با این نرم افزار من مشکل رو پیدا کردم و یه فایل چند کیلوبایتی از مایکروسافت گرفتم . از اون به بعد هر موقع ویندوز رو عوض میکنم این فایل رو هم نصب میکنم .

اگه سوالی بود بپرسین .

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    برای حل این مشکل اول باید بدونیم که مشکل از چیه .
    برا اینکار من از نرم افزار whocrashed استفاده کردم .این نرم افزار رو دانلود کنین . چند کلیوبایت بیشتر نیست . بعد نصب کنید .
    بعد از system propertise ویندوز تب advenced قسمت startup and recovery روی setting کلیک کنید. بعد در قسمت write debugging information گزینه ی small memory dump رو انتخاب کنین .
    حالا نرم افزار رو اجرا کنین و روی آنالیز کلیک کنین . شروع به دانلود یه فایل چند مگی میکنه .
    وقتی صفحه آبی می آد یک فایل dump در سیستم ذخیره می شه که علت کرش رو داره . این نرم افزار این فایل رو آنالیز میکنه و علتش رو به ما میگه . بعد می شه حلش کرد . حتی اگه ارور از ویندوز بود با استفاده از اروری که داده و سرچ اسم ارور تو اینترنت می شه با دانلود یه فایل چند کیلوبایتی از سابت مایکروسافت این مشکل رو حل کرد و نیازی به تعویض ویندوز نباشه .
    لینک دانلود نرم افزار
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل من از ویندوزبود . ویندوز من ویستا اورجیناله . اما حتی با تعویضش هم مشکلم حل نمی شد و صفحه آبی باز می اومد . با این نرم افزار من مشکل رو پیدا کردم و یه فایل چند کیلوبایتی از مایکروسافت گرفتم . از اون به بعد هر موقع ویندوز رو عوض میکنم این فایل رو هم نصب میکنم .

اگه سوالی بود بپرسین .
    اين پيغام داد

This was likely caused by the following module: memory_corruption
    Bugcheck code: 0x4E (0x99, 0x0, 0x1, 0x0)
    Error: PFN_LIST_CORRUPT
    Dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini030510-02.dmp

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این ارور مربوط به مموری یا یکی از درایور هاست .
    من سرچ کردم . علت های مختلفی می تونه داشته باشه .
    اول بهتره رم هاتون رو چک کن . یه بار درشون بیارین ، دوباره بزارین . چند نفر مشکلشون از همین بود.
    اگه موقع گیم یا انجام کارای سنگین blue screen میآد . ممکنه مشکل گرم شدن cpu داشته باشین.
    یا اینکه از یکی از درایورهاتون باشه که باید آپدیت شه .خصوصا اگه ویندوزتون ویستا یا سون باشه این مورد احتمالش زیاده و اینکه کی bluescreen می آد مهمه و می تونه کمک کنه که بدونین مشکل دقیقا از چیه !
    اینا رو چک کنین اگه نشد شما خودتون هم سرچ کنین .موارد زیادی هست مطمئن باشین به جواب می رسین.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •