سلام
شما كدومو پربارتر ميدونين؟ و موثر تر كدوم ميتونه باشه؟
اينكه از نرم افزار هاي آموزشي استفاده كنيم و در ين راه هم پشت كارداشته باشيم و پيوسته گي
يا اينكه در كلاسها و آموزشگاهها شركت كنيم؟
ممنون
شركت در كلاسها و آموزشگاهها
استفاده از نرم افزار هاي آموزشي زبان به طور منظم و پيوسته با پشتكار
سلام
شما كدومو پربارتر ميدونين؟ و موثر تر كدوم ميتونه باشه؟
اينكه از نرم افزار هاي آموزشي استفاده كنيم و در ين راه هم پشت كارداشته باشيم و پيوسته گي
يا اينكه در كلاسها و آموزشگاهها شركت كنيم؟
ممنون
سلام
به نظر بنده تو هرچي كه پشت كار باشه نتيجه بهتر ميده
چه كلاس باشه چه خودآموزي
البته كلاس آموزشي با ايجاد زمانبندي آموزشي ، كار رو بهتر ميكنه
من دوست دارم خوش بین باشم و بگم با پشتکار و تلاش و پیوستگی (و چند تا صفت روحیه بخش دیگه!) میشه از طریق خودآموزی هم به نتیجه رسید، اما ظاهراً دنیا بدبینانه تر از این حرفا پیش میره ..
البته از روی گزینه های نظرسنجی میشه حدس زد که شما انتخابت رو کرده ای (شوخی می کنم البته.) .. اما بهرحال شک دارم عده زیادی از دوست بتونن با خودآموزی به اون مقدار کارآیی حاصل از کلاس رفتن برسن ..
هرچند این وسط میشه بحث کرد که: اگه سطح زبان شما بالاتر از متوسط باشه، خودآموزی امکان موفقیت بیشتری داره -- شاید بد نباشه اگه برای یه مقطع کوتاه خودآموزی رو امتحان کنی و ببینی نتیجه می گیری یا نه .. مشکل زبان اینه که مقطع کوتاهش میشه فرضاً 4-5 ماه!!! .. بهرحال اگه از نظر زمان محدودیت نداری، ضرر نداره.
حالا كدوم نرم افزار هست كه با شرايط گزينه 2 ميتونه ما رو به سرمنزل مقصود برسونه؟
نرم افزارها بدرد نمیخورن . اگر میخوای خود آموز کار کنی از کتاب های معتبر (کمبریج) استفاده کن.
مثل 504 و سری Cambridge in Use
سر کلاسهاي آموزشي دانش آموز با دانش آموزان ديگه ارتباط برقرار ميکنه و اطلاعات به صورت دو سويه رد و بدل ميشه ... حسن کلاس اينه
به نظر من کلاس يه نمه بهتر از خود آموزيه ... اونم واسه خودش يه مزايايي داره قطعاّ
راستي الان همونطور كه خودتونم ميدونيد ، مراكز آنلاين آموزشي اي هستن كه اين مشكل ايجاد ارتباط رو بر طرف ميكنن
مثله اينكه اين دو مقوله نتيجش يكيه چون نظر سنجي هم فعلا 50 50 هستش
رفیق با شرکت 10نفر که آمار نمیگن!
فعلا نظر سنجی بالا جواب نمیده.
اما در کل بنظر من شرکت در آموزشگاه و کلاس و... خیلی بهتر از خودآموز هستش حالا از هر منظوری که بگید.
با مطلب بالا موافقم من خودم دوسال هست کتاب های کیمبریج (سری in use ) استفاده مکینم نتیجه گرفتم
اموزش های BBC عالی هست مثل BBC Talk About English ، BBC 6 Minute English ، BBC How to .. و بقیه
فیلم های که دوستشون داری که بتونی چندین بار ببینی و روش های این چنینی
نرم افزار ها یک مشت تبلیغ هستند نتیجه خوبی بهت نخواهند داد
تمامی موارد بالا به شرطی هست که یک تسلط نسبی به زبان داشته باشی
اصولا کلاس ها تا یک مدتی جواب میدن بعد از اون دیگه یکنواخت میشه اگر مبتدی هستی با کلاس شروع کن
در ضمن از هر روشی که بخواهی استفاده کنی باید پشتکار داشته باشی وگر نه فایده ای نداره
فرض کنید که من انگلیسی رو فقط واسه دیدن فیلمهای جدید و قدیمی و سریالهایی که زیرنویس نشدن احتیاج دارم
اگه بخوام برم کلاس
چقد طول میکشه تا من به سطحی برسم که بتونم فیلمها رو بدون زیرنویس فارسی ببینیم ( یا با زیرنویس انگلیسی ببینم )
THANX
درضمن بچه ها
من یکم بگی نگی حافظم ضعیفه ( درسم خوبه ها )
طوری که بعضی مواقع یه خیابون رو 10 بار میرم و واسه بار 11هم نمیتونم پیداش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)