تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: اینجا کسی میکس ریل تایم یا ادیوس رو یاد نداره ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rasoolsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض اینجا کسی میکس ریل تایم یا ادیوس رو یاد نداره ؟؟؟؟

سلام.کسی تا حالا ریل تایم کار نکرده ؟؟؟؟با ادیوس یا لیکوئید؟؟؟؟آرش ایرونی کجایی که جات خالیه !!!!

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    جاي آرش كه خاليه
    منظور شما از ميكس ريل تايم چيه وقتي شما پروژه تون رو با پلي كردن ببيني ميگن ريل تايم حالا مشكل شما چيه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزیز من.کی بهت گفته که ریل تایم یعنی play کردن پروژه؟؟؟؟؟ریل تایم یعنی با استفاده از کارتهای تدوین حرفه ای و یه سیستم قدرتمند تصویر دوربین هاتو وارد نرم افزار تدوین کنی و همزمان بهش افکت یا فیلتر یا زیرنویس بدی و بدون رندر خروجی بگیری .به این میگن میکس ریل تایم و یا میکس خطی . شما اگه ایام محرم دقت کرده باشی شبکه 3 تو یه صفحه یه طرف پخش زنده از کربلا بود و یه طرف عزاداریهای ایران رو نشون میداد و این دو تصویر داخل یه قالب بود.اینکارو با استفاده از کیس های تدوین لیکوئید انجام میدن به صورت ریل تایم. داش علی من یه ساله با صدا سیما کار میکنم اینقده هم بوق نیستم داداش !!!! یا علی

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز شما اگه بخواي ميكس غير خطي انجام بدي انوقت چطور ريل تايم هستش اصلا هنوز كارتي نيومده كه بتونه همزمان كه تصوير رو توي كامپيوتر بريزه بتوني بهش ف ي لتر و غيره بدي اوني كه توي صدا و سيمايي كه تو توش كار كردي كارت ميكس نيست دستگاههاي ميكس خطي هستند كه چندين دستگاه يا دوربينو بهش وصل مي كني
    منظور من از پروژه اينه كه شما وقتي چندين افكت و ف ي ل تر و به فايل تصويريت بدي بتونه راحت و بدون گير كردن و رندر گرفتن تصوير خروجي بده بهش ريل تايم مي گن
    داش علی من یه ساله با صدا سیما کار میکنم اینقده هم بوق نیستم داداش !!!!
    بعد در مورد حرف آخرت كه قضاوتت خيلي بي منطق بود و جاي تاسف داره شما كه همه چيز رو مي دوني و همكار صدا و سيما هم كه هستي ديگه چرا سوالاتو از ما مي پرسي
    يا حق
    Last edited by علي طهماسبي; 06-03-2010 at 14:45.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . من یه سری توضیحاتی بدم واسه کسانی که فرق کارت میکس و کارت کپچر رو نمیدونن !!!!!
    کارت هایی وجود دارن به اسم کارت میکس که قیمتهای بالایی دارن از 600 تا 2 میلیون که این کارت ها رو روی یه سیستم پرقدرت سوار میکنن.این کارت ها

که به عنوان مثال میشه از Canopus EDIUS SP نام برد دارای قدرت بالایی هستند که میتونن به کمک سیستم قدرتمندی که روش نصب هستند از 3 تا 7 لایه بدون رندر کار تدوین رو انجام بدن.یعنی شما میتونین با استفاده از افکتهای شاخه ی GPU که در ادیوس هستن همزمان میکس انجام بدین.این افکتها مخصوص میکس ریل تایم میباشند و بوسیله ی کارت میکس شما میتونین خروجی بگیرین از پروژه (همزمان).
    و اما در جواب استاد طهماسبی
    صدا و سیما با ادیوس برای ریل تایم کار نمیکنه.چون اوید قویتر از ادیوس هست در ریل تایم .و اینکه شما اگه تونستی یه نفرو پیدا کنی که تونسته باشه از مونتورای(میکس کننده) حرفه ای صدا و سیما مثل کاظمی یا محمدی راهنمایی گرفته باشه پیش من یه جایزه داری !!!
    لطفا قبل از اظهار نظر یه سرچ توی سایت ها بکنید و ببینید که خیلی وقته که این کارتها به بازار اومده
    و اما در مورد کیس های لیکوئید در صدا و سیما لطفا حرف منو عوض نکن.من نوشتم کیس هاس لیکوئید نه کارت میکس و جهت اطلاعتون باید بگم اون کیس ها تشکیل شده اند از قطعات همون کیس معمولی اما قدرتمند + کارت تدوین لیکووید+کیبورد تدوین لیکوئید که با مارک لیکوئید عرضه میشه و 3.5 میلیون قیمتشه.
    Last edited by rasoolsm; 06-03-2010 at 17:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . من یه سری توضیحاتی بدم واسه کسانی که فرق کارت میکس و کارت کپچر رو نمیدونن !!!!!
    کارت هایی وجود دارن به اسم کارت میکس که قیمتهای بالایی دارن از 600 تا 2 میلیون که این کارت ها رو روی یه سیستم پرقدرت سوار میکنن.
    ببينيد دوست عزيز كارت ميكسي كه من دارم از شركت Canopus در مدل nx هست و مي دونم كه سيستمشون چطوريه
    یعنی شما میتونین با استفاده از افکتهای شاخه ی GPU که در ادیوس هستن همزمان میکس انجام بدین.این افکتها مخصوص میکس ریل تایم میباشند و بوسیله ی کارت میکس شما میتونین خروجی بگیرین از پروژه (همزمان).
    در مورد افكتهاي شاخه gpu و افكتهاي ويتاسين و اكسپلود اولين گزينه كارت گرافيكه يعني هرچي گرافيك قويتر باشه سرعت پخش و ريل تايم بود بيشتره كارت در اين مورد كمتر مي تونه كمك كنه
    و اما در مورد کیس های لیکوئید در صدا و سیما لطفا حرف منو عوض نکن.من نوشتم کیس هاس لیکوئید نه کارت میکس و جهت اطلاعتون باید بگم اون کیس ها تشکیل شده اند از قطعات همون کیس معمولی اما قدرتمند + کارت تدوین لیکووید+کیبورد تدوین لیکوئید که با مارک لیکوئید عرضه میشه و 3.5 میلیون قیمتشه.
    يعني شما ميگيد كه كيسهاي ليكوئيد همزمان مثلا 5 يا 000 دوربين يا ... رو ساپورت و تصاوير رو تدوين مي كنه و خروجي ميده جالبه
    دوست عزيز شايد از سيستمهاي ليكوئيد استفاده كنند ولي در ميكس غير خطي بعداز اعمال كارها وقتي كه خروجي دادند (چندين كيس) به دستگاههاي ميكس خطي وصل ميشن و در دستگهاهاي ميكس خطي كه شبكه آموزش درمورد اونها توضيحاتي داد تصاوير رو با هم مچ مي كنند فكر كنم ادامه بحث هم ديگه ضرورتي نداشته باشه
    يا حق
    Last edited by علي طهماسبي; 08-03-2010 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توضیحاتم کامل بود و با کمی تحقیق تو اینترنت میتونی اطلاعاتتو ببری بالا دوست من !!! یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی نبودم و در جریان بعضی از تاپیکها نبودم و نمیخواستم زیرخاکی بالا بیارم ولی باید عرض کنم که جناب طهماسبی درست گفته اند.
    میکس خطی ( بصورت میکس سر صحنه و غالبا دستگاهی ) و میکس غیر خطی ( بصورت سیستمی و رایانه ای ) صورت می گیرد.
    از کارتهای ادیوس برای غیر خطی استفاده می شود و من هم حدود 12 سال است که با کارتهای پیناکل - متروکس و ادیوس کار کردم و در استودیوی دوستان تهیه کننده سیما هم اوید و ... دیده ام و کار خطی انجام نمی دهند.
    لطفا حرمت هم را نگه داریم .....

9. 3 کاربر از mh2002ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی نبودم و در جریان بعضی از تاپیکها نبودم و نمیخواستم زیرخاکی بالا بیارم ولی باید عرض کنم که جناب طهماسبی درست گفته اند.
    میکس خطی ( بصورت میکس سر صحنه و غالبا دستگاهی ) و میکس غیر خطی ( بصورت سیستمی و رایانه ای ) صورت می گیرد.
    از کارتهای ادیوس برای غیر خطی استفاده می شود و من هم حدود 12 سال است که با کارتهای پیناکل - متروکس و ادیوس کار کردم و در استودیوی دوستان تهیه کننده سیما هم اوید و ... دیده ام و کار خطی انجام نمی دهند.
    لطفا حرمت هم را نگه داریم .....
    سلام دوست عزیز.من هم قصد توهین به کسی رو ندارم و نداشته ام.قبول دارم که به جای غیر خطی به اشتباه نوشتم میکس خطی.اما میشه شما بفرمایید کجایه حرف من اشتباه بوده ؟؟؟ سیستم های میکس زنده در صدا و سیما که کارتهای تدوین حرفه ای دارن آیا مگه کارشون میکس زنده نیست ؟یعنی به صورت همزمان خروجی میدن.من که اینجوری دیدم.ولی آقای طهماسبی میگه هنوز کارتی نیست که بتونه همزمان افکت و فیلتر اعمال کنه و همزمان خروجی بده.به نظر شما این حرف درسته ؟؟؟؟ اگه شما تجربه ی بیشتری داری خوشحال میشم اگه اشتباه میگم درستش کنی.اینجا همه قصدشون کمک به هم هست.اگه بدونم اشتباه کردم حتما از آقای طهماسبی عذرخواهی میکنم.منتظر جوابتون هستم
    Last edited by rasoolsm; 03-04-2010 at 08:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آقای طهماسبی درست می گویند.
    ولی کارتهایی هست که قطعات دیگری نیز به صورت اکسترنال به آنها وصل می شوند و دیگر جنبه غیر خطی ندارند.
    خود شرکت کانوپوس هم از این سیستم ها دارد و سالهای قیل بروشوری از آن را دیده بودم ولی کارکردش را نمی دانم به چه صورت است چون در ایران همان دستگاه های میکس خطی برای اینگونه کارها مقرون به صرفه هستند.
    و در ایران اصولا شرکت سروش از این گونه دستگاه ها با قیمتی بالای 25 میلیون وارد می کند.
    موفق باشید.

12. این کاربر از mh2002ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •