تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: مشـــاوره بــرای خریــد MP3 Player (تا سقف 300 تومن)

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض مشـــاوره بــرای خریــد MP3 Player (تا سقف 300 تومن)

سلام خدمت دوستان عزیز این بخش ..

بنده طی مشورتهایی که با محمد عزیز ( seymour ) داشتم ، رسیدیم به گزینه Xfi2 و قصد خرید قطعی ش رو هم داشتم ..
    و خوب چون حجم خیلی واسه م مهمه ، 32 گیگش رو انتخاب کرده بودم .. ( با توجه به اینکه رم میخوره و میتونم یه کارت 16 گیگ هم سرفرصت بندازم روش و حجم رو برسونم به 48 گیگ .. )
    اما وقتی قیمتش رو یکی از دوستان از پاساژ رضا واسه م گرفت ، یه مقداری نامتعارف بود ! .. 295 تومن .. !

دیگه دوباره مزاحم محمد نشدم و گفتم یه تاپیک بزنم تا همه دوستان هم کمک کنن و هم دوستانی که مورد مشابهی دارن ، استفاده کنن ..

خوب .. اولویتهای من فقط کیفیت عالی صدا و حجم بالا هست ...
    یعنی اصلا اگه تصویری پخش نکنه هم واسه م مهم نیست ! .. ( که البته گویا توی این رنج قیمت همه تصویریه م پخش میکنن .. کلا منظورم شدت اولویتهام بود ! .. )

سوالی که دارم اینه که حالا که میخوام تا 350 ( خود پلیر + کاور + شارژر ) پول بدم ، مورد بهتری با این شرایط برای من بهتر از Xfi2 وجود داره ؟

من توی همین چند روز قصد تهیه ش رو دارم .. ممنون میشم منو از نظر خودتون بی نصیب نذارید ..

2. این کاربر از ElmO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ببین من تو پیام خصوصی بات صحبت کردم حالا که میگی حجم بالا من پرسیدم تا 16 گیگ رم رو 100٪ ساپورت میکنه از اون بالاتر رو سیمور جان میدونه؟؟؟؟؟
    قیمتی که مدنظر منه خیلی کمتر از این قیمتیه که بالا گفتی!!!!!!!!!!

4. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز این بخش ..

رسیدیم به گزینه Xfi2 و قصد خرید قطعی ش رو هم داشتم ..
    و خوب چون حجم خیلی واسه م مهمه ، 32 گیگش رو انتخاب کرده بودم .. ( با توجه به اینکه رم میخوره و میتونم یه کارت 16 گیگ هم سرفرصت بندازم روش و حجم رو برسونم به 48 گیگ .. )
    اما وقتی قیمتش رو یکی از دوستان از پاساژ رضا واسه م گرفت ، یه مقداری نامتعارف بود ! .. 295 تومن .. !

دیگه دوباره مزاحم محمد نشدم و گفتم یه تاپیک بزنم تا همه دوستان هم کمک کنن و هم دوستانی که مورد مشابهی دارن ، استفاده کنن ..

خوب .. اولویتهای من فقط کیفیت عالی صدا و حجم بالا هست ...
    یعنی اصلا اگه تصویری پخش نکنه هم واسه م مهم نیست ! .. ( که البته گویا توی این رنج قیمت همه تصویریه م پخش میکنن .. کلا منظورم شدت اولویتهام بود ! .. )

سوالی که دارم اینه که حالا که میخوام تا 350 ( خود پلیر + کاور + شارژر ) پول بدم ، مورد بهتری با این شرایط برای من بهتر از Xfi2 وجود داره ؟

من توی همین چند روز قصد تهیه ش رو دارم .. ممنون میشم منو از نظر خودتون بی نصیب نذارید ..

با توجه به اهمیت حجم برات من فکر نمی کنم گزینه بهتری باشه .. اگه خیلی فکر کنیم، S9 فرضاً هست که 32 گیگش 370-380 تومن باید باشه ...

ضمناً به این نکته ظریف (که البته شاید مشکل خیلی ها نباشه -- حداقل من کمتر دیده ام که گزارش بشه -- شاید چون هیچکس حافظه دستگاهش رو پر نکرده!) توجه کن که ادغام سازی کارت حافظه xfi2 محدودیت های خودش رو داره .. در واقع حافظه جانبی دستگاه مثل یه حافظه جدا کار می کنه و اینطور نیست که دقیقاً با حافظه داخلی دستگاه یکپارچه باشه .. این فاجعه نیست یا دقیقاً یه نقطه ضعف نیست .. اما بهرحال فرضاً شاید اگه اهل پلی لیست درست کردن باشی اذیت کنه قدری .. من فکر می کنم بیشتر به این برگرده که شما همین الان اگه دستگاه دستت باشه میخوای چقدر آرشیو بریزی روش؟ .. آیا فکر می کنی در آینده اون کارت حافظه نیازت بشه یا همین الان هم بیشتر از حافظه دستگاه آرشیو داری؟ ... من فکر نمی کنم این مساله مشکلی ایجاد کنه . صرفاً گفتم که گفته باشم!

6. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببخشید بنده هم جسارت میکنم و با اجازه نظرم رو میگم ...
    مجتبی جان نمیخوام نظرم رو بهت تحمیل کنما اما تو که فیلم برات مهم نیست با این حساب یه پلیر 16 گیگی راحت بکارت میاد .. چرا انقدر به دنبال حجم بالا هستی ؟

خودت میدونی منم مثل خودت خوره موسیقیم اما 16 گیگ برام کفایت کرده

من الان فیلمم ریختم رو پلیرم کلا شده 8 گیگ .. یعنی نصف حجم 16 گیگم رو گرفته .. شما قرار نیست که کل آرشیوت رو بریزی تو پلیرت.. مسلما آهنگهایی که دوست داری رو میریزی که 16 گیگ به نظرم جوابگوت خواهد بود .. 16 گیگ برای mp3 خیلیه ها !

با اینکه خودم creative zen xfi رو دارم اما اصلا بهت توصیه نمیکنم 32 گیگش رو با این قیمت بالا بخری ..
    تا 16 گیگ رو توصیه میکنم اما بیشتر از اون رو با تجربه ای که دوستان دارند باید بری سراغ s9
    اگه cowon s9 رو میخوای بخری من با یکی از دوستانم در موردش صحبت کردم خیلی ازش راضی هستش اتفاقا جناب سیمور ایشون رو در این زمینه راهنمایی کرده بودند .. البته ایشون فقط در کنار پولی که برای این محصول داده 70 هزار هم برای هدفونش داده و یه هدفون حرفه ای کریتیو رو خریده انداخته روش .. بهرحال قیمتی که داری میپردازی حیفه سراغ گزینه قویتر نری (حداقل در این انجمن بارها دیدم از s9 خیلی تعریف شده)

اگر مثل من بودجت تا 200 هزار بود ... xfi2 رو همانطور که دوستان بارها گفتند گزینه مناسبیست

8. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

ببین من تو پیام خصوصی بات صحبت کردم حالا که میگی حجم بالا من پرسیدم تا 16 گیگ رم رو 100٪ ساپورت میکنه از اون بالاتر رو سیمور جان میدونه؟؟؟؟؟
    قیمتی که مدنظر منه خیلی کمتر از این قیمتیه که بالا گفتی!!!!!!!!!!
    خوب من فیمت رو براساس خواسته هام در نظر گرفتم
    حجم بالا + کیفیت بالا = قیمت بالا : دی

با توجه به اهمیت حجم برات من فکر نمی کنم گزینه بهتری باشه .. اگه خیلی فکر کنیم، S9 فرضاً هست که 32 گیگش 370-380 تومن باید باشه ...

ضمناً به این نکته ظریف (که البته شاید مشکل خیلی ها نباشه -- حداقل من کمتر دیده ام که گزارش بشه -- شاید چون هیچکس حافظه دستگاهش رو پر نکرده!) توجه کن که ادغام سازی کارت حافظه xfi2 محدودیت های خودش رو داره .. در واقع حافظه جانبی دستگاه مثل یه حافظه جدا کار می کنه و اینطور نیست که دقیقاً با حافظه داخلی دستگاه یکپارچه باشه .. این فاجعه نیست یا دقیقاً یه نقطه ضعف نیست .. اما بهرحال فرضاً شاید اگه اهل پلی لیست درست کردن باشی اذیت کنه قدری .. من فکر می کنم بیشتر به این برگرده که شما همین الان اگه دستگاه دستت باشه میخوای چقدر آرشیو بریزی روش؟ .. آیا فکر می کنی در آینده اون کارت حافظه نیازت بشه یا همین الان هم بیشتر از حافظه دستگاه آرشیو داری؟ ... من فکر نمی کنم این مساله مشکلی ایجاد کنه . صرفاً گفتم که گفته باشم!
    اس9 32 گیگ داره ؟ .. فک کنم حجم ها رو یه جایی دیدم زده بود 4 داره و 8 و 16 .. !
    نه 380 که خیلیه ! .. 350 بود خوب بود : دی

کیفیت اس9 خیلی بهتر از xfi2 هست ؟ .. اونقد هست که به خاطرش بیشتر خرج کرد و حجم کمتر رو پذیرفت ؟! ( در حالت گوش دادن حرفه ای فرض کنیم .. )

راس میگی ؟ .. به نظر من که این فاجعه هست !! .. خیلی بده که حافظه داخلی و خارجی مچ نباشن ..

والا من اینو مطمئنم که با 4 گیگ و 8 گیگ اصلا نمیتونم کنار بیام .. 16 هم احساس میکنم کم باشه واسه م ..
    مثلا مثلا مثلا ! فک کن من اس9 16 گیگ بگیرم ، بعد پر بشه و اذیت کنه این پر شدن ..
    بعد حیفه آدم اینقد پول بده و حرص بخوره !! ( این پول واسه ما زیاده میخوایم یه پی بخریم که یه مدت مدیــــــد بی نیاز شیم ! )
    مگه اینکه اونقد کیفیت پخشش عالی و گل درشت باشه که این نقیصه رو بپوشونه ..

مثلا چی میشد اگه آیپادهای 120 و 160 گیگ ، کیفیتی برابر اینها داشت ؟ ( پر رو ام نه ؟ : دی )

راستی O2 فقط به درد تصویری دوستها میخوره ؟ : دی نه ؟ .. کیفیت موزیکش چطوره ؟

منتظر نظراتتون هستم ..

راستی قبل عید بگیرم بهتره یا بعد عید ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببخشید بنده هم جسارت میکنم و با اجازه نظرم رو میگم ...
    مجتبی جان نمیخوام نظرم رو بهت تحمیل کنما اما تو که فیلم برات مهم نیست با این حساب یه پلیر 16 گیگی راحت بکارت میاد .. چرا انقدر به دنبال حجم بالا هستی ؟

خودت میدونی منم مثل خودت خوره موسیقیم اما 16 گیگ برام کفایت کرده

من الان فیلمم ریختم رو پلیرم کلا شده 8 گیگ .. یعنی نصف حجم 16 گیگم رو گرفته .. شما قرار نیست که کل آرشیوت رو بریزی تو پلیرت.. مسلما آهنگهایی که دوست داری رو میریزی که 16 گیگ به نظرم جوابگوت خواهد بود .. 16 گیگ برای mp3 خیلیه ها !

با اینکه خودم creative zen xfi رو دارم اما اصلا بهت توصیه نمیکنم 32 گیگش رو با این قیمت بالا بخری ..
    تا 16 گیگ رو توصیه میکنم اما بیشتر از اون رو با تجربه ای که دوستان دارند باید بری سراغ s9
    اگه cowon s9 رو میخوای بخری من با یکی از دوستانم در موردش صحبت کردم خیلی ازش راضی هستش اتفاقا جناب سیمور ایشون رو در این زمینه راهنمایی کرده بودند .. البته ایشون فقط در کنار پولی که برای این محصول داده 70 هزار هم برای هدفونش داده و یه هدفون حرفه ای کریتیو رو خریده انداخته روش .. بهرحال قیمتی که داری میپردازی حیفه سراغ گزینه قویتر نری (حداقل در این انجمن بارها دیدم از s9 خیلی تعریف شده)

اگر مثل من بودجت تا 200 هزار بود ... xfi2 رو همانطور که دوستان بارها گفتند گزینه مناسبیست
    ممنون از نظرت میلاد جون

والا من Flac زیاد دارم میلاد .. تا حالا هم خروجی ای نداشتم که بتونم کیفیت فلک رو حس کنم ..
    خودت که میدونی هر ترک فرمت فلک اندازه یه فایل تصویریه .. !
    حجم واسه همین چیزا بیشتر واسه م مهمه .. مطمئنا این 16 گیگ ، با فلک و ام پی تری 320 ممکنه زود پر شه
    میگم ممکنه .. چون شاید همونطور که تو میگی نشه
    بالا هم نوشتم ( صحبتای بالا رو قبل از دیدن پستت نوشته بودم .. ) :

مثلا مثلا مثلا ! فک کن من اس9 16 گیگ بگیرم ، بعد پر بشه و اذیت کنه این پر شدن ..
    بعد حیفه آدم اینقد پول بده و حرص بخوره !! ( این پول واسه ما زیاده میخوایم یه چی بخریم که یه مدت مدیــــــد بی نیاز شیم ! )

تو خودت با s9 موزیک گوش دادی ؟ .. تفاوتش با این xfi که داری چقد بود ؟ ..

آره منم همین تصمیم رو دارم با کمک دوستان میگیرم .. که اگه این کیفیت s9 خیلی دندونگیر هست ، بیخیال 32 گیگ بشم

بازم ممنون ..

منتظرم ..

11. این کاربر از ElmO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون از نظرت میلاد جون

والا من Flac زیاد دارم میلاد .. تا حالا هم خروجی ای نداشتم که بتونم کیفیت فلک رو حس کنم ..
    خودت که میدونی هر ترک فرمت فلک اندازه یه فایل تصویریه .. !
    حجم واسه همین چیزا بیشتر واسه م مهمه .. مطمئنا این 16 گیگ ، با فلک و ام پی تری 320 ممکنه زود پر شه
    میگم ممکنه .. چون شاید همونطور که تو میگی نشه
    بالا هم نوشتم ( صحبتای بالا رو قبل از دیدن پستت نوشته بودم .. ) :

بعد حیفه آدم اینقد پول بده و حرص بخوره !! ( این پول واسه ما زیاده میخوایم یه چی بخریم که یه مدت مدیــــــد بی نیاز شیم ! )

تو خودت با s9 موزیک گوش دادی ؟ .. تفاوتش با این xfi که داری چقد بود ؟ ..

آره منم همین تصمیم رو دارم با کمک دوستان میگیرم .. که اگه این کیفیت s9 خیلی دندونگیر هست ، بیخیال 32 گیگ بشم

بازم ممنون ..

منتظرم ..

مسلما دوستان بهتر از من میدونند

آره خواب xfi2 کاملا بر طبق گفته خودشون از فلک پشتیبانی میکنه ...
    بابا این فلکها رو از کجا گیر میاری از بندای ناشناخته اگر داری به منم لینک بده

cowon s9 .. بنده به شخصه ظاهر این محصول رو بیشتر از zenxfi 2 میپسندم.. هر دو زیبان اما s9 بیشتر به دل من نشسته .. در نظر بگیر که s9 رو باید در رده گرون قیمتها دونست و معمولا در این انجمن حداقل ندیدم زیاد باzen xfi 2 مقایسش بکنند چون از دو رنج متفاوت هستند

از نظر کیفیت صدا با تستی که خودم کردم و نظر دوست خودم: صدای سازها در s9 طبیعیتر از zen xfi 2 هستند .. هر دو کیفیتشون بالاست اما به نظرم در s9 اکولایزرها طبیعیتر عمل میکنند
    و حداقل نظر من این است کیفیتش در این زمینه برتری نسبی داره ..

در مورد کیفیت نباید به یک بار گوش دادن بسنده کرد و بهتر است از کسی که هر دورو برای مدتی داشته این سوال رو پرسید کدوم بهتره .. من فقط یک بار تست کردم و نظرم روگفتم

به شخصه تو مدل خودم تکنولوژی xfi رو خیلی میپسندم و جدا بهش عادت کردم .. و کلا خیلی در واضح شدن صدا و بلندی کمک میکنه بهت

بالاي پلير s9 کلیدهای زیاد و کم کردن صدا رو قرار دادند دیگه اینکه کليد Play-pause در وسط قرار داده شده. تو xfi2 اصلا این کلیدها وجود ندارند و همه چی صددرصد لمسی هستش.. اگه واست مهم باشه این مساله ذکرش کردم تا بدونی..

مجتبی جان با شناختی که روتو دارم هر دو گزینه جوابگوی نیازت خواهند بود .. چون واست حجم خیلی مهمه پس یه جورایی ناچاری در هر شرایطی همون xfi2 روبخری که مسلما راضیت میکنه... راستی گارانتی یادت نره ها الان مثلا من به یه مشکلی برخوردم دارم میبیرم گارانتی پلیر خودم رو ...

اما در آینده پس از خرید یه مبلغی رو هم برای هدفون کنار بزار تا بیشتر لذت ببری

13. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اس9 32 گیگ داره ؟ .. فک کنم حجم ها رو یه جایی دیدم زده بود 4 داره و 8 و 16 .. !
    نه 380 که خیلیه ! .. 350 بود خوب بود : دی

کیفیت اس9 خیلی بهتر از xfi2 هست ؟ .. اونقد هست که به خاطرش بیشتر خرج کرد و حجم کمتر رو پذیرفت ؟! ( در حالت گوش دادن حرفه ای فرض کنیم .. )

راس میگی ؟ .. به نظر من که این فاجعه هست !! .. خیلی بده که حافظه داخلی و خارجی مچ نباشن ..

والا من اینو مطمئنم که با 4 گیگ و 8 گیگ اصلا نمیتونم کنار بیام .. 16 هم احساس میکنم کم باشه واسه م ..
    بعد حیفه آدم اینقد پول بده و حرص بخوره !! ( این پول واسه ما زیاده میخوایم یه پی بخریم که یه مدت مدیــــــد بی نیاز شیم ! )
    مگه اینکه اونقد کیفیت پخشش عالی و گل درشت باشه که این نقیصه رو بپوشونه ..

مثلا چی میشد اگه آیپادهای 120 و 160 گیگ ، کیفیتی برابر اینها داشت ؟ ( پر رو ام نه ؟ : دی )

راستی O2 فقط به درد تصویری دوستها میخوره ؟ : دی نه ؟ .. کیفیت موزیکش چطوره ؟

منتظر نظراتتون هستم ..

راستی قبل عید بگیرم بهتره یا بعد عید ؟؟

در مورد حجم: من یه قاعده ای که اغلب به دوستان میگم "سالی 4 گیگ" هستش... البته خیلی سناریوی شخصی ای هستش؛ ولی ظرف این 6-7 سالی که با پلیرها سرکار دارم جواب داده!.. با فرض اینکه شما هر روز یه آهنگ خوب (10 مگ فرض کنیم) به دستگاهت اضافه کنی تدوین شده!! ... بنابراین سالی 4 گیگ به آرشیوت اضافه میشه ..

با اون حساب شخص که جدی موسیقی رو دنبال می کنه... به نظر من 16 گیگ میتونه راحت جوابش رو بده... و همونطور که رفیقمون گفت، بعدش دیگه برمی گرده به مدیریت آرشیوت روی مدیای دیگه مثل DVD ... اساساً حافظه بالای 16 برای ویدئو هستش .. همون apple هم اون حافظه های بالای 100 رو بخاطر این می زنه که فروش آنلاین فیلم داره؛ در نتیجه میدونه کاربرهاش نیاز پیدا می کنن!

O2 اساساً برای تصویره -- صداش هم عالیه ، اما سایزش بزرگه...

قبل/بعد عید: من شک دارم خیلی فرقی بکنه...

بحث کیفیت: من نمیدونم تجربه شما با پلیرهای رده بالا و هدفون های رده بالا چقدر بوده (یا اگه قبلاً گفتی و من فراموش کرده ام عذر میخوام)، اما فکر می کنم تشخیص تفاوت اکثر مدلهایی که داریم بحث اش رو می کنیم برای کاربری که تازه میخواد بیاد سمت این مدلها زیاد محسوس نباشه ..

در عین حال من هم همچنان فکر می کنم xfi2 برای شما مناسب باشه...

یه گزینه که شاید از این معادله خارجت کنه، D2+ از cowon هستش که فکر کنم 16 گیگش هنوز گیر بیاد (230 تومن) ... کارت هم میخوره.. کیفیت صداش هم عالیه... S9 و xfi2 در واقع نسل بعدی همین مدل هستند (از دو کمپانی مختلف البته -- اما منظور پلیرهای رده متوسط با صفحه لمسی هستش)
    من از تورنت دانلود می کنم اگه flac بخوام.

البته خیلی از flac ها رو صرفاً تراکرهای شخصی منتشر می کنن (یعنی دسترسی به عموم نمیدن و فقط محدود به اعضاء هستش)

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مسلما دوستان بهتر از من میدونند

آره خواب xfi2 کاملا بر طبق گفته خودشون از فلک پشتیبانی میکنه ...

cowon s9 .. بنده به شخصه ظاهر این محصول رو بیشتر از zenxfi 2 میپسندم.. هر دو زیبان اما s9 بیشتر به دل من نشسته .. در نظر بگیر که s9 رو باید در رده گرون قیمتها دونست و معمولا در این انجمن حداقل ندیدم زیاد باzen xfi 2 مقایسش بکنند چون از دو رنج متفاوت هستند

از نظر کیفیت صدا با تستی که خودم کردم و نظر دوست خودم: صدای سازها در s9 طبیعیتر از zen xfi 2 هستند .. هر دو کیفیتشون بالاست اما به نظرم در s9 اکولایزرها طبیعیتر عمل میکنند
    و حداقل نظر من این است کیفیتش در این زمینه برتری نسبی داره ..

در مورد کیفیت نباید به یک بار گوش دادن بسنده کرد و بهتر است از کسی که هر دورو برای مدتی داشته این سوال رو پرسید کدوم بهتره .. من فقط یک بار تست کردم و نظرم روگفتم

به شخصه تو مدل خودم تکنولوژی xfi رو خیلی میپسندم و جدا بهش عادت کردم .. و کلا خیلی در واضح شدن صدا و بلندی کمک میکنه بهت

بالاي پلير s9 کلیدهای زیاد و کم کردن صدا رو قرار دادند دیگه اینکه کليد Play-pause در وسط قرار داده شده. تو xfi2 اصلا این کلیدها وجود ندارند و همه چی صددرصد لمسی هستش.. اگه واست مهم باشه این مساله ذکرش کردم تا بدونی..

مجتبی جان با شناختی که روتو دارم هر دو گزینه جوابگوی نیازت خواهند بود .. چون واست حجم خیلی مهمه پس یه جورایی ناچاری در هر شرایطی همون xfi2 روبخری که مسلما راضیت میکنه... راستی گارانتی یادت نره ها الان مثلا من به یه مشکلی برخوردم دارم میبیرم گارانتی پلیر خودم رو ...

اما در آینده پس از خرید یه مبلغی رو هم برای هدفون کنار بزار تا بیشتر لذت ببری
    ممنون بابت توضیحات خیلی خوبت میلاد جان ..

در مورد فلکها ، همونطور که محمد هم گفت ، منم از تورنت تهیه میکنم ..
    آرشیو خیلی خوبی هست توی تورنتها و اگه شرایطشو داشته باشی کاملا به صرفه ست ..

جدی میگی ؟ .. من همه عکسای s9 رو تقریبا دیدم ولی دکمه هایی که میگی رو ندیدم .. این عالیه ..
    خیلی واسه م مهم بود و اتفاقا همین یه ساعت پیش به دوستم میگفتم حیف که همچین پلیرهایی دکمه های اینجوری روی بدنه شون ندارن ..
    این واقعا خوبه و فک کنم روی انتخابم تاثیر بذاره ! ..
    تو با چشای خودت دیدی ؟ : دی .. با دستای خودت لمس کردی ؟
    خیلی خوب بود که این نکته رو گفتی .. تجسمش هم اذیتم میکرد ! ..

آره خودم هم به این نتیجه رسیدم که هر دو راضیم میکنه ..
    از اینجا به بعد بحث پول و خرجی که میخوام بکنم میاد وسط ..
    اینکه با 300 تومن ( 283 تومن s9 و 295 تومن xfi2 ) کدوم گزینه ارجحه .. با توجه به اینکه هر دو مهر قبولی خوردن !
    16 گیگ s9 یا 32 گیگ xfi2 ... ؟ ..

گارانتی هم حواسم کاملا بهش هست ..
    شاب برای کریتیو و امرتات برای کوون ..

هدفون هم دقیقا .. تو برنامه م یه AKG هست .. مدلش یادم نیست ولی دور و بره 90 بود به گمونم ..
    اصلا نخریدن هدفون مناسب واسه این پلیرها ، مثل اینه یه کارت صدای گرون بگیری بندازی رو کیست ، بعد
    اسپیکرهات از این اسپیکرای 15 تومنی میکرولب باشه !!

در مورد حجم: من یه قاعده ای که اغلب به دوستان میگم "سالی 4 گیگ" هستش... البته خیلی سناریوی شخصی ای هستش؛ ولی ظرف این 6-7 سالی که با پلیرها سرکار دارم جواب داده!.. با فرض اینکه شما هر روز یه آهنگ خوب (10 مگ فرض کنیم) به دستگاهت اضافه کنی تدوین شده!! ... بنابراین سالی 4 گیگ به آرشیوت اضافه میشه ..

با اون حساب شخص که جدی موسیقی رو دنبال می کنه... به نظر من 16 گیگ میتونه راحت جوابش رو بده... و همونطور که رفیقمون گفت، بعدش دیگه برمی گرده به مدیریت آرشیوت روی مدیای دیگه مثل DVD ... اساساً حافظه بالای 16 برای ویدئو هستش .. همون apple هم اون حافظه های بالای 100 رو بخاطر این می زنه که فروش آنلاین فیلم داره؛ در نتیجه میدونه کاربرهاش نیاز پیدا می کنن!

O2 اساساً برای تصویره -- صداش هم عالیه ، اما سایزش بزرگه...

قبل/بعد عید: من شک دارم خیلی فرقی بکنه...

بحث کیفیت: من نمیدونم تجربه شما با پلیرهای رده بالا و هدفون های رده بالا چقدر بوده (یا اگه قبلاً گفتی و من فراموش کرده ام عذر میخوام)، اما فکر می کنم تشخیص تفاوت اکثر مدلهایی که داریم بحث اش رو می کنیم برای کاربری که تازه میخواد بیاد سمت این مدلها زیاد محسوس نباشه ..

در عین حال من هم همچنان فکر می کنم xfi2 برای شما مناسب باشه...

یه گزینه که شاید از این معادله خارجت کنه، D2+ از cowon هستش که فکر کنم 16 گیگش هنوز گیر بیاد (230 تومن) ... کارت هم میخوره.. کیفیت صداش هم عالیه... S9 و xfi2 در واقع نسل بعدی همین مدل هستند (از دو کمپانی مختلف البته -- اما منظور پلیرهای رده متوسط با صفحه لمسی هستش)
    سناریوی جالب و کاربردی ای هست به نظرم ..
    ولی خوب میدونی چیه محمد : دی .. من همین الان اگه پلیر برسه دستم 8 گیگش پره : دی .. چون اینجا آماده ست همه چی : دی

ولی خوب به صحبت شما که تجربه شو دارین اعتماد میکنم .. مجبورم اعتماد کنم دیگه : دی
    فوقش کم آوردم ، s9 رو قالب میکنم به میلاد : دی نه میلاد ؟ : دی میدمش به تو و یکی دیگه میگیرم : دی

راستی این کاور S9 چنده ؟ .. 40 ، 50 تومنه شنیدم ! .. درسته ؟ .. به هر حال هرچی باشه باید بگیرم .. حیفه ..
    و اینکه s9 و کلا محصولات کوون فک کنم خودشون توی پکشون شارژر هم دارن .. نه ؟ .. برعکس کریتیو ..

آره O2 رو عکساشو دیدم .. 205 گرمه ! .. ولی عجب ساپورت تصویری داره ! .. TS و MKV هم ساپورت میکنه لامسب !

تو چرا میگی Xfi2 واسه من بهتره محمد ؟ .. واسه من بهتره ، یا از s9 بهتر تره ! ؟

اگه D2+ با اینا تو یه سطح هست که ترجیح نمیدمش ! .. از طراحیش خیلی خوشم نیومد .. طراحی s9 در عوض خیلی چشم نوازه .. !
    راستی گفتی کارتم میخوره .. اینو بگم که با اون حرفی که در مورد کارتی ها زدی و گفتی یکپارچه نمیشه و اینا ،
    همچین دلم چرکین شد و دیگه همچین تحفه ای به نظرم نمیادش ...

حالا اگه یه فرض دیگه هم بکنیم و بحث حجم بالا رو فرضا در نظر نگیریم و این فاکتور رو بیخیال شیم ، اونوقت فقط
    فاکتور کیفیت میاد وسط .. با این تفسیر چی میشه ؟ .. کدوم گزینه مناسب تر میشه ؟ ( این یه فرضه ها : دی )

ممنون از وقتی که میذارین

17. این کاربر از ElmO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات خیلی خوبت میلاد جان ..

در مورد فلکها ، همونطور که محمد هم گفت ، منم از تورنت تهیه میکنم ..
    آرشیو خیلی خوبی هست توی تورنتها و اگه شرایطشو داشته باشی کاملا به صرفه ست ..

جدی میگی ؟ .. من همه عکسای s9 رو تقریبا دیدم ولی دکمه هایی که میگی رو ندیدم .. این عالیه ..
    خیلی واسه م مهم بود و اتفاقا همین یه ساعت پیش به دوستم میگفتم حیف که همچین پلیرهایی دکمه های اینجوری روی بدنه شون ندارن ..
    این واقعا خوبه و فک کنم روی انتخابم تاثیر بذاره ! ..
    تو با چشای خودت دیدی ؟ : دی .. با دستای خودت لمس کردی ؟
    خیلی خوب بود که این نکته رو گفتی .. تجسمش هم اذیتم میکرد ! ..

آره خودم هم به این نتیجه رسیدم که هر دو راضیم میکنه ..
    از اینجا به بعد بحث پول و خرجی که میخوام بکنم میاد وسط ..
    اینکه با 300 تومن ( 283 تومن s9 و 295 تومن xfi2 ) کدوم گزینه ارجحه .. با توجه به اینکه هر دو مهر قبولی خوردن !
    16 گیگ s9 یا 32 گیگ xfi2 ... ؟ ..

گارانتی هم حواسم کاملا بهش هست ..
    شاب برای کریتیو و امرتات برای کوون ..

هدفون هم دقیقا .. تو برنامه م یه AKG هست .. مدلش یادم نیست ولی دور و بره 90 بود به گمونم ..
    اصلا نخریدن هدفون مناسب واسه این پلیرها ، مثل اینه یه کارت صدای گرون بگیری بندازی رو کیست ، بعد
    اسپیکرهات از این اسپیکرای 15 تومنی میکرولب باشه !!

مجتبی چه خوب میشه s9 رو بهم بندازی ..من که راضیم به رضای خدا
    یه ضد حال بزنم
    گویا این رفیقم بد بهم گفت .. من یادم نیست داشت یا نه اما اینم خیلی گیج میزنه گفت کلید من فکر نیمکردممنظورش کلیدهای لمسی باشه

الان بهش زنگیدم منظورش رو بدگرفتم کلید نداره .. من خودم تست کردمش البته بس که خصیصه دو دقیقه تو دست خودش ما فقط هدفون رو گذاشتیم تو گوشمون
    راستی این ماهک رو تو پِیسی پیدا کن cowon s9 داره خیلی میتونه کمکت کنه
    Last edited by Gilopa; 05-03-2010 at 23:16.

19. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •