تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 64

نام تاپيک: مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري

چند وقت پيش دستگاه دي وي دي پليرم خراب شد و فرستادمش گارانتي.

در كف ديدن يه فيلم DVD بودم. اين شد كه رفتم و كيس كامپوتر خودم رو آوردم و پورت HDMI كارت گرافيك رو وصل كردم به LCD خونمون.

نمي دونيد چقدر لذت بخشه. همه فيلمها و عكسها و موسيقي ها ، با همه فرمتها رو ميتونيد بدون محدويت پخش كنيد. هيچ مشكلي با زير نويسهاي فارسي وجود نداره.

بوسيله نرم افزار هايي مثل Power DVD مي تونيد كنترل كاملي رو فيلم داشته باشيد و با كيفيت عالي فيلم ببينيد.

اگه يه سينماي خانگي بخريد ، فقط فرمتهاي محدودي رو پخش ميكنه و بعد از يكي دوسال كه فرمتهاي جديد مياد بايد دو دستي بزنيد تو سرتون ولي توي كامپيوتر فقط كدك جديد رو نصب ميكنيد و لذت ميبريد.

يا سينماهاي خانگي اكثرا با زرنويسهاي فارسي در فيلمهاي DivX مشكل دارن ولي يه كامپوتر هيچ وقت با اين فرمتها مشكل نداره.

هزينه تعميرات دستگاهاي صوتي تصويري مثل سينماي خانگي ، خيلي بالاست. ولي يه كامپيوتر خيلي به ندرت مشكلات سخت افراري براش پيش مياد .

مثلا درايو پخش يه سينماي خاگي اگه خراب بشه تا حدود 100 تومن هزينه تعميرات داره.
    حالا اگه درايو كامپيوترتون خراب بشه فقط با 28 تومن ميتونيد يه درايو جديد براش بخريد.

مساله اين است ، آيا بايد پولمون رو صرف خريد اين سيستمهاي صوتي تصويري گران قيمت با امكانات محدود بكينم يا اينكه يه كيس خوب كامپيوتري رو در مركز سرگرمي هاي خانگي قرار بديم.؟؟؟

من واقعا به اين متقاعد شدم كه هزينه دادن براي يه كامپيوتر خوب ، خيلي بهتر از هزينه دادن براي دستگاهاي صوتي تصويري هستش كه كلي محدوديت در زمينه مولتي مديا دارن.

شما چه نظري داريد ؟
    Last edited by outpost; 03-03-2010 at 08:28.

2. 17 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسي

دوست عزيز اتفاقا اين بحثي بود كه يكجا بين من و چندي از دوستان پيش اومد

حرف شما كاملا درسته اما اكثر افراد حاضر نيستن كيس هاي عظيم الجثه pc رو كنار ht و ميز تلوزيون خودشون قرار بدن.حل اين مشكل ميتونه mini pc هايي مثل پلتفرم nvidia ion حل بشه. كه يك pc در ابعاد يك dvd player يا حتي كوچكتر هستش.قدرت اجراي بلوري و انواع ديسكها و تمامي فرمت ها رو داره چون روش ويندوز و امكانات pc نسب ميشه. البته mini pc خايي با پردازنده intel atom هم هستن كه با nvidia g9400 mobile ميتونن فيلمم هاي fullhd رو راحت هندل كنن. كيفيت پخشش به راحتي از بهترين bd player ميتونه بهتر باشه.

4. 7 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مرسي

حرف شما كاملا درسته اما اكثر افراد حاضر نيستن كيس هاي عظيم الجثه pc رو كنار ht و ميز تلوزيون خودشون قرار بدن.
    كيسهاي بسيار زيبا ، با قاب مشكاي براق ، با قيمت بسيار مناسب به بازار اومده كه زيبايي فوق العادي در كنار lcd داره.

من خودم به يكي از دوستانم پيشنهاد كردم به جاي خرج براي سيستمهاي صوتي تصويري يه كامپيوتر بخره.

الان كامپيوتر رو خريده همرا با موس و كيبرد بي سيم. خودش خيلي راضيه و الان خودش هم به همه داره سفارش ميكنه كه كامپيوتر بخرن نه سيستمهاي صوتي تصويري.
    ===========
    ممنون كه نظر دادي . اميدوارم بچه ها هم نظرلات خودشونو بگن تا بتونيم نتيجه گيري درستي بكنيم.

6. 7 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

كيسهاي بسيار زيبا ، با قاب مشكاي براق ، با قيمت بسيار مناسب به بازار اومده كه زيبايي فوق العادي در كنار lcd داره.

من خودم به يكي از دوستانم پيشنهاد كردم به جاي خرج براي سيستمهاي صوتي تصويري يه كامپيوتر بخره.

الان كامپيوتر رو خريده همرا با موس و كيبرد بي سيم. خودش خيلي راضيه و الان خودش هم به همه داره سفارش ميكنه كه كامپيوتر بخرن نه سيستمهاي صوتي تصويري.
    ===========
    ممنون كه نظر دادي . اميدوارم بچه ها هم نظرلات خودشونو بگن تا بتونيم نتيجه گيري درستي بكنيم.
    از لپتاپ های مناسب هم میشه استفاده کرد
    من خودم از لپ تاپ استفاده می کنم گرچه قدیمی است و روی برنامه عوض کردنش فکر می کنم

8. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از لپتاپ های مناسب هم میشه استفاده کرد
    من خودم از لپ تاپ استفاده می کنم گرچه قدیمی است و روی برنامه عوض کردنش فکر می کنم
    بله اين هم ايده بسيار خوبيه. هم كوچك ، هم شيك و هم كارايي بالا.

لپ تاپهايي با قيمت مناسب وجود دارند كه پورتهاي HDMI هم دارند و براي وصل كردن به LCD مناسب هستند.

===============

با خودم فكر ميكنم چرا ما اينهمه پول رو صرف اين سيستمهاي صوتي تصويري كرديم ؟

يه روز VCD Player بخر ........

يه روز DVD Player بخر........

يه روز سينماي خانگي بخر ........

يه روز Blu Ray Player بخر ........

يه روز DVD Recorder بخر ........

يه روز HDD Media Player بخر........

خب بابا آدم مگه مريضه ، از همون اول يه PC خوب اگه ميخريدم ، با كمترين هزينه مي تونستم سيستم رو ارتقا بدم و بدون هيچ گونه محدويتي از دنياي مولتي مديا لذت كامل ببرم.

10. 8 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان منم با نظرات شما کاملا موافقم...
    میبینی یه روز VCD Player میاد به بازار اونم با قیمت نامناسب بعد از مد میفته بجاش DVD Player میاد که حالا اونم از مد یا بهتر بگم به بعضی از درخواستهای کاربراش جواب نمیده بعد Blue Ray player میاد و....
    حالا کسی که همه اینا میاد یکی یکی میخره اگه حساب کنه کلا 500، 600، هزار تومن خرج میکنه!
    اما یه PC اونم از نوع لپ تاپ بگیره بقول یکی از دوستان نه مشکل فرمت داره و نه با زیرنویس و... مشکل داره!

===========
    دوست عزیز، اگه با سلیقه بریم جلو، گذاشتن یه کیس کنار میز تلویزیون یا کنار تلویزیون مناسب نیست!
    بهتره یه لپ تاپ باشه تا هم جای کمی بگیره و هم اینکه بقول معروف باکلاس باشه

12. 7 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان منم با نظرات شما کاملا موافقم...

دوست عزیز، اگه با سلیقه بریم جلو، گذاشتن یه کیس کنار میز تلویزیون یا کنار تلویزیون مناسب نیست!
    بهتره یه لپ تاپ باشه تا هم جای کمی بگیره و هم اینکه بقول معروف باکلاس باشه
    يه سري ميزتلويزونهايي هستش كه طراحيش طوريه كه جا براي "ساب ووفر" يا " سيستم هاي فاي " داره.

ما الان خودمون از اين ميزتلويزونها داريم. ميشه كيس رو گذاشت اونجا و اگه كيس شما مشكي براق باشه كاملا ست ميشه.

اين عكس رو نگاه كن. توي اون فضاي خالي خيلي راحت ميشه يه كيس شيك رو گذاشت

14. 4 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

از نظر من زیاد منظقی نمیاد . کیس به هر شیکی و قشنگی هم باشه از نظر من باز هم کیس هستش .

به خصوص واسه اشخاصی مثل من که LCD رو به دیوار میزنن دیگه بدتر میشه !

در کل به نظر من خرید Blu-Ray شاید بهتر باشه

مخلصیم.

16. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

.
    در کل به نظر من خرید Blu-Ray شاید بهتر باشه
    اوه اوه ..... تنها چيزي كه الان خريدش منطقي نيست همين Blu Ray هستش.

1 - قيمت بسيار نامعقول دستگاههاي Blu Ray Player

2- در دسترس نبود و همه گير نبودن فرمت Blu Ray

3- عدم پشتيباني از 3D در مدلهاي موجود در بازار ( به غير از مدلهاي سوني كه با آپديت فريمور اين ويژگي اضافه ميشه)

4- عدم پشتيباني بسيار ي از مدلهاي موجود از True HD و DTS HD

=========

اگه خواستي Blu Ray خبري ، فعلا بهترين گزينه PS3 هستش كه True HD و DTS HD ,BD-Live 2.0 رو داره و به زودي قابليت 3D با يه آپديت اضافه ميشه.

========

حالا پيشنهاد من به شما

دست از سوسول بازي بردار و يه كيس مشكي براق بخر و بزار كنار سيستم صوتي و تصويريت ، فعلا باهاش عشق و حال دنيا رو بكن و وقتي Blu Ray همه گير شد ، يه بلوري پلير بخر ، بنداز تو كامپيوترت . شاديم بتوني Blu Ray Recoder بخري به جاي پلير كه ديگه اونجوري محشره.

18. 4 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میدونی چرا اینو گفتم

آخه حدود 500 تومن پول Blu-ray دادم بهد شما ندین زور داره خو

دور از شوخی باشه فکرت خوبه ولی همین جائی که من گفتم میلنگه .

مخلصیم .

20. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •