سلام
میخواستم بدونم پارس آنلاین بهتره یا شاتل؟
بعد سرعت دانلود ۱۲۸ پارس آنلاین شبانه نا محدود و روزانه اش چقدره؟
سلام
میخواستم بدونم پارس آنلاین بهتره یا شاتل؟
بعد سرعت دانلود ۱۲۸ پارس آنلاین شبانه نا محدود و روزانه اش چقدره؟
فقط می تونم بگم شاتل نیا . شما پارس رو بگیرید باید 5000 تومان هزینه نصب بدی پس حتی اگر بد هم باشه کمتر پول نصب دادید .
ولی من مطمئنم بعد از چند ماه به جمع شاکیان شاتل می پیوندی.
فک نکنم وضع POL خیلی بهتر باشه ببین دوست عزیز من خیلی وقتها افت سرعت در شبانه دارم در ضمن فیلتـرینگش هم نسبت به ISP های دیگه خیلی بیشتره یه مدت خوب سرویس میداد یه چند وقتیه سرعت واسه من ثابت نمیشه...
خیلی ممنون.
فیاترینگ مسئله نداره!
به نظر میرسه مشکلات کلا زیاده ولی پارس آنلاین مشکلات کمتری داره.
POL استاد شد!
اگه برای دانلود شبانه میایی بهتره منصرف بشی چون سرعت شبانه تابع تعداد مصرف کننده های منطقه است و معلوم نیست چی از آب در بیاد ولی اگه مثل من برات مهم نباشه داستان فرق میکنه من پول زیاد میدم خوب هم مصرف میکنم وگرنه میخواستم 10 تومن بدم میرفتم از مخابرات میگرفتم نامحدود.
این عکس کلی هست و اکثرا روز مصرف شده.
نه عزیز فکر میکنید یه مدتی بود بسیار سرویس دهی عالی بود ولی الان حتی چیزی که در قرار داد درج شده هم رعایت نمیکنن
سرعت در ساعت شبانه رایگان به شدت افت داره و اصلا جالب نیست قطعی هم زیاد داره اکانت نداشته باشی هیچ!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از کدوم سرویس و با چه سرعتی استفاده میکنید؟نامحدوده؟
نظر سنجی نداشت که
من هم پیشنهاد می کنم پارس نگیری ، قطعی زیاد داره، فیلترش هم حتی برای چک کردن ایمیل اعصاب خورد کن هست در کل پارس کاربراش زیاد و سرویس افت شدیدی دارد.
برا من که پارسم سرعت شبانه و روزانم جفت 125 است پارس 128
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)