تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: خاموش شدن ناگهانی سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض خاموش شدن ناگهانی سیستم

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:49.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

چه پاوری داری
    از گرافیک رم هم می تونه باشه باید یکی یکی تست کنی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ایراد بسیار عجیبی هست
    باید قطعات یکی یکی تست بشند

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من بتازگی (حدود 2ماه) هست که یه سیستم جدید گرفتم. قطعات مهمش اینه:
    1- مادر بورد asus P5Kpl-AM
    2-رم کینگ مکس ddr2 یک گیگا بایت 2تا باس 667
    3- کارت گرافیک ندارم
    4- سی پس یو اینتل 5300
    5- پاور هم green power 386
    6- هارد 500 مکستور
    7- دی وی دی رایتر سوزوکی
    مشکلم چند روز پیش شروع شد من روی سیستمم ویندوز ایکس پی و 7 دارم. اولین بار توی ایکس پی وقتی مشغول بازی NFS most wanted بودم که ناگهان سیستم خاموش شد و دیگه روشن نشد تا وقتی که سیستم رو خاموش کردم و از برق در اوردم و برق توی خازن های پاور تخلیه شد اونوقت روشن شد. اولش فقط توی بازی خاموش میکرد ولی یواش یواش جوری شد که همون اول موقع انتخاب ویندوز خاموش میکرد. توی 7 هم همین مشکل رو داشتم. توی 7 اولش وقتی چند تا برنامه با هم باز میکردی خاموش میشد ولی اینهم طوری شد که توی صفحه انتخاب ویندوز به محض انتخاب ویندوز 7 کامپیوتر خاموش میشد. هیچ پیغامی خطایی نشون داده نمیشه. هیچ بوق اخطاری هم داده نمیشه. نکته دیگه اینکه اگه یکی از رم ها رو برداری ( فرق نداره کدوم یکی. هر 2 تا رو امتحان کردم) باز وارد ویندوز میشه ولی اگه یکم تعداد برنامه ها زیاد بشه خاموش میشه. مثلا در بهترین حالت میشه یه فیلم دید یا یه اهنگ گوش کرد و ولی اگه افیس هم باز کنی تمام. حتما باید برق توی کیس تخلیه بشه تا کامپیوتر دوباره روشن بشه.
    فن سی پی یو خوب کار میکنه.
    کسی میدونه مشکل از چیه؟
    Last edited by younes_ysf; 09-03-2010 at 19:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

13

با سلام به اساتید محترم من هم مادر بوردم asus p4p8oose هست و cpu 3.0 g full cache 1m و کارت گرافیکم radeon 92oo pro 128 mb و رمم 512 ddr1 من هم سیستمم اگر کارهای ساده بکنم درست کار میکنه ولی برنامه سنگین باشه خاموش میشه حتی اگر بخام 1 سی دی هم کپی کنم خاموش میشه وباید نیم ساعت صبر کنم تا خنک بشه در ضمن هم cpu وهم کارت گرافیک رو عوض کردم ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. دیدید بعضی از ماشینها رو وقتی توی هوای سرد روشن میکنند دو سه بار خاموش میشه تا کم کم موتورش گرم میشه و دیگه خاموش نمیشه. کامپیوتر برادرم هم همین طوریه . یعنی وقتی روشن می کنی دو سه بار خاموش میشه تا کم کم خوب میشه .پاورش نو هست . به نظرتون مشکل از کدام قطعه هست ؟
    به نظر من مشکل شما از مادربرد
    مادربردها از چند لایه تشکیل شدند کافیه یک رشته از لایه های داخلی بر اثر فشار قطع بشه زمانی که سیستمو شما روشن می کنید چون سرد این دو از هم جدا هستند و با گرم شدن اتصال برقرار می شود که این میتونه عکسشم اتفاق بیفته بعد از یه مدت هم کامل روشن نمی شه

سلام به همگی
    من بتازگی (حدود 2ماه) هست که یه سیستم جدید گرفتم. قطعات مهمش اینه:
    1- مادر بورد asus P5Kpl-AM
    2-رم کینگ مکس ddr2 یک گیگا بایت 2تا باس 667
    3- کارت گرافیک ندارم
    4- سی پس یو اینتل 5300
    5- پاور هم green power 386
    6- هارد 500 مکستور
    7- دی وی دی رایتر سوزوکی
    مشکلم چند روز پیش شروع شد من روی سیستمم ویندوز ایکس پی و 7 دارم. اولین بار توی ایکس پی وقتی مشغول بازی NFS most wanted بودم که ناگهان سیستم خاموش شد و دیگه روشن نشد تا وقتی که سیستم رو خاموش کردم و از برق در اوردم و برق توی خازن های پاور تخلیه شد اونوقت روشن شد. اولش فقط توی بازی خاموش میکرد ولی یواش یواش جوری شد که همون اول موقع انتخاب ویندوز خاموش میکرد. توی 7 هم همین مشکل رو داشتم. توی 7 اولش وقتی چند تا برنامه با هم باز میکردی خاموش میشد ولی اینهم طوری شد که توی صفحه انتخاب ویندوز به محض انتخاب ویندوز 7 کامپیوتر خاموش میشد. هیچ پیغامی خطایی نشون داده نمیشه. هیچ بوق اخطاری هم داده نمیشه. نکته دیگه اینکه اگه یکی از رم ها رو برداری ( فرق نداره کدوم یکی. هر 2 تا رو امتحان کردم) باز وارد ویندوز میشه ولی اگه یکم تعداد برنامه ها زیاد بشه خاموش میشه. مثلا در بهترین حالت میشه یه فیلم دید یا یه اهنگ گوش کرد و ولی اگه افیس هم باز کنی تمام. حتما باید برق توی کیس تخلیه بشه تا کامپیوتر دوباره روشن بشه.
    فن سی پی یو خوب کار میکنه.
    کسی میدونه مشکل از چیه؟
    شما خودتون دارید میگید فن سی پی یو کار نمی کنه عوضش کن اگه مشکلتون حل نشد در میون بذار

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم من هم مادر بوردم asus p4p8oose هست و CPU 3.0 g full cache 1m و کارت گرافیکم radeon 92oo pro 128 mb و رمم 512 ddr1 من هم سیستمم اگر کارهای ساده بکنم درست کار میکنه ولی برنامه سنگین باشه خاموش میشه حتی اگر بخام 1 سی دی هم کپی کنم خاموش میشه وباید نیم ساعت صبر کنم تا خنک بشه در ضمن هم cpu وهم کارت گرافیک رو عوض کردم ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید .
    full cache یعنی 2m حافظه

شما از یه hard دیگه استفاده کن ببین مشکلت حل نمی شه

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم من هم مادر بوردم asus p4p8oose هست و cpu 3.0 g full cache 1m و کارت گرافیکم radeon 92oo pro 128 mb و رمم 512 ddr1 من هم سیستمم اگر کارهای ساده بکنم درست کار میکنه ولی برنامه سنگین باشه خاموش میشه حتی اگر بخام 1 سی دی هم کپی کنم خاموش میشه وباید نیم ساعت صبر کنم تا خنک بشه در ضمن هم cpu وهم کارت گرافیک رو عوض کردم ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید .
    شما هیت سینک رو درست جا گذاشتی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من یکی از رمها مشکل داره . چون من خودم این مشکل روداشتم . رمها رو یکی یکی تست کن . به احتمال 80 درصد مشکلت حل می شه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سیستم من هم نمیدونم چرا ولی الان چند وقته به صورت رندوم خاموش روشن میکنه . یعنی ممکنه هفته ای یه بار این کار رو بکنه و بعد از دوباره اومدن ویندوز بعد از چند دقیقه دوباره خاموش روشن میشه ولی بعد میره تا چند وقت دیگه . کسی میدونه از چیه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •