تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 32 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 317

نام تاپيک: Fable III

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض Fable III

نام :Fable III

سازنده: Lionhead Studios

ناشر: Microsoft Game Studios

طراح: Peter Molyneux

پلتفورم:Xbox 360 و PC

تاریخ عرضه:برای X360 در 26 اوکتبر و برای PC TBA
    ژانر:Action RPG , Sand box

باکس شات بازی:

داستان:
    در Fable 3 که وقایع ان 5 دهه بعد از وقایع نسخه ی دوم بازی می افتد Albion زیر حکومت پادشاه زورگو و مستبد Logan است.کاراکتر شما که اسمش
    Hero است بعد از این که پدر و مادرش از زور گویی های شاه می میرند به ماجراجویی می رود که در ان رهبر انقلاب بر علیه شاه می شود.
    در نیمه ی اول داستان شما سعی در برانداختن شاه هستید تا خود حاکم شوید و درنیمه ی دوم داستان یک ملت خارجی Albion را تهدید می کند و شما باید تصمیم بگیرد که چگونه واکنش نشان دهید.

گیم پلی:
    بازیکن ها می توانند Savegame های خود را از Fable 2 به Fable 3 منتقل کنند.این به بازیکن اجازه میده که تاثیر انتتخاب هایی که در Fable 2کردند را ببینند به این گونه که قهرمان نسخه ی دوم پدر قهرمان نسخه ی سوم بازی است.به این نکته در DLC قسمت دوم بازی نیز با نام See The Future اشاره شده بود.
    در حالی که بازیکن در حال گرفتن تخت پادشاهی و برکنار کردن پادشاه است باید از به دنبال کمک مردم نیز باشند اما هر چه مقدار کنترل پادشاه بر اون منطقه بیشتر باشد گرفتن کمک از مردم اون منطقه نیز سخت تر می شود.برای اینکه مردم را به انقلاب تشویق کنید باید به ان ها قول هایی بدهید که وقتی به تخت پادشاهی رسیدید زندگی ان ها را بهتر کنید.این قول ها می توانند در زندگی یک نفر تاثیر داشته یا در زندگی یک گروه مردم.وقتی که بازیکن به تخت پادشاهی رسید می تواند انتخاب کند که به قول هایش عمل کند یا به ان ها کوچکترین توجه ای نکند.(یه چیزی تو مایه های برنامه های ریاست جمهوری)
    همان گونه کهPeter Molyneux کارگردان خلاق Lionhead تو ضیح می دهد:
    چیز عجیبی در مورد رهبری وجود دارد.یک چیز معمول که در میان فرهنگ های مختلف و قرن های مختلف همیشه وجود داشته است.هر زمان سیاست مداران و مزدوران در حال صعود برای رسیدن به قدرت هستند،قول هایی می دهند.و در اغلب موارد به این قول ها عمل نمی کنند.ما می خواهیم این حس را به بازیکن القا کنیم که شما دارید نیرو برای خودتون دست و پا می کنید پس یک مزدور هستید.شما در این فرصت شانس این را دارید که قول بدهید تا قدرت بیشتری کسب کنید و وقتی به رهبری رسیدید می بینید که عمل کردن یا نکردن به اون قول ها عواقب و نتایج خودش را دارد.

Molyneuxهمچنین یک مکانیزم جدید به نام قضاوت ها(Judgements) رو توضیح داد.که این گونه اغاز می شود
    که بازیکن به مشکلات دیگر کاراکتر ها گوش میدهد معمولا این مشکلات به اب گل الود می مانند.اگر بازیکن بی صبر باشه یک تصمیم عجولانه می گیره
    1- طرف یک نفر رو می گیره و دیگری می افته تو دخمه ها
    2- کار خاصی نمی کنه
    3- به هر دو یه پولی میده برن سرکار و زندگیشون.
    اما اگه بازیکن تصمیم گرفت بیشتر در مورد قضیه اطلاعات کسب کنه می تونه خودش شخصا به صحنه ی جرم بره و یک تصمیم عادلانه یا ناعادلانه در مورد قضیه بگیره.
    در همین قضیه بازیکن باید تصمیمی در مورد قول هایی که داده نیز بگیره و توجه کامل بکنه که کدوم قول ها رو نادیده بگیره.
    قصد Molyneux نشان دادن قهرمان های انقلاب های بزرگ است که حاکم های خوبی نشده اند.او می پرسد:
    اگر شخصی پیش شما بیاید و برای نشان دادن رحم از شما التماس کند ایا شما از ان پادشاه های زور گو هستید که اونارو از شانه هاشون می گیره و در دخمه ها می اندازه؟یا از ان کسانی هستید که اونارو از شانه هاشون میگیرید و بغل می کنید و ده ها سکه ی طلا تو دست هاش می ریزید؟
    خانواده ی شما در بازی سعی می کنند بازیکن را تحت فشار بزارند تا خودخواهانه پول را از Albion بگیرد و برای ارتقا قصر خرج کند.
    بازیکن همچنین باید ببینه چجور جرم و مالیات و ... جامعه رو کنترل کنه.مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
    مانند نسخه های قبل صورت کاراکتر شما بنا بر اعمالش تغییر می کنه و ممکنه زیبا یا زشت بشه.
    (Charecter-Morphing)
    اما در Fable 3 باز هم بازی پیشرفت کرده و مکانیزم جدیدی را بنا بر همین Character-Morphing ارائه می کند.به نام
    Location-Morphing که در ان اگر بازیکن از یک ناحیه یا منطقه مالیات زیادی بگیرد.مردم واضحا فقیرتر میشن و ساختمون های ان منطقه کهنه و خراب میشه و بازیکن دشمنی و تنفر مردم ان جا رو از او می بینه به گونه ای که هنگامی که از انجا در حال عبور است ممکنه به او حمله کنند.

Molyneux قول داده است که بازی گیرا تر و قابل هضم تر باشد.بازی همچنین دو سیستم جدید Expression Touchو Dynamic Touch را معرفی می کند.
    Expression Touch روابط رومانتیک رو فراتر می بره و شامل انتخاب همسر و نزدیکی به اوست نه مانند دو بازی اول.این سیستم همچنین شامل روابط روزمره نیز هست مانند روابط دوستانه با خانواده و یا دست دادن یا دست ندادن با کسی.
    Dynamic Touch به بازیکن اجازه میده که شخص دیگری با استفاده از گرفتن دستش از جایی به جایی منتقل کنیم.
    Molyneux در مورد هر دو سیستم مثالی زد مثلا بچه ای در ساختمان در حال اتشی گیر افتاده است.بازیکن می تواند به داخل ساختمان برود وقبل از اینکه ازDynamic Touch برای جابجایی کودک به مکان امن استفاده کند می تواند با استفاده از Expression Touch بچه را ارام کند.
    ساخت:
    در ابتدای معرفی بازی Molyneux بیان کرد که مسیر بازی سوم دارد از دو بازی قبل جدا می شود و گفت که قسمت سوم بازی برای ساخت مشکل است.او می گوید:

اگر تمامی قوانین چیده شده اند و تنها چیزی که ارائه می کنی فقط یک داستان با مکان های رنگارنگ باشه مردم توجه خود را به بازی از دست می دهند و خسته می شوند.او در مصاحبه با Official Xbox Magazine گفت که چقدر ریسک ساخت قسمت های بعدی بازی زیاد است.

در نهایت باید گفت که Fable 3قدرت و پتانسیل کافی برای تبدیل به یک اسطوره را دارد.
    تریلر ها:
    GC 09ebut Trailer

HD:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    SD:
    کد:
    GC 09:Press Conference part I
    HD:
    کد:
    SD:
    کد:
    GC 09:Press Conference part II
    HD:
    کد:
    SD:
    کد:
    GC 09:Press Conference part III
    HD:
    کد:
    SD:
    کد:
    GC 09:Press Conference part IV
    HD:
    کد:
    SD:
    کد:
    GC 09:Press Conference part V
    HD:
    کد:
    ُSD:
    کد:

Screen Shots:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:
    منابع:
    gametrailers.com
    ign.com
    wikipedia.org
    Last edited by Little Sparrow; 22-08-2010 at 10:13.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دستت درد نکنه سروش جان عالی بود!
    من به این بازی همچون نسخه های قبل امیدوارم! که همون فضایه رویایی مانند قبل رو با آهنگی غمگین ادامه بده!
    در ضمن یک چیزی جا انداختی سروش جان
    بازی به دو تیکه تقسیم می شود :
    قسمت اول : در پی بر انداختن شاه ظالم هستیم و پس از آن خود پادشاه می شویم.
    قسمت دوم : پس از پادشاه شدن که تا اینجا نصف بازی رو طی کردیم ، باید کشور را دربرار بیگانگان محافظت کنیم ( حالا دیگه معلوم نیست چیه تهدید دیگر کشور ها یا موجودات و ... )

3. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حق با توئه.نوشتم ولی مثل اینکه نیومده.الان ویرایش می کنم.

5. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Fatman 37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فتمنستان

پيش فرض

خوش به حال کسایی که XBOX دارن!!من که عشق این بازی ام اما متاسفانه جز نسخه یکش هیچ کدوم برای PC نیومد.خداکنه دل این Microsoft به رحم بیادو این بازی رو برای PC هم منتشر کنه!!راستی اگه خبری در مورد نسخه PC شد لطف کنید بزارید.ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خوش به حال کسایی که XBOX دارن!!من که عشق این بازی ام اما متاسفانه جز نسخه یکش هیچ کدوم برای PC نیومد.خداکنه دل این Microsoft به رحم بیادو این بازی رو برای PC هم منتشر کنه!!راستی اگه خبری در مورد نسخه PC شد لطف کنید بزارید.ممنون
    احتمال این که این بازی برای PC بیاد خیلی کمه دوست عزیز چون Fable II نیز برای PC منتشر نشد.و به انحصار Xbox 360 در اومد.
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

احتمال این که این بازی برای PC بیاد خیلی کمه دوست عزیز چون Fable II نیز برای PC منتشر نشد.و به انحصار Xbox 360 در اومد.
    موفق باشید.
    احتمالش از کم هم کمتره .
    FABLE خفن ترین بازی انحصاری 360 هست پس فکر نکنم انقدر کم عقل باشن که بازیو واسه بقیه ی پلتفرم ها ریلیز کنن .
    همیشه گفتم : " همه ی بازیهای انحصاری 360 یه طرف ، FABLE یه طرف "

10. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض دو خبر جدید

خوب دوستان برای کامل تر شدن تاپیک دو تا خبر دیگه(البته اخبارش چون تاپیک دیر زده شده قدیمیه ولی برای بچه های اینجا میشه گفت تقریبا جدیده) رو هم پیدا کردم در مورد این بازی زیبا:

خبر اول:

Peter Molyneux امشب اعلام کرد که Fable 3 از پروژه ی Natal نیز استفاده می کنه.

خبر دوم:

در Fable 3 هیچگونه تجربه و Health Bar وجود نخواهد داشت!
    در نمایش بازی در X10 در Peter Molyneux San Francisco فاش کرد که این بازی RPG (اگه هنوز هم بهش می گید)هیچ امتیاز تجربه یا Health Bar ندارد.Health توسط رنگ صفحه نمایش داده میشود که چیز معمولی بین بازی های Action و FPS است.قدرت کاراکتر شمادر بازی با توجه به تعداد پیروان که در جهان Albion
    دارد افزایش پیدا می کند و Level Up شدن نیز
    "این یک بازی RPG بدون Health Bar و تجربه است زیرا ما Level Up شدن را در خود جهان درون بازی
    گذاشته ایم.به همراه پیروان شما.شما به تجربه نیازی ندارید."
    چرا این تفاوت را در بازی قرار داده ایم؟Molyneux بعد ها به Eurogamer گفت:
    "دلیل اصلی این کار اینه که اکثر مردم متوجه نمی شدند.برای مثال وقتی از انها می پرسیدی چگونه
    Red Experience (تجربه ی قرمز)باید گرفت می گفتند نمی دانیم بعضی وقت ها سبز است بعضی وقت ها ابی و بعضی وقت ها قرمز."
    Molyneux با این اوصاف احساس کرد که تجربه دیگه قدیمی شده و به درد ظاهر Fable نمی خوره.
    "چرا فقط برای جنگ تجربه می گیرید؟این به نظر اشتباه میومد.این بازی در مورد عواطف و ازدواج و کارهایی در دنیاست که باید به شگفت انگیزی جنگ باشه.تجربه به نظر مال سال 1990 بود و کهنه بود."
    همین قضیه در Health Bar نیز وجود داشت.او گفت:
    "ما Health Bar را از بازی حذف نکرده بلکه از بازی های دیگر کپی کرده ایم.وقتی جانتان کم می شود کناره های صفحه ی نمایش قرمز میشود.بعضی اوقات سیاه و سفید می شود"
    تغییراتی وجود خواهد داشت که Molyneux می ترسد طرفداران از ان ها عصبانی بشوند.
    "اگر من تجربه و Health Bar را حذف کنم و Level Up شدن را از محیط 2 بعدی به 3 بعدی تغییر دهم بعضی افراد خیلی عصبانی می شوند اما این دلیلی برای انجام ندادن این کار ها نیست.در واقع دلیلی برای انجام این کار ها است."
    اما او هنوز هم از Fable III به عنوان یک RPG یاد می کند.
    "من هنوز هم از ایده ی Level Up بسیار لذت می برم.من عاشق اینم که ببینم خودم و قهرمانم رشد می کنیم و قدرتمند می شویم.این برای من معنی نقش آفرینی است.من ایده حق انتخاب رو دوست دارم و این یک چیز دیگر RPG هستش."
    منابع:
    کد:
    کد:
    امیدوارم لذت برده باشید.
    موفق باشید.

12. 8 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان خیلی متاسفم که عکس ها رو نمی بینین.متاسفانه سایتی که عکس ها رو درش اپلود کرده بودم فیلترشده باید دوباره همه رو اپلود کنم.برای صبرتون ممنونم.خدا رو شکر درست شد.مجبور شدم تمامی عکس ها رو دوباره اپلود کنم.
    موفق باشید.
    Last edited by Little Sparrow; 05-03-2010 at 21:36.

14. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

طراحی Fable 2 در GDC 2010
    گفت و گو با Peter Molyneux
    خیلی از موارد در این بازی از بازی هایه دیگر الهام گرفته شده است.
    درگیری ها خطی شدند که ما آن را از استودیوی Team Ninja ( سازنده ی Ninja Gaiden ) و Santa Monica Studios ( سازنده ی God of War ) الهام گرفته ایم. Health بار از بازی برداشته شده است که ما آن را از بازی هایه FPS الهام گرفته ایم. ولی هنوز Leveling Up و Exprience = XP را از بازی برنداشتیم.
    مطمئنان ما XP را نگه خواهیم داشت چون یکی از عوامل اصلیه بازی های RPG است. البته XP گرفتن فقط در مواقع درگیری ها امکان پذیر است پیتر مولینیکس گفته است که " شما در این بازی دیگر از ازدواج کردن یا Fart دادن برو رویه کسی و ... XP نخواهید گرفت. "
    سیستم Replacement سیستم پیروانتان است. اولین نصفه ی بازی در پی بر انداختن پادشاه هستید. از آن جا به بعد شما پادشاهی کشور را در دست میگیرید.
    " هر کاری که شما انجام میدهید ، از کار هایه جزئی گرفته تا کار های بزرگ ، نتیجه اش بر رویه پیروانتان است که یا اضافه می شوند یا کم می شوند. "
    ازدواج کردن با شخصی درست ، بر پیروانتان اضافه خواهد شد. عمل کردن به قول هایتان ، بر انداختن افراد فاسد همه و همه باعث می شود تا اعتماد مردم را بدست آورید. البته ، اگه درست از سیستم Judgment استفاده کنید ( سیستمی که جدیدا در Fable 3 آمده است ) مطمئنن نتیجه خواهید گرفت.
    جالب ترین قسمت گفتگو اینجا بود که مولینیکس گفت " شما کم تر کسی را پیدا می کنید که از سیستم Item Management بازی لذت ببرد. و من می خواهم این سیستم را درست کنم. " به همین دلیلم مولینیکس گفت که می خواهد تمام چیز ها را از 2D به 3D انقال دهد!!!!
    برایه مثال عوض کردن لباستان! شما وارد جا رختی ای می شوید تا لباس هایی که دارید رو نگاه کنید! با زدن یک دکمه می توانید چهره ی تازه ی خود را ببینید! یا می توانید زاویه ی دوربین را به پایین بیاورید و مثلا شلوار خود را عوض کنید.
    همچنین Map بازی هم چهره ی جدیدی به خود گرفته است! شما وارد اتاقی از چیز هایه مختلف می شوید که در رویه میز آن نقشه ای است و می توانید به آن نگاه بندازید.می توانید از ذره بین برایه دیدن قسمت هایه جزئی نقشه استفاده کنید! و از آن برایه دیدن شهر ها و همچنین منطقه ها استفاده ببرید.
    همچنین شما می توانید در شهر حتی مردم رو ببینید که در حال انجام کار های روز مره ی خود هستند فقط با یک نقشته ی ساده ی 3D !!! ما دیدیم که مولینیکس نقشه رو زوم کرد تا جایی که وارد خونه ی خودش شد و توانست زن و بچه ی In-Game اش رو ببیند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    هرچند که این نقشته RTS نبود ! این نقشه می تواند برایه فرستادن افرادتان به قسمت هایی از کشورتان استفاده شود.
    همچنین سیستم هدف گیری بازی هم شامل تغییراتی شده است.
    در آخر گفت و گو هم او گفت که پرونده ی نسخه ی PC بسته نشده است.

منبع :
    کد:
    Last edited by 779; 14-03-2010 at 15:42.

16. 9 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در آخر گفت و گو هم او گفت که پرونده ی نسخه ی PC بسته نشده است.
    دوست عزیز اول از مطلبی که گذاشتی خیلی تشکر میکنم. بعدش این چیزی که آخر نوشتی برام جالب بود. یعنی ممکنه برای pc با تاخیر بیاد؟ آخه شماره دومش هم هنوز برای pc نیومده.
    من با شماره اولش واقعا زندگی کردم. واقعا همه چیزهای بازی یه طرف داستان بازی یه طرف. واقعا به نظر من این بازی یه شاهکار بودش واقعا آدم حس می کرد یه قهرمان هستش که در سرزمین Albion زندگی میکنه. شاید بعضی ها اعتقاد داشته باشن این بازی یه شاهکار نبودش ولی من خودم این بازی برام یه بازیی هستش که همیشه به یادماندنی هستش.
    اگر خبری داشتین حتما بگید.

صفحه 1 از 32 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •